Festis

Owh! Dilek <3 jag saknar ord


Jag har inte blogga på någon dag. Min syster har varit här ju och det är väldigt uttmattande. Sover knappt och är igång hela dagarna. Men jag har i alla fall jättekul. Filip kom hem till min en stund igår, det var kul att träffa dig :)
Ikväll ska Azra ha fest och det ska bli kuuuul! Jag har saknat dig jättemycket Azra.

Jag skriver mer imorgon när jag kommer hem


/ Jonna

Love doesn't come free

Hej små sötnosar.
Så nu var det ett tag sen jag bloggade. Anledningen är att jag blev överdeppig pga ett antal problem och den natten sov jag hur kasst som helst så det fanns ingen kraft kvar att släpa sig till datorn för att skriva in läget. och inatt sov jag också jättedåligt, men denna gången så lyckades jag krypa fram till tangentbordet :)

Jao. Bästa vänner. Ordet väger tungt. Bästa. Men det är ju sanningen. Jag älskar Jonna's vänskap. Men ALLA, och då menar jag att ALLA relationer har sina bråk och missöden. Och det menas inte med att vänskapen inte betyder något. Många människor lyckas inte lappa ihop sina relationer rätt, men på något sätt, på något väldigt uppskattat sätt, så vet både jag och Jonna när något är på tok (i dem flesta fallen) och ibland behöver vi inte ens tala ut om saken utan båda vet. Vi vet, när vi ser varann i ögonen, att allt är bra igen, att det inte är någon fara. Jag älskar den kvinnan så otroligt mycket så jag vet inte om jag nån gång kommer att träffa någon som kommer förstå det, förutom mig och Jonna.


Love surely doesn't come for free. You have to fight for the beauty.

En massa kärlek till er där ute
//Dilek

Titta!

Hehe ja, det säger Amanda jätteofta. Det finns ju så mycket att titta på.
Hon är underbar och så glad hela tiden :)


Dilek, är du sur på mig? Jag antar du är sur på mig eller kanske ledsen? Jag skulle i alla fall varit sur på dig om du gjorde så mot mig. Jag vet inte varför jag reagerade på ett sådant sätt. Jag ringer dig imorgon och kontrollerar så allt är bra.
Tycker inte om att känna spänning mellan oss. Och! du får en present. Men ja, det är mest för jag ska få bort skuldkänslorna. Hehe, du vet hur allt fungerar :)

Nu sover alla utom mina brödrar men dom är tråkiga och kollar på någon film.
Jag ska snart gå och kolla på tv..

/Jonna

Min syster :D

Gomorgon :) eller ja, typ...

Jag vaknade bara för en stund sen. Sov i nästan 12 timmar. Väldigt väldigt skönt. Jag har nog inte sovit ut på två veckor och kan inte göra det denna veckan heller. Min syster kommer idag och amanda. Amanda är min syster, Jennies bebis. Eller ja, jag vet inte om man kan kalla henne bebis längre, hon är 1,5 år. Sååå söt, jag kommer gosa ihjäl henne denna veckan :)
Ska bli jättekul att träffa er!


Idag måste jag städa jättemycket. Mitt rum så katastrof och Jennie ska ju ta över mitt rum nu i en vecka så jag måste göra det fint till henne :)

Nu ska jag fortsätta äta min goda mackor med paprikamjukost och dricka min varma o´boy.
Ha en jättefin dag.

Puss
/Jonna

Filip..

Det blev en väldigt trevlig kväll med goood mat :D Tack för allt Azra.
Jag ligger i sängen och är supertrött. Ska snart stänga av allt och sova.

Några saker jag har tänkt mycket på den senaste tiden är saker vi tar för givet. Jag tar för givet att jag ska vakna upp imorgon och allt ska vara som det var idag. Dvs. att jag har min familj, mina vänner och min pojkvän Filip.
Självklart att jag är rädd det ska hända min familj eller mina vänner något. Men det jag har blivit väldigt rädd för är att det ska hända Filip något. Att vakna upp en dag och inte ha Filip som pussar på mig och säger hur mycket han tycker om mig eller hans trygga famn. När du håller om mig sådär hårt och allt känns så jävla bra.
Filip, jag älskar dig.

