Hemska åldrande

Go morgon :)
Det är först nu på hela dagen jag känner mig lite sisådär lagom pigg.
Jaa, Jonna har ju redan berättat vilka trevligheter vi höll på med. Du, Jonna, det är faktiskt tufft att gråta också! ;) Hehe.
Det är ju meningen att om filmen är gjord så att det på vissa delar ska vara sorgliga så kräver det ju av filmen att dom ska lyckas få en att gråta. Annars har dom misslyckats, eller hur mina vänner? :)

Var hos min mormor idag. Hon mår inget vidare men jag får fortfarande henne att skratta. Det är jag så otroligt glad för. Det känns tungt att se dom man älska tyna bort. En av dom värsta delarna med djup kärlek. Men man får ta och svälja det, för det är definitivt värt det! Min mormor är den finaste mormor som jag nånsin kan önska mig. Hon är snäll, rolig och vågar säga sanningen oavsett hur svart den är.

Jag och mormor tog och gjorde en helt vacker beställning hos ellos. Mwihi. Jonna, jag får den klänningen vi båda blev kära i! Fast bara den ena. Den röda. Min mormor fick välja färgen :D Sen fick jag även bikini som är i den modellen jag har letat efter i 4 år!!! 4 år är en lång tid :P Iallafall för lilla otåliga mig (A)

Nu sitter jag här och tuggar som en toker på djungelvrål. Så salta men ändå så söta :D
Ska på jakt på nätshoppen för att försöka hitta en enkel turkos klänning som jag ska ha på studenten. Mums. "Studenten", smaka på ordet bara, it tastes delicious!!

Tappa inte bort dina löständer för annars blir det svårt att föra en konversation

//Dilek

Lördag

Hej alla barn.

Min bror Jerry har för första gången gått in och kolla i min blogg. Han sa att det var den finaste bloggen i hela vida världen :) Tack kompis!

Igår kollade jag och Dilek på den där Brad pitt filmen, Benjamin Button? Ja, så heter den nog :) Den var bra. Fast det nästan var 3 timmar lång så kändes det inte alls så. Tiden gick så fort och man ville bara fortsätta kolla när den var slut. Dilek grät och såg ledsen ut nästan hela slutet. Tuff som jag är grät jag inte alls.
Efter filmen gick vi in på hennes rum och läste en massa. I 4 timmar tror jag, ibland så utbytte vi några djupa och meningsfulla ord med varandra.
Idag, lördag, vaknande jag av turkisk musik som strömmade ut i Dileks lägenhet. Trevligt värre. Dilek vaknade straxt efter mig och tog en chokladbit och såg nöjd ut. Jag gick hem efter några timmar och började läsa en annan bok. Den boken Filip och Fredrik har skrivit, den verkar hur bra som helst. Tummen upp!

Jag ska snart göra mig ordning och dra hem till min pojkvän FILIP! :) HEJ FILIP!
Vi ska kolla film och spela tv-spel. Om 3 dagar har vi varit ihop i 1år. Hoppas hans paket kommer på måndag. Jag har köpt vantar.

Sup ordentligt idag och för mig med.
/Jonna

Hej snorunge :)

Jag är hos Dilek nu :)
Köpte 4 böcker innan, en av dom är en bok som Filip och Fredrik har skrivit! Ska bli superkul att läsa den senare. Smygläste lite i den innan i affären och 3 sidor och fyllda med ordet kuk :D haha, kuligt!
Jag och Dilek har köpt massa godis och ostbågar idag. Så imorgon kommer jag vara svullen och fin till min älskling :)
Vi ska inte dricka idag. Så det blir ingen sprit på hela helgen.... Jag vet, jag är också helt chockad!
Idag ska vi bara läsa och äta och senare ikväll så blir det film. Den nya med Brad Pitt ^^, ska bli intressant.

Hoppas ni ha en fin fredagskväll med massa kärlek från era nära och kära
/Jonna

Fredag

Ska träffa Dilek om en timme typ. Vi ska gå och köpa böcker ^^, Sååå kul :)
Idag ska jag inte göra något, bara gå hem till Dilek ikväll sen ska vi bara sitta. Härligt.

