A new fresh year

Hej sötnosar :D
Nu gäller det. Imorgon är det nyårsafton. Vid 12slaget blir jag kaske tårögd eftersom det kommer kännas som en ny start där man sköljer bort alla dom problem från det förgångna året. Men mest av allt kommer jag att le stort för jag kommer ha min älskade Jonna bredvid mig och raketerna kommer att smälla vackert :)

Nu är det bestämt att vi först ska till Marlene och stanna där nån timme eller så och sen vidare till Jonna's pojkväns kompis Martin innan det blir midnatt så att det nya året blir med dom. Kommer säkert bli trevligt. Jag prövade min klänning för en stund sen och jag kan knappt vänta tills jag får bära den och känna mig extra fin.
Bestämde mig för att ta mina gympadojor istället för finskor eftersom det kanske finns en chans att man måste springa ifrån dumma människor som slänger raketer på en :P Hehe. Säkerhet först!

Jag och Jonna hoppas att ni har en underbar natt imorgon och att ni tar er hem säkert.
Kärlek är den största gåvan av dom alla
//Dilek

Hejhejhej :)

Igår var jag med Dilek. Vi satt på hennes rum och drack lite öl och pratade :) Vi bestämde oss för att åka till Marlene där en pojke vid namn Björn också var, Vi satt mest och pratade och drack. Jao, det var väl trevligt. Vid halv 2 skulle vi dra hem men bussarna hade slutat gå så vi fick vandra hem. Men det var faktiskt ganska skönt att gå lite efter all öl. Väl hemma fick jag min efterlängtade mat. Jag var så sjukt sugen på mat, det var helt otroligt gott. MUMS!

Idag ska jag träffa Dilek igen, vi ska bara äta en massa och ta det lugnt inför imorgon. Det är ju nyår imorgon. Vad ska ni hitta på? Själv vet jag inte vad som händer, jag får helt enkelt se under dagen. Men självklart firar jag med Dilek :)
Ha en fin dag då hörs vi kanske ikväll när jag är hos Dilek.

/Jonna

Tamagotchi

Hejhej sötungar :)

Jag ska strax iväg till Arlöv till Björn men jag hinner ta och skriva ett snabbt inlägg. Var på bio igår och såg den där filmen där jorden håller på att gå under. Jag fick lite panik faktiskt och de kom en tår nån gång i filmen. Den var lagom bra :)

Jonna passade tamagotchi'n några dar men hon råkade döda den så nu har vi en ny bebis som heter Keno :P Hehe. Ni vet väl vad en tamagotchi är? Det är en sån liten maskin där man får rätt så konstiga djur som man ska mata och uppfostra dom. Fick den i present av Jonna fö nåt år sen men jag var inte så snäll mot den och sen dog batterin, men nu var jag ju ute och köpte nytt liv i den :D Hihihi.

Näh, ni får ha en fin söndag sötungar.
Don't drink and drive
//Dilek

Söndag

Hej alla barn!
Var precis på mobila med Filip, han köpte en jättefin tröja till mig :) Nu sitter vi hemma hos mig och väntar på maten.
Ska hem till honom senare och leka med kaninerna och baka kaka ^^, kulkul

vi hörs ikväll

/Jonna

Hej!

Kom precis hem till Filip. Jag hade det trevligt ikväll och tror att filip också hade det :)
Är lagom berusad och det känns skönt. JAg och Filip ska kolla på film nu.
Vi hörs imorgon. Btw, mitt brors band spelade min favorit låt, Parkbänken. Lyssna på den, finns på hemsida som jag länkade i förra inlägget :)

/ Jonna

Lördag

Hejsan!

Min bror, Jerry, har ett band som heter Hangwire
Dom ska spela idag på södervärnskorgen så det är dit jag och Filip ska idag. Min andra bror Jesper och jag ska först hem till Filip lite innan vi drar ut. Jag är riktigt trött idag. riktigt riktigt trött. nästan så att jag mår lite illa.
Var i stan idag med, var där med mamma idag. Jag hittade en jättefin jeanskjol i svart och så ett par svart stuprörjeans :)
Väldigt fint!

Ska snart in i duschen och börja göra mig klar. Ni får ha en jättefin kväll.

