rusbus

Mitt hjärta har en frusen inneboende
med pajat självförtroende som inte mår så bra.
Hon plockar fram allt det jag gömmer
och minns allt det jag glömmer och säger att hon är jag.

/Jonna

söndag

Hejhej! :)

Jag har haft en väldigt bra helg. Denn började i fredag hemma hos Dilek. Hennes föräldrar skulle inte sova hemma så vi hade lägenheten för oss själva. Vi drack vin och dansade tills vi inte kunde dansa mer :) Suuuperkul kväll med min raring.
Sen lördags, igår, var jag ute med min mamma och letade stundentklänning. Vi gick runt i 5 timmar men hittade inget. I alla fall inget till studenten ^^, Sen på kvällen var jag med Filip. Vi kollade på någon film, den var helt okej. Lite blod och en psykad kille. Hade det i alla fall mysigt med Filip.
Idag var jag och mamma ute och letade igen. Vi åkte till lund idag för att leta. Vi gick vilse lite men vi hade jättekul. Såå fint väder idag! :)
Jag hittade en klänning idag. Den är söt.
Ikväll ska jag vara med mig själv! Jag har hyrt en film som jag ska se lite senare. MYSPYS!

/Jonna

Fredag

En vecka till studenten och en vecka tills syster kommer med co :)
Det ska faktiskt bli superkul.

På lördag ska jag och mamma ut och se ifall vi hittar några kläder till studenten. Jag tycker inte det är så kul att handla kläder. En massa ångest och stress.
Men igår när jag och Dilek var ute hitta jag lite fint som jag ska köpa imorgon :) Man hittar alltid kläder när man själv inte ska handla något.

Idag blir det skola i 1 timme sen ska jag leka med Dilek. Vet inte vad vi ska hitta på men det blir väl alltid något.
Allt i skolan är klart nu. Har inte ens något litet som ska in och det är så jävla skönt!

/Jonna

Måndag!

Hejhejhej! :)

Har ni sett på malmöfestivalens hemsida? Massa bra band redan nu. Kommer säkert blir suuperkul! :)
Jag och Dilek skulle egentligen på ett möte i svedala idag för att vi skulle jobba på svedala rock i sommar. Men vi skiter i det. Jag känner att det inte riktigt skulle vara så kul som jag tänkt mig. Andra roliga saker kommer hända i sommar.
Jag har de bästa människor runt mig. Det är inte många men absolut de bästa.

Jag ska snart gå hem till Dilek. Vi ska plugga idag. Har prov i psykologi imorgon, det sista provet eveeeeer. I alla fall i gymnasiet ^^,
Hoppas ni får en bra dag.



Håkan Hellström är alltid bra <3

/Jonna

Söndag

Hejhej! :)

Vet ni vaaad?! Amanda är frisk igen. helt otroligt! Jennie ringde igår och sa att allt var bra igen sen fick jag prata med Amanda.

Amanda: HEJHEJ!
Jonna: Hej Amanda!
Amanda: Hej Jonna! (låter mer som onna)

Jag blir så glad av henne. Sen så skulle hon prata med min mamma efter kanske en halvtimme då.
Amanda: HEJ!
Mamma: Hej Amanda. Mår du bra?
Amanda: ...... inte onna.

Sen fick Jennie telefonen igen.
Hihihihi :D


Idag ska jag bara vara hemma. Skulle egentligen varit med Filip men han behövdes på andra håll. Vi ska träffas på onsdag istället. Och på onsdag är min sista dag i skolan. Tar studenten den 5 Juni men allt arbete och skit ska vara inlämnad senast på onsdag så efter det skiter jag i skolan :D YEY!
Jag är glad.

/Jonna

Fredag

Heeeeejhejhallååå!

Hur mår ni? :) Detta skrev jag bara för att vara trevlig. Jag vet att ni inte tänker svara. Era jävlar!
Jag har haft det fint sen sist. Kan inte riktigt komma på vad jag har gjort men det har varit kul ^^,
Igår var jag i alla fall med min fina pojkvän, Filip. Vi lekte och slogs. Vi hade kul som alltid.

Amanda har blivit sjuk :( jättesjuk. Stackars lilla flicka. Jag hoppas du vaknar imorgon och är lika busig och glad som alltid! Finafina Amanda.

Ikväll ska jag och Dilek hem till Martin. Han ska ha fest :) Det ska bli väldigt trevligt.
Hoppas ni också får en fin kväll. PUSS!

/Jonna

Dilek is writing ^^,

Hej på er underbara sötsakiga människor.