Skriver säkert något mer under dagen lite senare. pusspuss
/Jonna

Glasögonorm

Gó morgon :)

Haha, nä jag skulle logga in på bloggen så såg jag reklam för passagen.se och där stod "Kärlek- hur fan gör man?" HAHAHAHAAHAH det var väl skrivet ^^ hur fan gör man egentligen? :P

Jao, som ni läste har Jonna's mobil gått i krasch. Dom jävla mobilerna håller inte kvalitén nuförtiden! Jag är så nöjd med min tegelsten, Nokia 3310'a eller nåt sånt :P den landar alltid på sina "fötter" eller så kan man snarare snacka om "bred röv" som tar stöten när den träffar marken på t ex fyllan eller när man är värst klumpig nån regnig dag.

Idag blir det fortsättning på projektarbetet. Jag har tagit på mig mina finfina glasögon så at det svider lite mindre i ögonen. Hihi. Hppas det går bra. Jag vill bara bli klar med skiten nu.

Tupera inte håret. Det blir knutor.
//Dilek


Torsdag

Jerry - har vi en temp? temp? heter det temp?
Jag- Ja
Jerry - vet  du vilket konstigt ord jag kom att tänka igår... örngott? Vad fan är det för ord?

Han sitter fortfarande och diskuterar detta med mig. "det är en påse bla bla bla"
Jerry är min bror för er som inte vet, han är 25...

/Jonna

:)

Hej på er.

Marlene kom till Dilek en stund innan idag. Det var trevligt, vi pratade massa och hon hjälpte oss lite med skolsaker :)
Vi har jobbat på projektarbetet idag och det gick bra tycker jag.

En sorglig sak hände idag. Min mobil gick isönder. Luckan gick av.. Min bror säger att han ska försöka fixa det imorgon och om inte han kan så sa Filip att han skulle försöka. Men om det inte alls går så får jag gå till någon affär och betala massa pengar. Men det får i så fall bli i april för denna månaden har jag inga pengar.
Jao, vad ska man göra. Allt håller inte för evigt.

Vi hörs imorgon
/Jonna

Onsdag

Hej!
Jag drömde inte samma drömmar inatt. Det blev andra mardrömmar men inte som innan och det är jag riktigt glad för!
Skola idag, ska bara gå på en lektion sen hem till Dilek och börja jobba som fan.
Får inte glömma att köpa till Filip idag, glömde ju det igår ^^,
Ha en fin dag :)

/Jonna

Gokväll folket!

Jaa. Dagen har varit, trist? rolig? chill?
Jag vet faktiskt inte. Dagen har bara gått och nu är dagen slut. Känns skönt men samtidigt vill jag inte somna. Jag är lite rädd för att drömma. Hemska drömmar.
Men tillsist måste jag sova, det är ju trots allt skola imorgon med. Efter skolan, massa jobb. Ska också köpa present till min älskade pojkvän då vi firar 1 år på tisdag nästa vecka.
Det var allt
/Jonna

Tisdag

Gomorgon.

Idag mår jag inte så bra. Igår och idag har jag haft så dumma drömmar så när jag vaknar så gråter jag en massa. usch, det är inget trevligt alls. Och sen så känner jag att jag håller på att bli sjuk. Jag hoppas verkligen inte det för jag ska kanske åka till min syster, Jennie nu på fredag.

Jag har inga lektioner idag. Ska bara snabbt till skolan och lämna in psykologi arbetet. Ska va med Dilek idag, vi ska hålla på med projektarbetet. Utskottet ska vara in lämnat om 7 dagar, om man räknar med idag också.
Jag har inget mer att säga, det känns tomt i huvudet.

/Jonna

En runda till förbjudna trakter

Hejhej.
Jao, Jonna berättade ju att hon hängde med mig för att jag skulle kunna köpa mina fina sommarskor. Väl där lyckades jag övertala henne rätt så snabbt att även hon skulle köpa ett par skor.