Usch, sådana tankar är fan inte bra för en ^^,

Förresten, tack Melvin som skrev vår första kommentar. Jag hoppas du kommer fortsätta klicka in här :)

/Jonna


Regniga 27'de okt.

Ah. Vi får göra det bästa av dagen Jonna :) Det är ju vad vi är bäst på. Att fortsätta gå trots att stegen är tunga. <3
Jao, så var det regn igen. Men det är rätt så fint ändå. Man blir ju ibland lite deppig av det fast dem som har en söt och riktigt vattentät regnjacka med matchande söta riktigt vattentäta regnstövlar som går typ till knäna, så borde det vara en riktig fröjd att gå ut :D Där har vi i alla fall något jag borde få tag på, regntillbehör. Väldigt bra såhär dags i landet Sverige.

Jag bodde ju i Turkiet i ungefär 8 år innan jag kom hit. Och i Turkiet så hade min pappa en underbar affär på ett hotell. Jag gick med mina föräldrar till jobbet nästan varje dag. Där fick jag simma i poolen varenda dag, hur länge jag ville. Det var mitt lilla paradis. Trots att jag var så liten så kunde jag hela hotellområdet och alla anställda visste vem jag var. Jag kunde tippa runt och drömma mig bort. Fick även träffa en massa turister från Skandinavien. Haha, det var ju en viss svårighet att kommunicera för då kunde jag bara tala turkiska, men ni vet ungar, på något sätt vet dem båda precis vad dem menar. :P
Iaf, så var jag och kollade på fritidsresors hemsida och hotellet är nästan identisk fortfarande. Skulle så gärna ha velat åka tillbaka. Fast då skulle det kännas annorlunda i och med det skulle vara min semester och inte min vardag. Jag vill tippa runt där igen och tänka på livets små söta detaljer.

Nä, nu måste jag ta och duscha. Vill ju inte stinka när jag ska till födelsedagsbarnet :)

Puss på dig, dig och dig :D
/Dilek

HABIBI! :)

Grattis Azra habibi :)
Fast du har haft en skitdag hittills så hoppas jag det blir kanonbra ikväll
Ikväll ska jag hem till Azra, hon ska göra mig tjock :( haha.

Var i skolan innan och gjorde prov. Det sög, tyvärr.
Men jag kan inte göra något åt det nu så jag pallar inte tänka på det.

Nu ska jag kolla på tv nu


Puss förfan!

/ Jonna

Gonatt :)

Dagen har varit fylld med plugg och jag fick en massa Dilek med! :D
Ska vakna om typ 6 timmar så jag antar att jag borde sova nu.

NATTINATT! <3

Regina Spektor - Samson


/ Jonna

wonderful world

Gókväll på er
Idag var jag en stund med Jonna. Vi snackade lite och hon var även jätteduktig och pluggade. Trots det så saknar jag henne nu. Fick ju inte dosen av Jonna som jag brukar få :'(
Ah, just det ja. En underbar flicka fyller år idag! :D AZRA 18 ÅR! :D
Grattis på dig gumman. Hoppas verkligen att ditt liv som 18-åring blir helt amazing.

Jag har gått och tänkt på en sak ett tag nu. Hur går det till med den första kyssen egentligen? När vet man att det är en "moment"? Eller finns det egentligen gånger då man typ ska skapa "momenten" själv? :P Haha, såna hära saker är ju pain in the ass. xD

Näh, jag var ju inte så rolig idag så jag låter er komma undan lätt.
Pusselipusspuss
/Dilek

uh! said the lady to the man she adored

hey
must be a devil between us
or whores in my head
whores at the door
whore in my bed
but hey
where have you been
if you go i will surely die
we're chained


/
Jonna

pluggdag

Hej!

Kom precis hem och det regnar väldigt mycket idag. Var härligt att gå hem i det :)
Igår kollade jag och Filip på någon elefantfilm, den var gullig. Jag var väldigt trött och minns inte så mycket av gårdagen ^^.
Men jag antar att det var kul.

Idag ska jag plugga en massa, prov imorgon. Jag ska också träffa Dilek en stund.
Allt för nu.