/Jonna

Fredag

Hej hej hemskt mycket hej!
Dileks pappa brukar säga så ;D

Vid 10.00 imorse åkte vi till mormor och morfar. Det var jättetrevligt att träffa dom och så lekte jag massa med Amanda som åkte ifrån mig idag :(
Efter besöket hos mormor och morfar så träffade jag upp Dilek i stan. Jag köpte 4 tröjor :) Dom är finfina. Affärerna stängde ganska tidigt så jag och Dilek åkte hem till henne. Vi träffade Azra på bussen så vi bestämde att hon också skulle med hem till Dilek. Filip var också med ikväll. Vi spelade en massa kortspel. Det var trevligt. Nu är jag suuuupertrött och ska snart stänga av datan sen kolla lite på sex and the city. Jag kan ju se det när jag vill nu :D Tack Filip!!
Imorgon blir det barbesök med Filip, mina brödrar och deras vänner. Vi hörs imorgon :)

/Jonna

Hejsan

:) jag har haft en väldigt fin dag med amanda.
Vi har lekt en massa och ätit massa ^^, När vi satt och åt så pekade Amanda på alla och sa "Jonna". Hihi, gullunge. Hon tycker säkert om mig jättemkt.
Imorgon så ska vi åka till mormor och morfar, åker redan vid 10.00 imorgon. Drygt som fan men det ska bli kul att träffa dom. Det var faktiskt allt :)

/ Jonna

söt kaffe och orientalisk musik

Hej på er, små tomtenissar :D
Jag vaknade nyss och gick direkt till kaffetermosen och sen vidare till datorn. Igår var jättetrevligt. Var hos min mormor och lagade julmaten så då blev det att själva ätandet blev rätt så sent. Men mysigt var det verkligen :) Fick 1 000 kr :D WOHO. Var helt orolig för att jag inte skulle ha ordentligt med pengar till Sthlm, men nu är min oro helt borta!
Fick nya bilder på min brorsdotter igår och hon är helt WAAAAAAAAH galet söt! Hon har lyckats få svart hår och min brors intensiva blåa ögon. Det är verkligen något extra :) Mina föräldrar ville ju att jag skulle få till min mammas gröna ögonfärg men jag fick färgen av pappa istället, mörkbrunt. Ah, jag ska inte klaga. Jag kan leva genom Ada lite. Hehe.

Vi hann inte äta laxen igår så vi ska iväg till mormor idag igen och äta god mat :)

Just det ja! Jag och Jonna var helt förberedda på att sticka till stan precis när dom vanligtvis brukar öppna affärerna när Jonna's mamma skickar sms och säger att julrean börjar inte förens imorgon och att i princip allt har stängt idag! Vilkte bakslag! Vi hade ju planerat det så länge :( Men man får aldrig vänta för länge på något gott. Hihi.

Puss på er
Ät frukost, jag har hört att det är nyttigt
//Dilek

Julafton

Hej och God jul på er :)

Min dag har varit bra, ätit och spelat tv-spel. Filip var här en stund innan idag. Mys <3
Ska kanske träffa Dilek lite senare. Hon sa att hon har ätit så mycket att hon håller på att dö, så vi får se sen ^^,
Har inte alls något att säga idag. Men jag kan berätta vad jag fick i julklapp.
Sex and the city boxen av Filip. Vinglas av min bror Jesper, ska snart på en Mp3 av min andra bror Jerry. Sen fick jag 1000 kr och ett par skor av mamma och pappa och av Filips föräldrar fick jag 200 kr på kicks och en tvål. I tvålen finns det en ren ^^,



Här har ni det :D och ja, V6 fick jag också av Filip.
Jag luktar äckligt i munnen.



Längtar som fan tills imorgon då min syster kommer. Jag saknar dom så mycket!
Dilek och jag ska också ut på morgonen vid 10 och handla kläder. Varför vi ska ut så tidigt är för att min syster kommer vid 12 så jag vill vara hemma i alla fall tills 13 :)
Ha en fortsatt fin dag.

/Jonna

Snart jul

Hejhejhej!

Jag ligger i sängen och njuter för fullt av sängvärme :D Härligt som fan. Imorgon är det julafton, Filip ska komma hit en stund på dagen och umgås :) Ska bli trevligt. Imorgon blir det julfirande med mina brödrar och föräldrar. På torsdag kommer min syster, hennes pojkvän och AMANDA :D:D:D Världens finaste unge <3 Hihihi, ska bli så kul att träffa dom alla.
Så detta år firar jag jul två gånger. Men det gör faktiskt ingen, min familj är bra!