Jonna's skor blir inte så bra på bild. Ni vet, som vissa personer inte blir men som är riktigt heta i verkligheten, såsom Jonna. Hehe. Här har ni våra skor!
(till vänster, mina. till höger, jonna's)




                


Skopunkten

När jag och Dilek var på skopunkten innan idag så hittade vi båda skor. Och som ni säkert vet så kan man köpa 2 par skor och betala halva priset på det billigaste paret. Dilek skulle lägga ut pengar till mig sålänge men när vi står i kassan så behöver hon låna 8,50 kr. Vi börjar som alltid klydda lite.


Expiditen:  Om ni vill kan jag dela upp det i två summor
Dilek: Nej, det är ingen fara. Haha, hon får ett par skor för 8.50!

Jag och Dilek börjar skratta som fan medan expiditen kollar konstigt på oss.

/Jonna


Måndag

Hatade måndag, välkommen tillbaka.

Skola idag, det enda som får mig att må bättre med det är att alla har skola idag! HAHA
Ser fram emot min handledning, ska bli kul och se var hon tycker. Efter skolan ska jag och Dilek till skopunkten och köpa skor till henne sen ska vi hem och börja plugga. Utskottet till projektarbetet ska vara inämnat om en veckan ^^,
Höhö, jag och Dilek är bra!


Nästa - köket!
/Jonna

Presenter och pizza

Jag fyller år om typ 2 veckor och idag fick jag min första present. Gissa gissa gissa vad det är!
Kan ni inte?
DET ÄR EN IPOD! :D:D
Den är sååå fin och jag älskar redan min ipod. Fick den av min pappa, tacktacktack snälla papi!
Mamma och pappa har även köpt nya badrumskåp idag. Stora, fina och vita!
Och min bror kommer förhoppningsvis med pizza till mig snart.
Detta blev ändå en bra dag! :) Och jag har gjort mycket på mitt arbete i psykologi så det känns superskönt. Jag har skrivit lite huller om buller men efter hanledningen imorgon så kommer det säkert bli skitbra :)

Det var trojan som kom och hälsade på mig innan idag, jag tror jag fick bort viruset. Men i och med jag inte är säker att det är borta ska jag låta mig bror kolla igenom allt senare.

Nej, nu ska jag fixa med miiiiin ipod! Hehe, den är finaste i hela vida världen.
Och välkommen tillbaka Dilek! <3
En sak till. The ark är sååå bra
/Jonna

Jag har magiska händer!

HEEEEEJ!! Fy vad länge sen det var!
Äntligen har jag fått internet runt mitt lillfinger. Den jävlades med mig i en månad men nu har jag satt den på plats ;)
Känns helt underbart att ha tillgång till internet! Det är så många arbeten jag behöver internet till så nu underlättar det väldit mycket! Tur att jag lever i en tid där vi har tillgång till info så snabbt! :D

Jag mår suveränt. Är lite skoltrött men jag ska slita dessa sista månaderna innan studenten. Kommer bli underbart att få gymnasiet överstökat. Få lite makt över sitt liv. Hehe.

Nu ska jag göra klart ett psykologiarbete. Ha det underbart!

Vårda eran internet som om det vore en bebis

//Dilek

Söndag

Hejhej.

Har fått fler läsare på senaste tiden och det är ju superkul!
Igår så var jag ute med Azra en stund, vi gick en promenad och updaterade varandra om vad som har hänt sen sist vi sågs.
För det var verkligen ett tag sen sist. Det var trevligt och senare på kvällen kom Azra hem till Dilek.
Vi gjorde drickar, som smakade skit ^^, Det var kul igår. Vid 11 tiden följde vi Azra hem. När vi var på gården så hade vi ett litet snöbollskrig. Hehe, det är så kul när man gör det med rätt människor.

Idag då, ja. Inte ett skit.
och ja just det, fick precis ett skitstort virus på datan. Så ni vet. Datan kanske sprängs.
/Jonna

Fredag

Så jävla skönt! :D Helgen är framför mig och det känns toppen!
och HA! till alla er som har slut på ert lov.

