Bon iver



Bon iver - Skinny love

Underbara dubbelhakor

Heeeej :)
Jag tänkte att jag skulle bemöta bilden som Jonna la ut på oss 2 så jag väljer en bild som är ordentligt dammig. Vi var nog 13? Fina minnen :)


Jag älskar dig, skrämmande kvinna :)

//Dilek

Dumma tunga

Jag kunde inte pierca mig idag. Och kanske kan jag aldrig, min tunga har för många ådror. Dummajävlahortunga.

Har precis kollar på sex and the city i 2 timmar kasnke. Jag skulle plugga massa idag men jag mår fruktansvärt dåligt så jag ska vila i en timme till sen ta itu med det.
Målaren sa att han skulle vara klar till torsdag så på fredag får jag kanske sova till 8! Jag får ju alltid drömma.
På fredag ska jag och Dilek på rättegång. Vi ska göra ett arbete till samhälle om hur det går till på rättegångar. Vi ska gå på en misshandelrättegång ^^. Ska blir spännande.

Min syster och Amanda kommer på lördag. Jag berhöver er så mycket :)

/Jonna

Tisdag

Gomorgon.

Jag har varit vaken sen 7 idag med. Fyfan, detta är otroligt jobbig. Det är inte så jobbigt att gå upp tidigt utan mest att jag bara får sitta och vänta hela morgonen på att jag ska iväg. Jag går eftermiddagar på cyber så jag börjar inte förrens sent på eftermiddagen. Det tidigaste jag börjar är 11, det är onsdagar och torsdagar. Idag börjar jag 15.00.
Så det är väldigt dryg att bara sitta en hel morgon och inte göra ett skit.

Idag ska jag träffa Dilek kl 13.00. Vi ska till body art och pierca oss. Dilek ska pierca örat och jag tungan. Hoppas jag i alla fall. Jag har försökt i snart 1 år men mina ådror under tungan är för stora och sitter för tätt ihop. Nu hoppas jag att de har växt ifrån varandra lite. Jag tycker att det ser ut så ^^,
Vi får hoppas på det bästa :) Om det går att så kommer jag bli otroligt glad. Jag har velat göra det sen jag var 16 och jag är 19 nu.

Efter skolan ska jag vara hemma. Jag har vissa saker som ska in imorgon. Men det skulle egentligen varit inne för en vecka sen. Så jag får ta itu med det idag. Tråkigt nog.

/ Jonna

:(

.
Dilek har sagt att hon vill döda mig och ta mig hud.
Här kör hon på sugtekniken för att jag ska dö. Ni vet som i Harry Potter.
:(

Måndag

Gomorgon.

Har varit vaken sen 07.00. Sitter i soffan och håller på att somna.
Målarna och alla andra killar som ska fixa i lägenheten kom idag. Så det är massa människor och ljud överallt. Såhär kommer det vara hela vecka.

Detta får bli ett kort inlägg :)
/Jonna

Söndag

Hello! :)
Jag och Filip kollade på film igår, en skräckfilm. Den heter Inside. Jag och Filip tyckte att det var obehaglig. Det var inte direkt äcklig utan en film som kan hända i verkligheten. Eller ja, minus de saker som var överdrivna ^^,
Men ni borde se den!

Jag ringde och väckte Dilek för en kvart sen. Hon ska komma till mig och vi ska leka lite.
Ikväll ska jag dra hem till Filip igen.  Jag har en väldigt fin dag framför mig.

Och azra, stella, habibi. Jag saknar dig förfan.
Att vi aldrig kan hitta en dag som passar oss båda. Hur det än blir eller vad vi har för planer denna vecka måste vi försöka träffas ^^, 10 minuter är allt jag kräver. Det är ju sol nu. Vi kan ta med oss saft och kakor ut på gården :)

Hoppas ni också har en toppen dag!
Btw Dilek, skorna är underbara! fyfan, jag är kär.

/Jonna

Bloggar i mörkret

Hejhej
Här sitter man och stödjer WWF:s kamp med klimatfrågorna så nu är det 2 minuter kvar på "demonstrationen" eller vad man nu ska kalla det. Har en massa stearinljus tända, pretty romantic ;) hehehe

Jag hittade ett par helt underbara tåsandaler på Halens.


Är dom inte för underbara? Jag är ingen fan av rosa men dessa skulle vara helt perfekta till brunbrända fötter. Och det är inte för gulligt utan är helt lagom.


Tänk på elräkningen

//Dilek

Lördag

Hejsan.
Igår var supertrevligt med Dilek :) Vi kollade på lets dance och drack.
Hehe, såg ni magnus sista dans? Underbart.
Kan tyvärr inte hitta den nu men så fort den kommer upp på youtube så lovar jag att lägga upp den :)

Idag ska jag träffa Filip. Vi ska kolla star wars och inget mer. vid 20.30 idag ska man släcka ner allt för att stödja WWF. Så det ska vi göra. Eller ja, Filip vet inte om det än men det är i alla fall planerna för ikväll.
Hoppas ni också får en fin lördagskväll.


