:):):)

Hej!

Jag tycker att jag är jättebra på att komma på rubriker.

Jag skulle ha pluggat maaaassa idag. Men hittills har jag bara ätit för mycket och läst om för mycket strunt i cosmopolitan.
Jag blir nästan lite irriterad på mig själv för att jag la pengar på något sånt.
"Stjärnorna vet hur du ska tillfredställa din pojkvän"
Herregud. Läser kvinnor verkligen sånt här? Och tror de på det som står i dessa tidningar?

Iaf, jag ska snaaart börja plugga till läxförhöret i samhälle imorgon. Om EU :( Usch.
Efter det ska jag börja lite smått på mitt arbete i religion. Trevlans. Jag ska nog skriva om slöjan i islam.

Jag hoppas ni har haft en underbar dag. Vädret har varit underbart i Malmö! :D
Och just det, idag beställde jag min studentmössa. Den är tjuuusig. Hehe.

PUSS töser och pågar.
/Jonna

Tisdag

HEJSAN!

Idag är det tisdag, har en lektion. sååå chillpill! :)
Såå, i helgen var jag och Filip hos min syster. Det var trevligt och Amanda var sååå söt.
Inte så mycket hände. Vi chillade mest och lekte med Amanda.
Hehe, Jennie berättade att efter jag och Filip hade gått så började Amanda gråta och skrika efter mig :) Heeeela vägen hem.
Hihihihih, hon tycker om mig! :D

Och i söndag var jag med Filip. Vi chillade och åt pizza. Det var mysigt. Jättemysigt.

Jaa och sen igår. Då var jag och Dilek snabbt i skolan och lämnade ett arbete sen så kollade vi runt lite i stan och sen åkte vi hem. Hade lite nostalgi på kvällen. Jaao, det var trevligt.

Som ni märker har ni missat enormt mycket i mitt liv..
PUSS! :)
/Jonna

FREDAAAAAG :D

Hej mina slavar.

Idag har jag 1 lektion. Det är najs.
Efter skolan kommer Filip och hämtar upp mig, vi ska köpa present till Jennie och Erik :) Omg så kul!

Efter alla detta som står ovan har hänt ska jag träffa Dilek. Vi ska göra mitt psykologiarbete sen ska vi dricka konsumöl. För vi är bra.

Imorgon åker jag till syster, Hon bor i småland bland massa kor. Haha, nej. Hon bor i en fin villa med en Amanda och en Erik. Det ska bli kul att leka med Amanda och buuuusa :D
Hehe, den ungen gör mig otroligt jävla glad.

Vi åker hem på söndag igen och på kvällen ska jag och Filip köra ut till något ställe och kolla solnedgången.
Detta är allt ni får från mig på hela helgen så ha en bra helg :)
/Jonna

Torsdag

Heeej :)

Igår vad jag med DILEKPILEK. Vi pluggade. Gjorde klart svenskan och så skrev vi vår sammanfattning till redovisningen idag. Jao, redovisningen idag. Det är i staden och framtiden, vi ska prata om Malmöööö :) Det kommer säkert gå bra.
Efter skolan idag ska jag och Dilek börja på våran geografiarbete. Ja, det tar aldrig slut. Men detta arbetet är bara på 4 sidor så det borde går ganska snabbt.

Det är snart valborg :) Det ska bli mysigt.
Jag har inte alls något att berätta i och med allt jag gör om dagarna är att plugga.


Ni får en låt av den underbara Lykke Li :)



Ha det fint
/Jonna

Onsdag

Hej alla Jonnaälskare :)

Igår var jag ledig från skolan. Istället var jag hemma hos Dilek och skrev ett arbete. Det skulle in idag men jag blev inte klar. Har bara analysen kvar så det blir inlämning på det imorgon istället :)

Imåndags var jag och Filip och köpte fiskar som jag sa i tidigare inlägg. Det fanns finfina fiskar i affären. Jag hittade vita med pussmunnar och ibland så pussade de på varandra :D
hihi så söta!

Idag har jag skola fram till kl 4, börjar 11. JUBBIGT!
Har 4 timmars hålltimme idag och då ska jag och Dilek göra vår redovisning tills imorgon. Vi har en redovisning i staden och framtiden. Om hur Malmö kom till och hur den har växt och sådant. Det är så mycket i skolan just nu att jag vill kräka. Helst på alla dumma lärare.

OCH VET NI?! I helgen ska jag och Filip åka till min syster. Vi ska passa Amanda under en kväll.
Ska bli väldigt kul tycker jag. Det tycker Filip med.