Idag har jag varit i stan med mamma och det var hur kul som helst. Jättelängesen det bara var hon och jag. Vi ska bara få vars en julklapp i år så idag fick jag välja vad jag ville ha. Självklart ville jag ha skor. Och dom är så sjukt fina! :D Jag är kär.
Billiga och braiga ^^ Hihi.
Jag har också träffat Dilek en stund idag. Vi låg i henne säng och gäspade :)
Jag är så glad, otroligt glad.

Och som ni ser så ha Tomten kommenterat i bloggen, hihi. Jag har varit en snäll flicka i år. Kanske.

/ Jonna

Måndag

Vaknade hos Filip och där kom pappa och hämtade mig, vi skulle till Nova Lund.
Köpte en julkapp till Filip :) Sedan åkte vi vidare och vidare och vidare. Hehe, vi var på massa ställen.
Träffade Azra en stund idag med. Härligt! Men det är så fruktansvärt kallt ute.
Nu sitter jag hos Dilek i värmen och myser. Ikväll blir det film. Någon film som handlar om knark, min bror tipsade mig ^^,

Ha en fin kväll :)
/Jonna

vintersol

Hejhej!
Idag ska jag iväg och köpa ett par mysiga skor utan nån som helst klack. Härligt. Jag gillar ju klackar men jag känner mig så himla vuxen i det. Plus att jag säkert kommer behöva ett par riktigt härliga skor när jag ska åka till Sthlm. Kommer säkert bli många promenader med min brorsdotter :) Can't wait!

Det är underbart med sol på vintern. Då känns det lite mindre deppigt. Jag är en person som knappt överlever utan sol. När jag inte har min sol så har jag min bästa vän som värmer mig med sin kärlek. Love to you, Jonna :D

Senare idag ska jag till min mormor och hjälpa där lite. I am the handy man :P Hehe. Därefter en kväll med Jonna. Har längtat efter den tjejen så det är inte klokt!

Ha en fin och solig dag sötnosar
Sätt stenar i era fickor så ni inte blåser iväg
//Dilek

Hello!

Pratar med Dilek och Fredrik på msn :) Fredrik är en trevlig prick. Har kännt honom över internet i kanske 5 år?
Han är bra.
Glömde säga innan att när jag var ute med Azra träffade vi hennes bror och hennes brorson, Inas.
Han är så jävla söt, hehe :D


/Jonna


Kladdkaka

Hej igen på er kalaspuffar :)
 
Det var jättekul med Azra, hon var jättekonstig idag. Lite för mycket av det goda kanske? ;)
Sitter nu hos Filip, han är dum. Heffner och Holly är på rummet och myyyser.
Vi ska senare ikväll baka kladdkaka. Det ska bli sjukt jävla gott! TYP MUMS


SMACK!

/ Jonna

Söndag

Hej kalaspuffar! :)

Igår var jag ju med Filip och det var väl helt okej. Var inte så mycket med Filip. Han sov och om han inte sov så halvsov han ^^, Så jag låg i hans säng och läste lite och tittade på tv. I min ensamhet.
Ska träffa honom idag igen, hoppas på att han inte är så trött idag som igår för då går jag ifrån honom :)
Jag vet, jag är jättesnäll!

Ska träffa Azra kl 16.00, vi ska till Ö&B och leta efter tomteskägg. Azra är inte så nöjd med sitt nyvarande skägg ;D
Azra och jag bor på samma gård. Vi är sjukt coola.
Vet du, jag saknar tiden då det bara var du och jag. När vi lekte pangpang eller var på stranden i ösregnet och sjöng barnsånger. Jag hade så jävla kul!
Puss på dig finaste vännen.

/ Jonna

Lördag

Hej!

Kom precis hem till Filip, han är i  duschen.
Igår var jag med Dilek, största delen av tiden låg vi i hennes säng och pratade.
Vi målade också i en målarbok och så kollade vi på en film. Minns inte vad den heter med Dilek fyller in en annan dag.
Jag hade i alla fall jättekul igår! :) 



Denna är till Azra <3




/ Jonna


Juno

Från mig och Dilek till er! :)

PUSS!
 

HEJ JULLOV!

Mitt jullov börjar om 30 min! Fyyyyfan vad skönt. Sova sova sova.
Sitter just nu i skolan och har Staden och Framtiden. Jag håller på att bygga ett hus men glädjen av att det är lov tar bort min koncentration. Hihi. Idag ska jag leka med Dilek. Vet inte vad vi ska göra men något blir det i alla fall. Kanske inhandla lite Cola ^^, TYP MYSPYS!
Dilek säger hej. Hon håller på med sitt hus som fan ^^,

Puss på er. När jag kommer hem till Dilek får ni en till låt. Jag vet hur mycket ni tycker om dom :)

/Jonna

Hej!