Så om han viskar, hur mycket han älskar dig
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig
.
Håkan Hellström - Augusti i helvetet


/Jonna

fredag

Jag och Dilek sitter och kollar på Lets dance med hennes pappa, Memo.
En fin stämning.

/Jonna

Drömmar om framtiden

God morgon!
Idag var det ingen skola p ga inställda lektioner. Hur skönt som helst! En fredag utan några tvång. Jag ska vara med Jonna idag och vi ska ha det lika trevligt som vi altid har när vi ses.

Jag måste uttrycka en viss irritation jag har gentemot vissa idioter. Det är så många idioter man träffar på under sitt liv. Dom värsta är så kallade kompisar man antar har otänksamma känslor om en, men sen gör dom något förödande och ens syn på kompisen blir helt förstörd. Det går inte att rädda ett misstag som är alltför stort och som är alltigenom ond. Varenda gång det sker gör det lika ont. Man kan inte vänja sig vid såna saker. Det enda sm sker är att man går på tå när man träffar nya människor, för man är rädd, oerhört rädd. History repeats itself, jaa det är sant.

Men jag är ändå glad. Så jätteglad över att ha Jonna. Hon är inte heller perfekt för det vore alltför tråkigt. Man behöver ha bråk men det bästa är när man hittar varann igen. Hon är bara så underbar. Under inga omständigheter kommer jag släppa henne, såvida inte hon själv vill det :)

Jag är helt upprymd över framtiden. Studenten är så nära. Jag ska söka jobb på Malmö museum och förhoppningsvis tycker dom att jag kan åstadkomma ett bra jobb. Älskar museum, historia, antika prylar and so on. Jag brinner för det. Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska utbilda mig till arkeolog efter mitt lediga år. Det enda jag vet är att mitt arbete SKA ha något med historia att göra. Så spännande det är med drömmar som är så nära att man kan känna doften av dom. Livet är alltför härligt och bra för mig ^^

Bada/duscha inte efter kl 10 på kvällen, det kan störa grannarna ;)
//Dilek

Jakob Öqvist



Skumbananer <3



 /Jonna

Antikrundan

Jag mamma och pappa sitter och kollar på antikrundan.

Jag - Har vi något antikt här?
Pappa - antikt? Nej. Det enda vi har som är antikt är din mamma.


/Jonna

Torsdag

Hej anusbarn.

Denna dagen har varit helt okej. Vi hade en stadsvandring på staden och framtiden i 2 timmar. Det var så sjukt jävla kallt. Hela min nedre kropp domnade bort och jag kände inte ett piss samt mina fingrar var borta. Detta var mellan 1-3 och jag är fortfarande lite frusen. Jag håller nog på att bli sjuk.
Vår sista lektion var inställd och min enda lektion imorgon :D Härligt som fan att vara ledig.

Igår var jag ju med Filip. Vi hade jättekul eller ja, jag hade i alla fall jättekul. Han hällde vatten på mig :(
Haha, nej. Men det var kul med ett litet minivattenkrig. Sen gjorde vi massa annat. Men ni behöver inte veta allt.

Jag sa igår att jag och Dilek ska pierca oss imorgon med vi har skjutit upp det till tisdag istället.
Pengarna kommer då :) Och på lördag ska jag och mamma ha en dag för oss själva :D ska bli supermysigt. Det var längesen vi umgicks.

Ha det fint anusbarn
/Jonna

Onsdag

Gomorgon..

Jag har körlektion om en timme. Väldigt tidigt ^^,
Går i skolan till 4 idag. Väldigt seg dag men det behövs väl det med.
Efter skolan ska jag dra hem till Filip.

Vet ni vad? På fredag ska jag och Dilek pierca oss. Eller ja, Dilek ska helt klart pierca sig medan jag får se ifall jag kan. Har försökt pierca tunga i snart 1 år. Så nu måste det gå på fredag.
Dilek ska pierca örat :)


Ha den fint.
/Jonna


God natt. Vi ses. Imorgon kanske. Kanske på fredag.

Dilek - Kolla så torrt det är. Malmö skulle behöva bodylotion och kanske lite valsperma.


Det var allt. Ha den fint :)
/Jonna


Tisdag

Tjollahopptjollahej!

Idag har jag mitt prov. Det kommer nog gå jättebra :)
Inga målare kom idag. Kanske imorgon. Äh, dom kommer någon gång denna vecka i alla fall.

Efter skolan idag ska jag bara va hemma. Blir lite plugg. Har vissat saker jag inte lämnat in så jag får göra det nu :)
Jag har inte så mycket att säga till er idag. Kanske händer det något roligt när jag är ute sen.