Ska hem till Filip ikväll. Han har tydligen laddat ner några serier som vi ska titta på. Och jag ska få tillbaka min hudkräm som jag glömde där för någon dag sen. Jag har saknat dig så mycket Dove <3
Eh vad mer? Jag är jättehungrig och ska åka hem såfort Dilek är klar med sina saker.
Ha en fin fredag
/Jonna

Dolce & Gabbana

Dilek och jag pratar om sexbutiker.

Dilek - men sen så finns det ju Afrodite. Det är som Dolce & Gabbana för sexleksaker.


Dagen har gått bra. Det har varit ett pirr i magen hela dagen, som om något ska hända. Hoppas på att det är en bra sak. Om det är det så ska det bli spännande och se om känslan är kvar imorgon!
Jag och Dilek satt och kollade på tv med hennes pappa. Han är rolig att umgås med.
Vafan, jag kommer inte på ett skit att säga till er.
Joina kampen mot idiotbarn hos Azra. Hennes blogg finns under "länkar" på vänster sida


Pusssssssss!
/Jonna

Torsdag

"I walked into love
I walked into a minefield
I never heard of"



Jag har hittat en ny kärlek. Ane brun. Hon är otroligt bra.


Ane Brun - The puzzle





Det snöar. Det snöar jättemycket och har gjort det i några dagar nu. Jag tycker inte alls om det.
Det är en lång skoldag idag men det är helt okej faktiskt. Efter skolan ska jag och Dilek plugga, igen. Igår gick ju inte sådär jättebra så vi ska göra klart allt idag.

Vet ni om mindre än 2 veckor har jag och Filip varit ihop i 1 år.
Helt sjukt. Tiden har gått superfort.

Nej, nu måste jag gå och klä på mig och sedan gå och träffa Dilek.
Pusspuss!
/Jonna

Onsdag

Hej kära människor.

Solen strålar men det är -7 grader idag. Detta känns Jobbigt. Jag sitter fortfarande i pyjamas och är utan smink. Mycket ska göras på en halvtimme. MEN DETTA FIXAR JAG! yeah.
Slutar 4 idag. Ska hem och göra lite undersökningar till projektarbetet sen ska jag hem till Dilek. Idag måste vi skriva om den jävla dokumentären. Vi har skjutit upp det för länge nu. Så idag blir det massa plugg. 12 dagar tills utskottet ska in. Lite ångest. Vi har knappt börjat.
I alla fall. Har 3 lektioner idag. En av dom är 2 timmars och så har vi 1 timmes hålltimme. Detta blir en trevligt dag.
Det blir ett köp av en macka och Dilek vid min sida.
Haha, ha en fiiin dag.

/Jonna

Tisdag

Heeeeeeeeajsan.

Hela dagen har jag varit ledig och det har varit sköönt. Dagen började hos min pojke och därifrån hem och sen till Dilek sen hem igen.
Trevligt dag va? :)

För någon dag sen var jag och Dilek på ungdomsmottagningen, som en litet studiebesök. Vissa saker är bra att veta.
Vi sitter där i väntrummet när det kommer ut en tjej/kvinna på 18 år. I handen har hon en brun lite påse, ni vet dom små papperpåsarna man lägger sina kondomer i. Hon sätter sig ner på en stol och tittar ner i sin påse och börjar fnittra. Hehe, det var kul att se. Som en lite flicka som har fått sitt lördagsgodis.

Igår kollade jag och Filip på film, en skräckfilm. Vi var båda lika rädda och låg i sängen och skrek som små flickor.
Vi är bra tillsammans och han gör goda mackor till mig.

/Jonna

Måndag

gomorgon!