Håller på att somna här hos Filip, jag är så otroligt trött.
Ville fatiskt bara säga hej :) Vi ska se något program på tv nu.
Ni får en låt!


Matt Costa - Behind the moon


/ Jonna

Gomiddag onsdag

Hello people.
Sitter här på skolan med Jonna. Ska snart ha fotografisk bild och Jonna morrar bara hon hör ordet av "foto" :P Haha, hon tycks inte gilla den kursen alls.
Gjorde filosofiprovet nyss och det gick bra... PSSST (VG) :p YEEEEEEEEEEEEEY

Jag får nog släpa mig till mormor en stund idag trots att jag har haft en jobbig dag. Hoppas hon saknar mig megamycket så jag kan få lite av den goda varma chokladen som bara hon får till rätt :D

Puss och gurka
//Dilek

Gomorgon onsdag!

Hej!
Ska åka till skolan om 20 min och innan det ska jag ha läst klart ett kapitel i en bok till skolan. Ett långt kapitel ^^,
Har en lektion från 11-12 och sen håltimme till kl 15.00. Drygt som fan.
Är väldigt trött idag.
Ska träffa Filip efter skolan så vi hörs när jag är hemma hos honom. Puss!



Maia Hirasawa.


/Jonna

Ni får en till!

YEY! :)


Arctic Monkeys

Hur kan man inte gilla denna låten? uuunderbar!



Tisdag

HEJ!

Jag kände i alla fall vibbarna, vaknade med panik och låg vaken en liten stund ^^,
Hade körlektion idag och det gick jättebra! :D Man känner sig så duktig när man sitter där i bilen och kan allt. Jag är sjukt bra :)
Ja, ska hjälpa Dilek att plugga idag men om jag känner oss rätt så kommer vi inte börja förrens om några timmar.
Simba är här idag, hunden Dilek brukar passa. Han ska hela tiden pussas. Härligt med lite kärlek ju!

/Jonna

kände ni vibbarna Skåne?

Hejhej :)
Fick ju besök av Moder Jord inatt. En jordbävning. Helt otroligt. I Sverige?! Mamma sa att det har varit några små då och då men denna var störst på 100 år. What's going on? :(

Åh, min älskade piercing är ju borta. Och Jonna, du vet ju hur dum jag ser ut när jag ler och så kollar man på den nya piercingen samtidigt så ser det ut som 2 idioter som ler :P Hahaha...

Helgen var trevlig :) Tania blev glad över sin nya Abba-skiva hon fick av mig och vi var igång hela kvällen ^^, Hehe
Imorgon har jag prov. Den som Jonna hade för hm, 2 veckor sen? Flickan får hjälpa mig med att leka duktig tycker jag :)

Snart jullov, sen jul och snart, så snart år 2009 <3 Ett nytt år :) refreshments. Jag har beställt Jägermeister och det ska bli så gott! :D Hehe. Ah, jag ska nog gå och chilla lite med mamma. Puss

Drick inte när du är minderårig och drick inte för mycket
//Dilek


nattinatt

Ville bara säga gonatt till er alla :) OCH... en låt! yeeeeey!
 
Ja, det är älskade Håkan <3

Måndag

:) TJOHEJ!

Kom till skolan idag och jag och Dilek letade upp vår lärare för att fråga vart provet skulle vara. Han sa att vi kunde ta det direkt. Vi var klara på 10 min. Skönt! Efter skolan ville Dilek på jakt efter en ny piercing. Hon tappade sin förra i helgen på Tanias fest. Hon köpte en piercing med en smilegubbe på. Jag tycker den är jättesöt medan Dilek inte är så förtjust i den. Men det kosta faktiskt bara 50 kr. Rea! Ja, fyfan vad vi älskar rea. Kvinnornas bästa vän.

Dagen har spenderats framför Dileks tv. Vi låg där i soffan i 7 timmar skulle jag tro :) Vi kollade på nya Batman filmen idag. Lite sena, men vad gör det?  Vi båda två tyckte den var jättebra.

/Jonna

:)

Hej nattpeople!

Jag var på burlövs center (det heter väl så?) idag med mamma, pappa och min broder Jesper.
Pappas generösa sida kom fram och han finfina plånbok dök också upp. Det är härligt när det händer. Han köpte 2 klänningar till mig, ni vet dom nya från Gina? Och så köpte han en jättegullig tröja från Cubus :D Tack!