Puss <3

 / Jonna

Mysdag


Hej bloggiloggi!
Igår var trevligt. Som sagt så var jag hos min pojkväns vän :P
Vi kollade på film, drack och pratade. Träffade en väldigt skum person och en annan som hade mun stor nog att äta mig hel med :(
Nog om gårdagen (för så kul var det faktiskt inte :P)

Idag ska jag hem till Filip. Vi ska kolla film och äta ostbågar. Självklart ska vi göra lite annat med.
Hihi! ;D




JAG SAKNAR DILEK!

Och en annan sak. Varför säger man tjej/killvän? Varför inte bara säga min vän?
Är det verkligen så viktigt att säga könet? jag förstår om man pratar med någon man tycker om och säger t ex. "min killvän" men gör man inte det endast för att få den man tycker om lite svartsjuk?

PUSS och så :)!

/ Jonna

Tjoo såhär lagom sent

Får ta ett kort inlägg till ära för svenska musikern Daniel Lemma.
Kollade på filmen "Om Sara" på ettan när sista låten i filmen fångade min uppmärksamhet, så jag letade och letade (letade egentligen inte så länge) och hittade att denna underbara man gör underbar musik :)
Ha det gosigt!

/Dilek

FREDAG :(

Hi babes!
Regnig kväll. Hm, men jag gillar det. Ljudet av dropparna. Den kalla vinden som inte kan komma in i hemmet. Såvida man inte ska ut såklart ;) haha, dö inte Jonna :D
Njah, har typ inget att göra idag. Skickade sms till en tjejkompis men förmodar att hon jobbar tills 8 såsom hon brukar göra. Sen så är jag ju inte heller säker på om hon kan träffa lilla mig. BuHu! :(
En positiv sak är iallafall att Jonna finaste fick tag på sin klänning :) som det står under mitt inlägg. Hä Hä Hää!

Jag fick en sån där Game Boy av min ena bror när jag var, hm, 13? Något sånt iallafall. Det är den "äldsta" versionen utan färg. Jag har bara Pokemon-spelet så jag tänkte att jag skulle gå ut och jaga begagnade spel och bli en söt-game boy-nörd :P Kostar säkert bara typ 2 kr/spel. Ibland är det bra att vara sen ;)

Ha en fin kväll, babes :D
/Dilek

FREDAG :D

Hejsan :)

Idag ska jag och Filip, min pojkvän, hem till en av hans vänner och jag är på toppenhumör! :D
Första gången denna veckan känns det som. Ska bli otrolig kul att träffa dig, älskling.

OCH :D! idag hittade jag min finfina klänning på Gina. Den är så fin. iiih <33
Ska hoppa in i duschen nu, hoppas jag inte skadar mig :p höhö.

Puss!

/ Jonna

Smart/Galen

Guten morgen :) (vet inte hur man säger "kväll")
För nån dag sen satt jag och min söta pappa och stirra på den där fyrkantiga uppfinningen som visar upp en massa saker, a.k.a. le tv. Såklart, så sjuka som jag och min pappa är valde vi att titta på en konsert med klassisk musik.
En man som heter Nigel Kennedy spelade med nån polsk orkester, men inte såna dära MEGAstora orkestrar :p
Nigel spelade fiol och förde nästan det hela. Han hade en halvskabbig kort tuppkam och nästan något som kan kallas luffarkläder, men herregud vad han är gud över sin fiol. Det var som om han hade fötts med instrumentet, som att han skulle vara handikappad utan den vid sin sida.
Jaaa, nu kommer jag till varför rubriken heter som den heter.
Som jag sa innan så var det han som kontrollerade det hela. Jag tror iallafall inte att det var med i planeringen men han spelade väldigt sakta vissa gånger och tittade på orkestern med sån "du kan inte ta mig" blick. Men inte bara det! Han gav även pussar i luften till orkestern och till han där som leder det hela med pinnen (verkligen förlåt för bristen på kunskap om den här delen). Jag menar inte att han Nigel förstörde något alls, men han var ju verkligen sig själv. Såklart, han trivs med sig själv och han bjuder på fantastisk musik kryddat med Nigel.
Men där slog det mig. Hur många accepterar honom såsom han är och erkänner hans talang för musiken? Genom alla tider har en viss grupp kallat någon för smart medans en annan del av gruppen kallat någon för galen, och så fanns det ju alltid vissa som inte vågade tycka något alls. :P hehe
Hur avgör man när någon är galen? Kan man avgöra det? Är det rättvist att det som majoriteten tycker, det är vad som ska gälla gentemot den personen?
Det är en lika fin gräns mellan Smart & Galen som med Kärlek & Hat, eller t om Liv & Död. Jag skulle aldrig kunna stämpla någon med en så tung text som galen. Det är ju bara alldeles för elakt. Man kan ju få säga att man inte gillar det han spelar, men, galen? Nej, sånt lämnar jag över till kritiker som älskar att trampa på folks passion.