Ska hem till Dilek om en timme. Vi ska vandra runt i stan och ta reda på saker. Börjar inte skola förrens kl 15.00 idag så vi har tid ^^,

Jag sa att jag skulle berätta vad Dilek gjorde med sig själv på alla hjärtans dag. Hon träffade en vän. Så ja, det var inte så mycket action som jag trodde. Dom kollade på tv och drack cola. Men hon hade i alla fall haft det trevligt. Själv så kollade jag och Filip på kanske 3 filmer och så gjorde vi lite annat :) Jag hade också en trevlig lördag.
Igår var jag med Dilek och ännu en gång så låg vi i soffan för länge. Denna gången i 6 timmar. Vi måste börja göra något vettigt av vår tid.
Det snöar idag, har snöat jättemycket den senaste tiden. Det är mysigt att kolla på när man vet att men kan sitta inne hela dagen. Men när man vet att man måste gå ut så vill man det ska försvinna. Bara massa kallt och blött.


Ibland skjuter man upp något väldigt länge och när man tillsist ska göra det så vet man inte riktigt hur det ska gå till. Man blir bara mer och mer nervös inför det man ska göra och detta gör att man skjuter upp det ännu mer. Såhär fortsätter det till men inte har det kvar. Varför gör vi egentligen såhär?
Om det går för långt så hoppas jag att vårsolen kan hjälpa oss :)

/Jonna

Lördag

Alla hjärtans dag. En skitdag ^^,

Idag ska jag hem till Filip, nej vi ska inte fira denna dag. Vet inte vad vi ska göra idag men vi båda är bakis så det blir väl film och mat.
Igår så gick och Dilek hem till Martin och festade. Trevligt folk, vissa trevligare än andra. Men det var kul tills det inte var det längre så jag och Dilek stack hem vid 1 tiden. Väl hos henne åt vi, vissa mer än andra, hrm. Som vanligt somnade jag när Dilek pratade med mig. Hehe, men det är lugnt. Hon är väldigt van vid det.
Dilek ska fira alla hjärtans dag, med sig själv. För någon dag sen påväg till skolan skrek hon att man kan fira med sig själv, för man älskar ju för fan sig själv mest!
Hennes mysplaner med sig själv berättar jag imorgon.

Jag ska vara hos Filip om en halvtimme och sitter fortfarnade i pyjamas och blött hår. Ha en fin lördag!
/Jonna

Underbar dag!

Dagen blev riktigt bra. Vi fick se och höra på hur Malmö har sett ut, superkul!
Vi fick kolla där fångarna levde i fängelset och så gick vi in i rådhuset. Så fint det är där inne! :D Stora salar med massa tavlor och sjukt fina kristallkronor i taket och det var högt i taket vilket jag tycker är jättefint. Allt har varit bra idag och jag hoppas att det kommer fortsätta vara en bra dag.
Det var självklart tröttsamt att vandra runt i 2 timmar men jag älskar att få höra hur Malmö var innan.

Snart ska jag dra hem till Filip, måste bara klä på mig.
Hos Filip måste jag plugga till provet imorgon.

/Jonna


"Du ser på mig vännen, som om jag har gjort något fel. Men se på mig vännen och tro på mig. Det kanske tar emot men vi hör ihop och inget kan ändra på det."

Det ska vara jobbigt ibland.

Torsdag

Hej!

Skolan idag och jag vill verkligen inte. Men det är viktigt lektioner så jag måste.
Igår låg jag och Dilek i soffan från 13.00-22.00 efter det gick vi till sängen och låg där i två timmar sen gick jag hem. Det var chill.
Idag så har jag 3 lektioner 2 av dom är 2timmars men det ska väl går bra. Känner hur jag börjar bli sjuk men det känns lite självklart att jag ska bli sjukt nu. Det blir jag alltid när jag ha gjort planer ^^,
Efter skolan ska jag hem till Filip, väl där måste jag plugga. Igår kom jag och Dilek på att vi har prov i geografi imorgon.
Ha en fin dag i detta snöväder.
/Jonna

Onsdag

Hej alla surfisar.