Filip och jag lekte med Heffner och Holly, hans kaniner, och så kollade vi på tv. Vi har alltså inte gjort något speciellt vilket var sååå skönt! Båda var väldigt trötta och var halvdöda hela dagen. Kärlek är fint :)

Jag måste börja plugga nu, haha. Kom hem för bara en halvtimme sen.
Dilek kan nog det mesta till provet så hon kommer också lära mig en massa dom 20 minuterna på bussen till skolan imorgon.

/Jonna

Söndag

Sitter hemma hos Filip nu. Idag mår jag skitbra! Är på toppenhumör. Skulle ha pluggat här hos Filip till provet imorgon men jag glömde mina böcker hemma. Yey :) Jag är så bra.
Får plugga när jag har kommit hem senare istället. Är ju faktiskt bara ett kort muntligt prov. Dom muntliga är bättre än skriftliga. Mycket lättare.
Dilek lever så att ni vet det och hon mår bättre nu. Varför hon knappt loggar in och skriver till er är för att hon är LAT :)
Min fina flicka <3

/Jonna


Hej!

Har nästan precis kommit in på mitt rum. Kvällen var underbar, mina brödrar är verkligen bäst. Vi har spelat monopol och pratat en massa. Skitrolig kväll.
Ligger nu i sängen och pratar med Filip på msn. Dilek är kvar hos tania och ska troligtvis sova där.
Grattis i förskott Tania :)

Jag är lite för berusad för att fortsätta.
/Jonna

Lördag

Gokväll :)

Ikväll ska jag umgås med mina brödrar, Jesper och Jerry. Vi har precis hyrt film. Så vi ska se den och äta chips och dricka öl. Hej stora mage!
Jag har inte gjort något idag. Eller jo! Jag mami och papi bakade pepparkakor innan idag. Jag och papi hade jättekul och gjorde tjocka och extremt smala björnar  :D
Det har varit en chill dag. Min familj kan vara bra ibland :)

Vi kanske hörs senare ikväll när öldrickandet är slut.
/Jonna

stressiga helg

Hejhej.
"Dilek calling" hahaha :P
Jag pratade nyss med Marlene  och vi bestämde att jag skulle till henne imorgon för at städa. Blir lite stressigt i och med jag ska på Tania's fest, men jag ska nog klara av det trots att jag fortfarande är sjuk :)

Som Jonna skrev så blir det kanske något hos Azra idag, annars lär väl jag och Jonna chilla igen :D Fast innan dess måste jag pallra mig till stan för att fixa allt tills imorgon =/ Detta jävla snöväder! :(

Mamma fyllde år igår och hon fick en jättefin brosch av mig :D En lila fjäril :D Yeey. Hon blev jätteglad.

Nu ska jag ta och ringa min älskade Jonna <3

Julstäda
//Dilek

Fredag

Gomorgon :)

Filip vill inte vakna så jag vet inte riktigt när han ska komma hem till mig. Har supertråkigt just nu och ska nog städa eller något. Min bror Jerry kommer hem om 1 timme typ :) Skönt med lite sällskap.
Ikväll ska jag vara med Dilek, vi ska kanske hem till Azra. Hon pratade om någon Idolkväll ^^, Vi får se ikväll.
Jag ställde in min körlektion idag. Har vaknat hela tiden inatt och haft ångest över att köra så jag tänkte att det var bäst att ställa in den.

Vi hörs lite senare
/Jonna

gonatt

Hejsan!

Förlåt att jag inte har uppdaterat så bra men jag har varit så otroligt trött dessa senaste dagarna.
Dilek är fortfarande jättesjuk. Har varit med henne hela dagen, vi har bara legat i hennes säng och pratat. Vid 6 tiden så gick Dilek och hennes föräldrar till Dileks mormor för att fira Danuta, Dileks mamma. Puuh, mycket Dilek där ;)
Så jag fick en stund till att sova men hade tyvärr mardrömmar igen. Har haft det dom senaste nätterna och det är därför jag inte sover så bra.
Imorgon har jag körlektion igen, vid 11-tiden. Får se hur det går, snöar massa ute och jag är megaorolig med tanke på att det gick så dåligt för mig i tisdags och då var det inte ens halt på vägarna :(
Aja, jag får helt enkelt se hur mycket snö det kommer tills imorgon.
Filip ska komma hem till mig en stund imorgon, vi ska se på film och mysa. Var inte i skolan idag och ska inte heller dit imorgon. Hehe, jag är verkligen jättetrött och känner i hela mig att jag inte klarar av att gå i skolan. Tråkigt nu när det bara är så få dagar kvar till jullovet.

