Måndag

Hejhejhallå!

Snart ska jag till syster igen. Men denna gången följer Dilek med mig :)
Vi ska passa Amanda på lördagen då min syster och Erik ska på fest. Cykelfest. Om jag orkar ska jag en dag berätta vad en cykelfest innebär.
Imorgon ska jag och Filip åka till hans stuga och va där till onsdag. Ska bli supermysig.

Hoppas ni har en bra vecka. Jag ska titta på film nu :)

/Jonna

Hej :)

Satt och tänkte på musik jag lyssnade på när jag var yngre. Kom och tänka på en låt av All Saints som jag var totalt förälskad i :) Kände mig så vuxen när jag lyssnade på den. Jag ville så gärna växa upp och bli en kvinna och allt skulle hända så fort.
Idag anser jag mig som vuxen och det är så skönt! Det enda som är sjukt jobbigt är att jag är arbetslös men allt annat och så bra. Ingen bestämmer över mig och jag kan göra vad jag vill när jag vill.

Jag har haft en underbar vecka med Dilek på Malmöfestivalen. Jag har nog aldrig i mitt liv druckit så mycket sprit på bara en vecka. Men det gör inget, jag har haft kul! Men det blir nog inte ngt på ett tag nu. Känns i hela kroppen att det har varit för mkt sprit och för lite mat.

Här är låten jag pratade om.


/Jonna

Min vän, Jonna

Hejhej. Dilek här så ni inte blir förvirrade.
Jag ska egentligen röra mig strax till Mobilia med mamma men ville bara säga att Jonna är en vän som jag aldrig tänker släppa. Jag tar till med fotbojor om jag måste. Men det bästa med det hela är att Jonna inte har fotbojor på sig men vill ändå stanna hos mig :) Jag älskar dig, flicka. Du omvandlar allt regn i Sverige till solsken.


xxx //Dilek

RSS 2.0