Idag så ställer jag och Dilek in livet. Vi har sjukanmält oss och snart ska jag vandra hem till henne. Väl där ska vi bara ligga i hennes säng och inte göra något förutom dricka en massa jävla te.
Dagar som denna behövs och både jag och Dilek behövde den samtidigt. Vi hörs imorgon eller kanske ikväll. Livet kanske kommer tillbaka under dagen.
Ha en finfin dag <3
/Jonna


jag saknar dig.

Tisdag

Hejsan!

Helgen var kulig som fan. Jag och Dilek har lekt en massa med Amanda. Har varit kul att se Dilek sjukt trött samtidigt som hon springer efter ett barn på 1 år ^^, Men allting gick jättebra och Amanda tyckte om Dilek.
I lördags så var vi bara ute lite i trädgården och åkte pluka. Det var då bara Amanda som åkte, jag och Dilek sprang som fan för att få henne att skratta. Och på söndagen så gick vi till affären och köpte mjölk. Bra att veta va? :)

När jag kom hem igen så var jag lite med mamma och pappa sen så gick jag hem till Filip. Det var kul som alltid men vid 8 tiden så blev jag trött och halvsov i 3 timmar innan jag bestämmde mig för att gå hem ^^,
Och nu, tisdag. Jag har tvättat jättemycket och när jag hade hängt upp allt så la jag mig och soffan och har legat där fram tills nu, dvs 3 timmar kanske. Ska snart ner och hämta all tvätt och sen ska jag börja plugga.

Hoppas ni har en bättre dag än mig. Puss!
/Jonna

Fredag

Freda fredag fredag. Äntligen! :D
Idag åker jag och Dilek och det ska bli superkul. Jag kommer troligtvis inte uppdatera denna helgen heller.
Jag hoppas ni får en jättefin helg med massa skoj! :)
Vi hörs på måndag när jag kommer hem.
Ni får en låt.
Pussi!






Denna låten fick mig helt förälskad i Laleh, hoppas ni tycker om henne lika mycket.


/Jonna

Hejhoppgummisnoppar!

Skolan var inte så bra som jag hade väntat mig. Jag var trött, hungrig och sur mest hela tiden.
Men när jag kom hem så ändrades allt och nu mår jag jättebra, är mätt och liite trött bara.
Sitter hemma hos Filip och kollar på det programet Sveriges värsta bilförare :) Det är kuligt.
Lite rädd att jag kanske blir en sån :P

Ha en fin kväll
/Jonna


Torsdag

Gomorgon!

Är superduper trött men ser fram emot denna dagen jättemkt. Skolan är kanske inte världens bästa men idag ska vi få se världens första skräckfilm.  Sen så lär man sig allt något på staden och framtiden och  på geografin. Och sista lektionen är samhällskunskap och det kan vara superkul, har en riktigt bra lärare och vi är bara en lite grupp! :) Brabrabra.
Efter skolan ska jag hem till Filip och det ska bli mysigt att få massa kramar.
Imorgon är det fredag, vilket är så tummen upp.
Nu ska jag hitta kläder och sen sminka mig. Ska träffa Dilek om 30 min.
Puss.

/Jonna

PAUD

PAUD - projektarbeta utrotningshotade djur

Ja, nu sitter jag och Dilek hemma hos mig och försöker hitta energi för att fortsätta göra mer på vårt projektarbete.
Det är helt okej kul. Bra att jag har Dilek i alla fall som tycker det är okej att skoja mitt i allvaret ^^,

Körlektionen gick jättebra idag. Det var superkul och jag skötte mig finfint.
Och vet ni, jag höll mig vaken hela dagen. Jag nickade inte ens till.
Det har varit en intressant dag och jag har lärt mig en massa! :)

Efter skolan gick jag och Dilek till H&M för jag skulle köpa underkläder och det hittade jag :)
Söta små trosor till min söta gump. Sen hittade jag också ett jättesött bälte till Amanda.
Det är snart torsdag och det menas med FREDAG! :D:D:D Ska träffa Amanda och leka en hel helg.