PUSS!
/Jonna

Måndag

Hej alla! :)

Varför jag inte uppdaterat i helgen är för att jag och Dilek har suttit inne hela helgen och gjort projektarbetet.
Två besök till biblioteket har också gjorts. Vi har jobbar som fan och det blev riktigt bra :)
Det ska lämnas in idag. Vi har bara småsaker som fotnoter och sånt att fixa. Det ska vi göra i skolan idag.

Mycket mer än så har inte hänt i helgen. Eller jo! Jag och Dilek gick en promenad i kungsparken i lördags. Det var supermysigt.
Haha, men det var allt!

Idag efter skolan ska jag och Filip åka och vaccinera Heffner och Holly sen ska vi köpa fiskar. Eller ja, han ska köpa. Jag ska med som sällskap ^^,
Occcch, min älskade fick sitt körkort i fredags :D HEJA FILIP!
Efter jag har varit lite med Filip ska jag hem och pluuugga. Har 5 inlämningar på 2 veckor. Detta kommer bli 2 jobbiga veckor.

HA DET FINT.
/Jonna

Torsdag

Hej grabbar!

Sitter med Dilek i skolan. Vi har en håltimme till kl 3.
Idag ska jag vara med Filip. Det ska blir trevligt.

Jag fick inte så mycket skit från läraren idag. Hon var ganska chill.
Puss
/Jonna

:)

Hej!

Jag sitter här vid datan hemma hos Dilek medan hon kollar på tv.
Vi har fått lite gjort idag men vi är knappast klara. Vi förökte fixa powerpoint men det gick inte så vi kan inte göra mer på redovisningen idag. Vi ska istället jobba med projektarbetet så fort Dilek är klar med tv :)
Men de känns så svårt att plugga efter skolan för man är så otoligt trött. Hur mycket man än vilar så blir man inte piggare.

Skoldagen var lång idag men det var faktiskt kul. Trevliga lektioner :)
Arbetena tills imorgon är inte ens i närheten att bli klara så jag får ta skiten från läraren imorgon. Men jag får skylla mig själv som är så dålig på att planera.
Men ibland blir det så mycket i skolan och i ens privata liv att man får väldigt stor ångest. Ångesten gör att man inte gör något alls. Bara ligger där och tänker på allt. Inte för att det känns bättre men jag vet aldrig vart jag ska börja.

Puss på er.
/Jonna

Onsdag

Gomorgon kära läsare :)

Som ni kanske inser så kan inte så mycket ha hänt sedan jag skrev sist med tanke på att det bara var 9 timmar sen.
Men en väldigt pinsam sak hände precis. Vi har en kille här i lägenheten som har satt in diskmaskin till oss och kolla så all el fuknar i lägenheten. Jag hade precis vaknat och ligger i trosor och en liten t-shirt och visar det mesta av mig. Det är nu el-killen bestämmer sig för att gå in på mitt rum. Självklart försöker jag täcka så mycket jag kan men det var som sagt en liten t-shirt som inte kan täcka så mycket med än halva gumpen.
El-killen fick en chock och kollade på mig liten stund och sa sen förlåt och gick. Sen hör jag att han ber om ursäkt till Jesper. min bror.
Herregud.
Nu sitter jag i storarummet och han står bakom mig i hallen. Jag hoppas verkligen inte att han försöker prata något mer med mig.


Idag ska jag till skolan, jag går i 5 timmar och har 3 lektioner. Väldigt tråkigt.
Till imorgon har jag 2 inlämningar vilket ger mig en fruktansvärt ångest. Det är inte en chans att jag kommer få båda klara tills imorgon.
Efter skolan blir det massa plugg och så får jag bara hoppas på det bästa.

/Jonna

Tisdag

Hej alla fina människor! :)

Jag har inte uppdaterat sen söndags tror jag det är? Men i alla fall.
Jag firade ju Filip i söndag med hans familj vilket var väldigt roligt. Jag har jättekul och tyckte det blev en finfin dag och kväll.
När Filips mormor och farmor skulle åka hem så skulle Filip övningsköra dom hem och jag följde med. Det var superkul. Jag vet inte riktigt varför jag tycker det är så kul att åka med Filip när han kör men det är SUPERKUL! Hihi.

Igår var jag med Dilekpilek. Vi lekte i sandlådan och grävde ända ner till Kina :D Vilken jävla dag, inte många som får vara med om det. Sen fick vi komma tillbaka till verkligheten och göra läxa ^^,
Det blev läxa i kanske en halvtimme sen blev det massa skoj igen. Vi är så buuusiga!