/Jonna

Hejs!

Kom precis hem till Filip :) Har bara latat mig sen vi kom hem från biblioteket.
Pratade med min bror Jerry idag och vi ska kanske ut på lördag :D Han skulle prata med min andra bror Jesper också.
Så sjukt kul! Hihi. Jag hoppas bara att dom båda kan.

Förresten, hur många är med och tävlar i Kenzas julkalender?

/Jonna

sthlm

Hej sötnosar.
Jag har verkligen inte varit pigg på att skriva i och med att jag börjar bli sjuk =( Jobbigt värre. Hoppas bara att det går över helt tills det blir jullov. Vill ju inte råka missa några smaskiga äventyr!

Idag ska jag klampa mig till centralen och hämta mina efterlängtade biljeter till Stockholm, 3 jan- 11 jan. GOSH, jag ska träffa Ada för första gången! Hon kommer säkert sova första gången i och med jag anländer så sent som kl 11 på kvällen, så fridfullt ^^, Hehe.
Därefter blir det ett besök på stadsbiblioteket med älskade Jonna. Vi ska vara duktiga och låna dom böcker vi behöver för att göra 2 arbeten. Jag måste i samband med det skaffa ett nytt lånekort =/ har tappat bort den för andra gången. Jag är så himla duktig, tycker ni inte det? :P Hehe...

Ha det så bra
Ta på er varma kläder
//Dilek

Onsdag

Som jag sa igår är jag och Dilek lediga idag så vi ska ta en tripp till biblioteket och låna lite böcker till vårt projektarbete samt en bok till ett historia arbete. Ska möta upp henne om en timme och jag sitter fortfarande i pyjamas ;D
Ikväll ska jag hem till Filip. Han har halkan idag :D iiih, han får sitt körkort snart!

Vi hörs ikväll
/Jonna

Tisdag

Hej vackra människor! :D

Hur mår ni idag?
Jag var ledig från skolan idag men hade en körlektion. Har inte kört på kanske en månad så det var katastrof idag ^^,
Haha, körde nästan på allt som kom i min väg. Men det var i alla fall kul. Efter körlektionen träffade jag min mami på Gustav adolfs torg och tog bussen med henne. Jag åkte hem till Dilek och där var simba. Gosiga fina hund <3

Jag och Dilek har inte gjort något idag. Bara legat i hennes säng och lyssnat på musik.
Vi är lediga imorgon med :) Härligt som fan!

/Jonna

Gokväll

Hej!

Var med Dilek en stund efter skolan. Men innan det så var vi inne på en second hand affär och jag köpte böcker, b la Sex and the city! :D Så underbart, ska börja läsa den ikväll.

Jag håller på att bli sjuk. Har jätteont i halsen och en fruktansvärd huvudvärk, vi får se om det utvecklas tills imorron.
Imorron har jag körlektion, ska bli såå kul. Har inte kört på kanske en månad nu och jag har längtat :) Har körlektionen kl 11-12 och efter det ska jag direkt hem till Dilek som ska passa simba imorron :D YEY!

/Jonna

Skola

Hejsan!

Sitter just nu i skolan, vi har haft historia :) Håller på med ett arbete, jag ska göra om mayakulturen och Dilek gör något om Indien.

Idag ska jag vara med Dilek lite fast hon ska först till sin mormor som fyller år, som ni redan vet ^^,
Ska försöka träffa Filip lite med, saknar honom som fan. Fast vi träffades igår. Kärlek är en konstig sak.
Vi hörs ikväll när jag har tillgång till en data.

/Jonna

Age is a tricky thing!

Min mormor fyller år imorgon! :D
Fast... heh, hon trodde att hon skulle fylla 84 år, men när vi satt där och räknade så fyller hon faktiskt 83! ETT HELT ÅR YNGRE! Fy vad hon blev sur över det :P hahahah.. Försöker göra sig äldre än vad hon är, va? :P


Julpynta inte överallt
//Dilek

Söndag

Hejsan söndagströttamänniskor!