/Jonna

Onsdag

Snart fredag! :D Jag längtar som fan fan fan!
Ska åka till skolan om en halvtimme, körlektion :) Går i skolan 6 timmar idag. Idag vaknade jag 08.00 och jag är inte alls van vid det och det gör det väldigt svårt att hålla sig vaken hela skoldagen. Har 3 lektioner idag och en av dom är 2 timmars plus en timmes håltimme . Jag längtar inte alls.
Nej nu måste jag gå och hitta kläder.

/Jonna

Håkan

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti,
så som jag gjorde nyss.
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaka till dig.

Håkan är bra. Lite för bra kanske :)

Hej!

Jag och Dilek gjorde projektarbete idag som planerat och vi ska fortsätta imorgon men imorgon ska vi faktiskt vara hemma hos mig för Dilek har ju fortfarande inte internet och imorgon så behövs det.

Idag hade jag och Dilek bara en halvtimmes skola, så skönt! Vi gick runt lite i stan efter skolan, jag skulle köpa hörlurar och så hittade Dilek några såna speciellt kritor, ni vet dom som är lite mer kladdigt? Man hade dom ofta i typ 1an ^^,
I alla fall, middag idag blev pizza! :D JÄTTEGOTT! Medan vi åt kollade vi på Vänner! JÄTTEKUL! :D
Hehe, aaa. Vi hade inte spelat tv-spel på jättelänge så vi skulle ta igen lite idag men spelade bara i kanske 10 min. Antar att det beroendet har försvunnit. Skönt egentligen, vi har ju så många andra beroende och det är inte så bra att vi bara lastar på oss. Eller är det? Man kanske måste ha ett form av beroende för att överleva? Jag är beroende av min mamma och pappas kramar.
Filip och jag hade 11 månader idag, det är ju gulligt.
Imorgon har jag körlektion, kl 10. Ska bli jättekul, imorgon blir det ett nytt ställe! :)
Gonatt mina trogna läsare.
/Jonna

Tisdag

Gomorgon!
Gårdagen med Filip var trevlig :) tack för det.

Idag har jag bara 1 lektion, fyfan vad skönt! Efter skolan ska jag träffa Dilek och vi ska göra projektarbetet. Inte hela då ;)
Ja, det är väl allt som händer idag.
Jag har faktiskt inget mer att säga. Det får bli kort idag :)

/Jonna

Måndag

Hejhejhejhej!
Skola idag. Har två lektioner så det är chillpill :)
Efter skolan ska jag hem och prata lite mer mamma och pappa har ju inte träffat dom är 2 dagar nu och antar att dom saknar mig jävligt mycket. Alla vill ha mig och alla saknar mig. Så är faktiskt livet när man är sjukt bra, som mig då! :)
Jo jag vet, det kanske inte låter jobbig men det är det faktiskt.

Efter skolan ska jag hem till en pojke. Min pojke och där ska jag leka med kaninerna, Heffner och Holly, yey!
Jag längtar redan som fan till nästa helg :) Me, Dilek and Amanda. SUPERKUL!
Nu ska jag göra mig ordning och sen gå och träffa Dilek. Dilek är bra, nästan lika bra som mig.
Puss!

/Jonna

Söndag

Hejsan!

Jag har haft en superrolig helg! Amanda är underbar, helt fantastisk! Hon dansar, springer och skrattar hela tiden.
I lördags gick vi till centrum och kollade lite i deras enda second hand affär och jag hittade ett par superfina skor :) Sommarskor då. Sen var vi bara hemma och latade oss framför tv. Amanda är helt tokig i tecknat så det är vad jag har kollat på hela helgen.
Idag körde vi in till Växjö och kollade runt lite på stan. Jag köpte en tröja, enkel och svart.
Dilek kom och hämtade mig på centralen och sen åkte vi hem till henne och babblade om helgen som varit. Nästa helg ska jag och Dilek upp till min syster och passa Amanda. Jennie och hennes sambo, Erik, ska åka till Finland eller något.
Men det ska i alla fall bli superkul att få träffa och passa Amanda nästa helg med!

Jag är trött som fan och ska nu nanna.
/Jonna

RSS 2.0