Sen idag då. Jag och Dilek var lediga idag men åka frivilligt till skolan för att göra ett arbete. FRIVILLIGT. herregud. Jag och Dilek i skolan på vår lediga dag. Det gick i alla fall bra och vi fick gjort lite. Vi trodde ju självklart att vi skulle får klart allt idag och insåg inte hur mycket tid det verkligen behövs in i detta arbetet. Vilket känns gay för det är till torsdag.
Men detta fixar vi. Det gör vi faktiskt alltid :)
 
Ha det fint fliiickor
/Jonna


Söndag

Grattis på födelsedagen älskling :)
Ska hem till Filip idag och fira honom med hans familj.
Syster med co har åkt hem men jag ska dit den 25 och passa Amanda så det känns bra ändå. :)
Ha en bra dag.
/Jonna

Lördag

Hejsan!


Idag är det påsk. Jennie och co har kommit och det är väldigt trevligt. Vi hade precis en familjestund framför datan. Vi kollade på Johan Glans - world tour of skåne. Hihihih, han är sjukt bra!

Igår var jag som sagt med Filip. Vi kollade på sex and the city filmen och lekte med kaninerna :)
Filip sa igår att jag är en bifogad fil i ett word dokument medan han är själva uppsatsen. Som ni ser älskar han mig väldigt mycket...

Idag händer inte så mycket mer än att jag ska va med familjen. Kanske går jag hem till Dilek senare idag. Det är inte säkert jag får en sovplats hemma idag i och med vi är så många som ska sova här idag.

Glad påsk alla. Ha det fint.
/Jonna

Besatthet i högsta grad

Heey sweethearts.

För några dar sen så kom jag på att det var en serie som jag hade sett på tv för länge sen. The L word. Som dom flesta brukar göra så söke jag på youtube och lucky me hittade jag flera avsnitt utlagda så nu har jag suttit som en besatt med mina finfina hörlurar och tittat på avsnitt efter avsnitt. Det är verkligen något i stil med självdestruktivt att sitta på en stol och stirra på en skärm flera timmar i sträck men jag kan inte låta bli!

Nåja, igår träffade jag Jonna och Marlene och vi hade en good time tillsammans. Vi lyssnade på b.la Christina Aguileras gamla skivor and so on. Myspys helt enkelt. Och dumma jag glömde plånboken hos henne när jag och Jonna skulle dra vidare hem till mig så jag fick sticka och hämta plånboken idag ^^

Jag har en sådan otrolig lust att börja med nån fysisk träning. Det känns som om jag kommer spricka snart av att inte göra någontin av alla dom muskler man ska använda sig av egentligen. Skulle väldigt gärna vilja springa på egen hand någonstans där det är grönt och fint, men dumt nog skäms en liten del av mig. Jag känner mig lite töntig när jag täner åp mig i joggingkläder och skor springandes helt själv. I don't know why. Man ska ju inte ha tid med att skämmas när man har en tidsbegränsning här i livet. Jag får ta och slå mig för den dumheten ^^

Fastna inte på youtube, du kan få stirrögon

//Dilek

Fredag

Heeello bloggen!

Idag ska jag vara med min finfina pojkvän. Vi sa åka till bo01 och gå runt lite. Det är superfint där! Sen ska vi hem och baka. Jag vill ha kladdkaka :)
Filip fyller år om 2 dagar. Han blir 12 :)

Igår var jag och Dilek hos Marlene och hade en lite mysfest med bara oss tjejer. Det var vädligt trevligt fast jag var så otroligt trött. Jag har inte sovit bra på 2 veckor och går snart in på min tredje. Väldigt tråkigt.
Filip sa precis att det inte blir kladdkaka. Det bli muffins istället. Det funkar väl lika bra antar jag. Har inte ätit muffins på kanske 1 år ^^.

Hoppas ni får en fin fredag i det fina vårvädret! :)
btw. Jennie, Erik (hennes pojkvän) och Amanda kommer imorgon :D
AMANDA PANDA! <3
Just det, en till sak. Pappa köpte mobil till mig idag :D Jag är så glad och den är så fin. Liten och röd!