Mami väckte mig kl 9 imorse och sa att vi skulle åka snart. Vi skulle hem till mormor och morfar :) Älskade mormor och morfar <3 Jag var sjukt trött hemma hos dom så jag satt bara på en stol och stirrade ut i luften. Mormor gav mig 50 kr och säger  "det är inte mycket Jonna, men det räcker i alla fall till lite godis" Haha, detta säger hon nästan varje gång hon ger mig pengar ^^,
Morfar gick runt och försökte sätta på sin rakapparat som inte fungerade. Han var irriterad på att han inte kunnat raka sig nu när han skulle få besök. Dom kollar Filip för Nisse och sa att ifall Nisse inte följer med nästa gång så ska mormor ta taxi till honom och slå honom :) Min mormor är jättesnäll!
Det var kul att träffa dom. Gör det inte alls ofta för att dom bor långt bort.

Ska hem till Filip lite senare idag och väl där ska jag nog sova :D Haha, jag är så trött!
Jag hör av mig ikväll när jag har kommit hem igen.

Puss!
/Jonna






Lördag

Hej!

Idag vaknade jag hos Filip vid 11. Han skulle iväg till körskolan och jag skulle ut med min papi och handla julklappar :) När vi kom hem så var mami i full gång med att baka! LUSSEKATTER! eller lussebullar. Vad är skillnaden?
I alla fall, dom var sjukt goda.
Kvällen tillbringade jag hos Dilek. Azra var också med oss en stund och det var skitkul att träffa dig! Jag har saknat dig.
Jag och Dilek har pratat väldigt mycket idag. Skönt att lätta på hjärtat ibland :)
Kom nyligen hem och mina ögon svider så trött jag är. Så gonatt på er! <3


/Jonna

Fredag

Skolan var helt okej :)
Kvällen ska tillbringas hos Filip. Jag har inte något mer att säga. Mitt humör är fortfarande inte på topp och ser allt negativt.

Puss fina människor <3

/Jonna

GOMORGON SVERIGE!

Eller inte.. Jag sitter hemma hos Dilek, vi har precis kollat på space chimps. Roligt film :) tjockisar is the shit. Hur kommer det sig egentligen att tjockisar alltid ska vara roliga i filmer?

Igår gick proven jättebra! Så jävla härligt att det i alla fall blev G på allt. Jag som hade sån ångest.
Efter skolan var jag med Filip, vi kollade på film och en dokumentär vilket var skoj :) Som ni kanske märker kollar vi alltid på tv. Men det är trevligt :)
Ni skulle ha sett Heffner och Holly igår, Filips kaniner. Dom blev så glada när jag kom ner till dom. Eller ja, dom var nog glada över godiset men jag vill så gärna tro att dom älskar mig jättemycket. Låt mig tro det! :)

Dagen har endast innehållit min bästa vän Dilek. Vilket är sjukt skönt, hon är den bästa.
Vi ses bitches!

/ Jonna


baby, i love my life

Heeeeeeeeeeeeeeej :D:D:D:D
Det har varit en jättebra dag. Jag tror säkert att Jonna mådde bättre senare ;) Efter hennes filosofiprov så skuttade vi runt och skrattade konstant :D:D Hehe.
I och med jag inte hade provet idag så gick jag runt till stan tills Jonna var klar. Köpte in det min mormor ville ha och så hittade jag såna billiga ramar utan ram.. Hehe.. Låter lite sjukt "ramar utan ram" men ja :) Jag ska ju fixa så att min ena vägg i sovrummet ska vara täckt med foton på dom underbara personer som värmer mitt hjärta :D
Just det ja! I sista sekunden innan jag återvände till skolan köpte jag M&M's till Jonna för att jag var så stolt över henne för att hon trots allt var och gjorde filosofiprovet idag :D Hon blev glad som attans och sa att hon tänkte fråga mig att jag skulle köpa nåt gottigott men hon behövde inte säga det, jag visste det ;) Hehe.

Sen kom jag hem och tittade på Vänner (SÅKLART), käkade lite och stack till mormor. Hjälpte till där lite. Stack till Konsum och köpte ostbågar till mig som jag ska ha ikväll när jag äntligen kan chilla ut lite :D

Nu ska jag kolla runt lite på internet. Ha det bra snöflingor!

Ät inte gult snö.
//Dilek

Onsdag

Gomorgon!

Jag har en sjukt ångest inför dagen. Vädret är skit. Det snöar sen regnar det sen snöar extremt mycket och sen regnar det igen. Vet ni, jag hatar snö.

Efter skolan ska jag som sagt hem till Filip.
Jag mår inte alls bra idag. Vi hörs kanske inatt.