Det var jäääääääääääääättelängesen jag skrev. Har varit helt off p ga allt pluggande som har skett och så även vissa jobbiga händelser som jag inte vill ta upp. Det är bäst så både för er och för mig :) Inte desto mindre så tycker jag om er!
Nu är det bara några få saker kvar att lämna in och det är SÅ nära tills vi tar studenten.
Våran skola har valt att betygsbedömande saker ska vara klara senast den 27'de och det menas med att vi har en vecka ledigt innan studenten! WOHO! GO CYBER <3

En människa får väl göra bort sig ett antal gånger per dag, va? :P
Haha, jag har varit rätt så pinsam på sistone but i still am pleased with myself! :) Ett exempel är ju den lördagen då jag och Jonna var på hennes brors spelning och jag blev liiiiiite för full och jag har enbart mig själv att skylla på. Som tur var så fanns det inte otrevliga människor på vägen hem så det blev ett lungt sätt att ta sig hem.

Jag ser att Jonna iaf har varit lagom bra på att uppdatera och jag är så tacksam för att du inte pratade om bloggen, gumman. Trots att jag inte har varit här på länge. Ibland måste man prioritera i sitt liv och det fick jag göra. Det är inte som att vi tjänar pengar på denna bloggen såsom vissa stora bloggerskor gör. Men även om jag hade fått betalt så hade jag nog även då valt att ta paus från bloggandet en viss tid. Trots den tomma summan från bloggen så älskar jag den eftersom det är mitt och Jonnas och om vi nån gång måste vara ifrån varann en längre tid så är bloggen ett underbart sätt att snacka genom. Klart att alla kan se det då men vi har inte så myclket at dölja. Eller hur, Jonna? ;) Hehehe...

Idag på bussen till skolan så ringde någon till Jonna och hon började låta sådär pipigt och sa ungefär "men nääääää, jag ville vara där. oooooooooooowh" och jag undrade såklart vafan hon menade :P Sen fick jag veta att en av hennes pojkväns fiskar höll på att föda right now och hon ville vara med och titta på miraklet när nytt liv kommer till jorden :) Cute.

Nåja, jag ska inte skriva nån novell här, inte. Idag blir det Harry Potter med Jonna men innan hon kommer tänker jag städa mitt rum och byta påslakan. Måste bli rent, rent, rent för snart börjar dammtussarna leva! Och vi har ju alla sett på det där tv-programmet där dom 2 kvinnorna går till andras hem och städar som om det vore liv och död. Synd att jag inte har nån sån fin städ-kit med rosa handskar och en mopp med blommor o.s.v. men man får ta vad man har :)

Visa alltid uppskattning gentemot en hjälpande hand (tillägnad Elin på min skola)

//Dilek

Söndag

HEJ!! :)

Jag har inte skrivit på 4 dagar. JAG ÄR SÅ DÅLIG :(

iaf. I helgen har jag varit med Dilek. Som alltid. Vi har bara suttit inne och kollat på tv och på film.
Idag har vi pluggat lite på projektarbetet som vi ska redovisa på tidag, kl 10.00. Jisses, 10.00! Jättetidigt :( Men det kommer säkert gå sjuuuukt bra.

Snart är det student och pappa börjar blir lite orolig? wtf lix? Han frågade idag om min klänning och vilken färg jag ska köpa och så säger han till mig att jag inte ska köpa svart då man inte ska ha det. Helst något ljust, det är vad han sa till mig.
Detta är inte alls likt min pappa. MEN, det är snällt att han bryr sig :)

Hoppas ni har haft en fin helg! :) PUSS PÅ ER.
/Jonna

Onsdag

Hihihi hej!

Igår hade jag körlektion och det var allt ;D Härligt. Körlektionen gick jättebra och det var kul. I och för sig är det alltid kul att köra när det går bra ^^,
Efter körlektionen åkte jag hem till Filip och lekte lite. Gick hem och träffade Azra a.k.a STELLA! :)
Seeeen gick jag hem till Filip igen. Hihi, det var en trevlig dag igår.

Idag har jag skola i 5 timmar sen ska jag hem och försöka göra klart mina filmuppgifter som är otroligt mkt försenade. Ska se om jag kan va med Dilek också. Vi har faktiskt inte varit på 2 dagar nu! O M G LIX.
Min redovisning är idag. I svenska c. Usssscccch jag hatar att redovisa. Jag hoppas i alla fall att det går skitbra! ;)

/Jonna

Måndagkväll med måndagsbarn

:) Jag blev precis klar med min reklamananlys som jag ska redovisa på onsdag. Skönt att få det avklarat. Jag valde en reklam med Sony



Finfin, eller hur? :)
Det kommer säkert gå bra.