/Jonna
 

Onsdag

Hejsan! :)

Amanda och Jennie åkte för någon timme sen. Dom skulle till Amandas farmor och farfar men dom kommer tillbaka på lördag och firar påsk med oss.
Jag har haft superkul dessa dagarna med Amanda och Jennie. Känns som vi åkt runt en massa fast det kan vara för att vi vaknar 7 på morgonen så vi har haft hela dagar på oss att hitta på saker.
Jag har lekt en massa med Amanda. Hehe, det är jättekul att va med henne. Hon pratar jättemkt nu. Självklart förstår man inte allt hon säger ^^.

Idag ska jag träffa Filip. Det känns som en evighet sen jag såg honom ^^,
Det ska bli kuligt.

/Jonna

Vårens sol mot min kalla kind

Hejhej!
Jaa, både jag och Jonna har varit urusla med att uppatera vad som försiggår. Hon busar med Amanda medans jag har famnen fylld med böcker och glasögonen i fullt hugg redo att läsa i timmar.

Har nu haftlov ett bra tag men har inte gjort någt vettigt förutom att ha pluggat pyttelite idag. Läste klart en av böckerna en vän lånade mig. Jag är helt enkelt på jakt efter äventyr genom läsandet tills jag själv får uppleva mitt äventyr, världen :)

Annars har jag kollat på några filmer men inget som är riktigt bra nog för att få nämnas och tipsas om ^^

Imorgon blir det en tur till min älskade mormor. Sen får jag också vandra till posten och skicka tillbaks ett par shorts jag beställde från Ellos men dom skickade helt fel storlek. Attans rabarber liksom. Men det är ingen fara. Ännu är det inte tillräckligt varmt nog för att kunna använda shorts. Dom andra byxorna jag beställde sitter perfekt och jag älskar dom. Typ haremliknande byxor/ridbyxor i ljusbeige linnetyg :D

Hoppas att ni njuter av det vackra vädret för den har en tendens att fly sin väg så snart man har upptäckt den.

//Dilek

Fredag

Hello :)

Jag ska snart gå hem till Dilek och vi ska iväg på rättegång. Hoppas att det inte tar allt för lång tid där. Vill komma hem snabbt så jag kan börja städa.
Målarna blir klara idag så vi ska storstäda lägenheten. Funfun. Pappa sa att han skulle betala mig ifall jag stanna hemma och hjälper till. Jag ska försöka övertala honom till att istället köpa en ny mobil. Har hittat en för 300 :) Skitbraaa.

Ikväll ska jag träffa Dilek. Vad vi ska göra vet jag inte men något blir det. Har för mig att vi snackade om att titta på film.
För en gångs skull ska jag gå hem ikväll. Jag sover aldrig hemma på helger egentligen men Jennie och Amanda kommer imorgon så jag vill vara här då :D Ska bli otroligt supermysigt att träffa dom!

Filip var väldigt duktig med min ipod. Vi är inte helt klara så han ska komma hit nästa vecka igen och fixa lite till :)
Nu har jag massa låtar! HIHI. Sååå kul!

Ha en finfin fredag <3
/Jonna

HEJ SVINTO!



/Jonna

Torsdag

Hello.

Målarna blir klara imorgon istället. Jao, sånt får man ta.
Det blev ingen skola idag. Nejnej, det orkade jag inte.

Filip kommer hem till mig senare idag och hjälper mig med min ipod sen ska vi dra hem till honom :)
Trevlig dag.

http://www.fmylife.com/

En väldigt rolig hemsida :)

/Jonna

Onsdag

Hejsan!

Skolan började 11 idag. När vi väl hade kommit dit fick vi reda på att lektionen var inställd. Jag och Dilek hade 4 timmars hålltimme. Vi skrev lite på ett arbete sen så gick vi lite i stan. Jag kollade på lite saker och försökte hindra Dilek från att köpa kläder. Ni kanske tycker det är lite taskigt att inte låta henne köpa. Men ni behöver inte heller höra hennes gnäll i slutet av månaden för hennes pengar är slut ^^.
Hehe. Sen så vet jag också om att hon egentligen vill spara sina pengar till bättre saker men hon är svag. Såsom jag är för skor :(

Kvällen tillbringade jag med DILEK! Vi kollade på film :) den var bra! Tror det heter The bucket list.
Målaren sa att han nog blir klar imorgon och imorse ringde han ett samtal och bad personen han pratade om att komma imorgon och hjälpa till. Härligt! :D
Lite jobbigt är det faktiskt att ha en främmande man i lägenheten varje dag och att inte kunna leva normal då lägenheten har blivit en arbetsplats.

HA DET BRA ANUSBARN :)
/Jonna


RSS 2.0