/ Jonna

Gonatt

Hej!

Denna dagen har varit tråkig. Har knappt gjort något. Det blev inte så mycket pluggande idag. Jag har varit så fruktansvärt trött och legat i Dilek soffa och halvsovit. Ska läsa igenom papperna nu och sen sova, om jag nu kan somna ^^,

Imorgon efter proven och redovisning så ska jag hem till Filip. Underbart! Ska inte ens ha skolan i tankarna imorgon.
Gonatt <3

/Jonna

school is cool!

*not*
Hehe, som Jonna skrev har vi massor att göra. Som tur är har jag inte filosofiprovet imorgon. WOHOO. Om det nu är nåt att hurra över :p Blir att kämpa som f*n idag. Och lägga sig stolt och trött. That's the way, aha aha, i like it, aha aha!

Jag vill också ha en julkalender Jonna :( I love choklad! :D Men tyvärr äter jag alltid chokladen i förväg. En sån liten bit räcker inte för mig för en dag. Dom borde göra julkalendern i BIG SIZE såsom dom gjorde med kanelbullarna på Ica :p HAHAHA me funny ^^,)

Nu börjar pluggandet 3......2........1

Ha det fint :)
//Dilek


Tisdag

Gomorgon!

Det regnar som fan ute och har gjort det sen igår kväll :( väldigt tråkigt. MEN! om bara 3 månader är våren här. Älskade vår <3
Idag ska jag plugga massa, har prov imorgon i filosofi och i fotografisk bild samt en inlämmning i samhälle. Jag får göra upp ett schema :) Jag ska plugga med Dilek idag, det är lättast så.
Vid 4 ska jag möta upp min mami och vi ska till Astrid och aporna och köpa mat till mig. Trevligt.

Ja just det! för några dagar sen fick jag en julkalender, sån med choklad! Hehe, har ni också fått det?
Och kan man växa ifrån en julkalender?

/ Jonna

Måndag

Hej! :)

Dagen har varit helt okej. Var i skolan, hade en lektion på 15 min. Härligt! :D Sen gick jag och Dilek lite i stan och jag fick tag på en julklapp till Tina och en till min älskling Filip :) Köpte även ljus till min mami.
Imorse gick jag som vanligt till Dilek på morgonen och väntade på hennes gård men hon kom aldrig. Så jag ringde henne och Dilek svarade med en väldigt sömning röst. Hon hade försovit sig men kom utspringandes med extremt trötta ögon och skrattade efter bara 5 minuter. Haha, du är så söt!

Resten av dagen har jag tillbringat på Dilek rum med massa cola :D sen så har vi pluggat.
Trevlig dag!

/ Jonna

Harry!

Hello på er ^^
Harry Potter - Halvblodsprinsen, är filmen ute snart eller? Råkade se en snabb nyhet på internet idag =/
Njaa, Harry Potter känns ju lite töntigt men ändå inte. Jag rår inte för att jag gillar böckerna och filmerna. Hehe.

Som Jonna sa var det första advent igår. (jag är lite sent ute i och med klockan är över midnatt :P)
Är det något speciellt med advent? Alltså, är det bara count down för julen eller? =/ Ahh, jag är inte så bra på såna grejer. Jag har alltid firat julen men vi har bara tänt adventljus enbart ett år, för två år sen tror jag. Mysigt med stearinljus and so men min familj brukar ändå tända vanliga ljus när vi ska ha det lite extra myspys. Hihi.

Jag drog med Jonna hem till mig idag efter att jag var hos min mormor och hjälpte till att julpynta. Får komma dit imorgon igen, mucho to duo, ya know ;) Jonna och jag tittade på Madagaskar 2 som bara var sååå himla coool :D "i like to move it, move it" Jag älskar det! :D

Nu är det helt klart bestämt att jag ska till Stockholm i början av januari. Besöka mina bröder, Moa och Ada. Helt wunderbart! Jag vill åka nu nu nuuuu!! :D:D:D
Det är säkerligen kallare där än här i kära Malmö, men jag tror att jag kommer njuta av varenda sekund där. Komma ifrån lite, inte för att jag har något särskilt att deppa över men känns ändå skönt att andas ut och sakna sitt vardagsliv lite. Tycker inte ni? :)

Ska nog lägga mig nu. Det blir att vakna kl 10. Eller kanske så börjar jag läsa en ny bok. Love books <3

//Dilek

RSS 2.0