Idag har jag träffat Azra en stund vilket var väldigt skönt. Vi satt på en bänk och pratade.
Innan Azra steg in i min dag var jag med mamma på Netto, yeah. Tummen upp för netto! Maaaaaaaaat <3

Jag har haft en fin dag idag. Väldigt fin trots alla mina uttbrott. Tur att jag har människor runt om mig som accepterar mig precis som jag är för jag vet att jag kan vara svår att ha som vän, flickvän eller familjemedlem.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter. Njut av ert liv.
/Jonna

Måndag

Hejsan.
Idag är det måndag. Det känns ju trevligt med en ny vecka.
Helgen var rolig. I fredags hade jag och Dilek det mysig med pussel ^^, Vi kollade också på film men kan inte riktigt minnas vad vi kollade på. Men jag är nästan säker på att vi kollade på film.
I lördags hade min bror spelning och jag var självklart där, jag hade med mig Dilek. Vi hade superkul och skrattade hela tiden. Vi träffade även Azra en stund, puss på dig! Efter spelningen åkte jag hem till min fin fina pojkvän för att sova hos honom. Vi gjorde inte mycket men det var mysigt. Vaknade hos Filip i söndags och gick hem. Bakfull, svag och skakig. Sen sov jag lite till och blev mindre bakfull. Jag och Dilek bestämmde oss för att åka till pildammarna och njuta av det fina vädret. På kvällen kollade vi film sen la vi mer pussel :P

Hur har ni haft det? Jag frågar fast jag vet att ni inte kommer svara. Tråkigt jävla människor.

Idag ska jag vara hemma och plugga. Det ska inte bli kul.
Ha det fint
/Jonna

Fredag

Hejsan :)

Jag ska snart dra till mobilia med min bror. Han ska köpa lite saker och jag ska få lite saker.
Efter mobilia ska jag åka till skolan, har en lektion! :) härligt som fan.
Ikväll ska jag vara med Dilek. Vi ska plugga lite sen bara ta det lugnt. En väldigt skönt dag.
Ha en fin dag ni med.

Och just det. Imorgon ska min bror har spelning på södervärns krogen!
/Jonna

Torsdag

:) HEJ!

Idag ska jag på ett föredrag på malmö högskola. Det ska bli intressant.. kanske :P
Det ska handla om EU och så ska vi får lära oss mer om valet som kommer nu i sommar. 7 juni?

Efter skolan måste jag plugga. Jag måste verkligen, har skjutit upp det i två dagar nu. Men det är lika bra att få det klart så jag slipper tänka på det. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och det är helt tomt i huvudet på mig.

Jag pratade med min syster i tisdags. Hon sa att Amanda kalla på mig och frågar efter mig nästan hela tiden. Hon säger "Jonna här" med lite bebisspråk i det hela såklart ^^, MEN HON SAKNAR MIG :D
Jag blir så glad.

Nu måste jag göra mig ordning, luktar som fan och har smink sen i tisdags :)
PUSS!
/Jonna

Tisdag

Hejsan.

Jag har en körlektion om någon timme. Det ska bli intressant och se hur det går, har inte kört på väldigt länge.
Det är regnväder ute vilket gör mig smått ledsen.
Idag har jag bara en lektion. Jag har bara en lektion hela veckan. Väldigt skönt faktiskt.

Efter skolan vet jag inte vad som händer. Jag ska i alla fall plugga. Plugget igår gick inte så bra, jag kom inte på ngt att skriva. Jag får fortsätta idag. Jag hatar skolan. Den tar för mycket av min tid just nu och jag har inget liv och umgås knappt med någon. Jag är ju självklart med Dilek men det är för att vi går i samma klass och alltid har samma läxor.

Ha en fin dag.
/Jonna

Måndag

Hejsan! :)

Hade 1 lektion idag. Det var bara jag och Dilek där. Det var skönt.
Efter skolan åkte jag och Dilek till en affär som var lite udda men helt okej ^^, Efter det blev det en second hand affär.
Jag köpte lite böcker som vanligt. Jag har så mycket böcker nu att jag snart måste köpa en ny bokhylla. Tummen upp!

Idag ska jag bara va hemma och plugga. Ska försöka få klart 2 arbeten idag. Vi får se hur det går.. Har inte ens börjat och är redan trött.

Den 27 maj är sista dagen för alla inlämningar och prov. Så den 27 är sista dagen i skolan för min del. Ska dit den 5 juni och ta studenten. Så det är väldigt få dagar kvar av skolan. Härligt som faaaan :)

/Jonna

söndag

Hej.

Det är inga bra bloggtider. nejnej.

Sen sist har inte mycket hänt. Jag har varit med Filip i torsdags, vi gjorde typ inget. Fredag till lördag var jag hos syster. Det var kul som vanligt. Amanda är fortfarande underbar. Lördag-söndag har jag lekt med Dilek. Vi har mest bara legat i sängen. Vi tar inte vara på solen, vi vill vara bleka och se ut som vampyrer. PUSS!

Det är typ allt som har hänt, extremt kortfattat då. Toppen, eller hur?! :)

/Jonna

RSS 2.0