Jag hoppas att detta inte gjorde er allt för deppiga. Ni får gärna kommentera om det är något ni vill diskutera eller om ni tycker att jag skrev något fel :)
/Dilek


Simba <3!


b

Idag känner jag mig ganska tom på ord.
MEN! jag kan iaf berätta en sak. Idag efter skolan (som var sjukt dryg) gick jag och Dilek till Gina och letade efter min älskade klänning, men det fanns inte i min storlek. Fanns bara M och L kvar. Självklart blev jag lite smått besviken.
Men jag ska till stan med min bror imorgon så jag hoppas på att hitta den då i en annan Gina-affär :)

Nu spelas Timbuktu på radion <3

/ Jonna

God kväll

Klockan är runt 22.00. typisch :) Jag har skittråkigt.
Vill Dilek ska komma till hem till mig med te (gosh, vaniljte <3) och kort och säga SPELA MED MIG!
ja tack. ge mig.
Usch, jag saknar dig, Dilek. Jobbigt när vi inte träffas så ofta.

Idag när jag var med Dilek så pratade hon om någon tunika-sak på Gina.
Hon bara: OMG JONNA! det är en sån tunika med dragkedja där framme och ryggen OH skitsnygg, du kommer dö.
Jag gick självklart in och kollade och tunikan var inte så jättefin men klänningen i nästan samma modell <3
 Kärlek vid första ögonkastet.
Nu ska min älskade pojkvän köpa den till mig :D tacktacktack filip!

/ Jonna


:)

Är hemma från skolan idag. Jag är inte sjuk eller så, ville bara inte idag.
Dilek är iaf i skolan och har just nu debatt. Lycka till raring!

Idag ska jag plugga och träffa Dilek en stund :) kul kul <3 Hoppas dilek får passa Simba idag igen. Simba är en underbar hund, sjukt söt :D
Nu ska jag gå och göra lite läxa.
Puss sålänge!

/ Jonna

Zup?!

Nu har jag pluggat i någon timme och det har faktiskt varit kul. Haha ja, otroligt nog. Har pluggat naturkunskap :)
Ska tenta upp hela kursen för jag var dum nog att slarva med kursen innan.
Proven är om en vecka och självklar började jag plugga idag.
Jag är kalasbra!

Det var jättekul i lördags. Det var bara jag, Dilek och Azra.
Vi satt bara och pratade och drack goda drinkar :)
Men vi har alltid kul tillsammans.

/ Jonna




saturday night

God morgon!
Idag ska jag och Jonna försöka avsluta bloggens utseendemässiga del. Längtar att pilla med en massa kodade saker som man har blivit duktig på. "I am a coder" :P

Ikväll ska vi ha en finemang supkväll med 2 andra tjejer som är helt igenom underbara! :D
Det var verkligen längesen man smuttade på alkohol, miss it. (Nej, inte alkoholist :))
Ska bli vin & vodka. Jag ska försöka mig på att blanda en drink som heter "Splash" som består av vodka, körsbärslikör och Grape Tonic. Good luck me!

Jao, kanske borde säga vad det är jag gör just nu också. Självklart, skriver inlägg, smuttar på kaffe och lyssnar på tv (observera, tittar inte). Sen så skriker jag tyst efter cigg. Kämpigt att sluta. Ska nog köpa en liten pokal ämnad mig när jag har klarat av att skita i mina 2 cigg/dag som jag fortfarande får röka. :D

Näh, detta får duga som den första "seriösa" inlägg jag skriver på min och 2persikahalvas blogg ;)

Have a great day! Dilek

feeeteproblem

HEJ
vi har feeeeteproblem med att fixa bloggens utseende. jaa vi är lite utseendefixerade men vi är ändå snälla människor. vi smiskar itne folk för att vi tycker dom är fula på utsidan. vi smiskar dom helt enkelt bara för att vi vill :)


Pusshej D

RSS 2.0