Filip klarade inte sin uppkörning men han är sjukt bäst ändå :)
PUSS på dig älskling.

/Jonna

:)

Hej!

Dilek räddade mig idag. Så vi har suttit hemma hos henne. Först slöade vi som alltid och åt massa. Av mat blir man trött. Så vi var tvungna att vila. Självklart. Vi kollade på film medan vi vilade. Eller ja, Dilek kollade. Jag sov ^^, Det var härligt. Efter allt detta så började vi plugga. Vi pluggade och diskuterade i 2 timmar sen kännde vi oss klara! Lix great, det tog bara 2 timmar att fatta allt :D

Som alltid efter vi har läst psykologi började vi analysera allt.
Jag och Dilek kan psykologiskt analysera en apelsin i 1 timme -.-

I alla fall. När jag kom hem så gick jag in i köket och allt var borta. Förutom bordet och stolarna.
Som jag kanske har berättat så renoverar vi i lägenheten. Så tydligen ska det komma lite grabbar imorgon och måla! Eller så har vi blivit rånade?! Aja, det hoppas jag inte. Det är ju ett fint bord så de skulle nog ha tagit den med då.


Filip klarade självklart sitt teoriprov. Nu är det bara uppkörningen kvar :D

/Jonna


Måndag

Hejsan.

Jag har varit i skolan och gjort en redovisning i bild. Det gick bra :) Åkte hem igen för jag orkar inte sitta där själv till jag börjar kl 1. Sååå, jag ska dra om en timme igen ^^,

Kl har inte ens blivit 12 och jag har redan ätit en halv chipspåse. Jag måste sluta med sånt. Mår så illa av att äta chips och godis. MEN DET ÄR SÅ GOTT! :( Dumma snacks.


Idag är det som sagt måndag. Prov i psykologi imorgon så idag blir det plugg. Kanske pluggar jag med Dilek eller så pluggar jag själv på mitt rum, heeeelt ensam. (rädda mig Dilek)


Don't go breaking my heart
I couldn't if I tried

OOOOOOOOOOOHOOO



Saker ni inte vet är att min älskling har teoriprov idag och imorgon har han uppköring! :D WOHO ÄLSKLING.
You are gonna kick ass.
Min älskade ska få körkort <3

/Jonna

Coyote ugly

Idag var jag ute en stund med mig mamma. När vi hade gått en stund kom det fram en tjej med ett papper och sa "Gud välsigna dig" Jadu, ingen har sagt det till mig innan. Jag behöver inte någon gud så jag la pappret på en sten och gick vidare. Kanske det va någon som kom efter mig och behövde gud :)

Igår när jag var med Dilek så pratade jag om när jag gick i förskolan.
Jag kommer ihåg att på gympan hade jag hade en body, exakt såna de sålde på Gina tricot för ett tag sen. Min var rosa och blänkte. Till denna hade jag ballerinaskor som var vita. Jag kommer ihåg hur mycket jag älskade dom skorna ^^,
Jag var sååå fin! :) Gympan då gick ut på att springa i en cirkel.

Just nu kolla jag på Coyote ugly. Den är okej. Jag älskade den så mycket när det precis kommit ut.


Jag och Dilek i somras.
Alltid lika påverkade :)



/Jonna

En söndag i månaden mars

Hejhej.
Jao, som Jonna meddelade er så var jag och Jonna igår och kollade på en film som skulle vara skräck... men TJI nej :p hahaha. Jag suger på att välja film!

Idag kommer min moster, min kusin och hennes son. Hoppas att det inte blir nägra släktbråk nu :) Jag bad min kusin köpa med lite öl till mig. Öl är gott. Öl åt folket (som är över 18 år) HIHI

Jag ska nog också plugga till psykologiprovet idag. Får se om jag är så duglig (A)
Men man blir så förvirrad av alla teorier som alla personer har gjort. Vad den ena tycker och jämföra med vad den andra tycker. jag har ju t om svårtatt hålla koll på mina egna åsikter :P Haha

Nåja, ha det fint allihopa

//Dilek

Söndag

Hej. Det är söndag.

Igår lekte jag med min fina Dilek! Vi kollade på en skräckfilm som var 3 timmar lång. Den var inte så bra. Det är tur att jag och Dilek kan se något komiskt i allt :)
Dilek lovade att jag får välja film nästa gång.
Efter filmen så låg vi bara i sängen tills jag somnade. Medan Dilek pratade... självklart.
Men jag hade det kul igår.


Idag ska jag plugga. Har en bildredovisning imorgon och psykologiprov på tisdag ^^, trots allt plugg så tycker jag det ska bli en chill dag.
Var ute och fotade lite innan idag. Det var kallt som fan ^^.

/Jonna

Fredag

Det är fredag och det är sååå sjukt skönt! :D
Jag sitter och kollar på en film som heter Home of the brave. Handlar om några personer som försöker klara sig hemma i USA efter ha varit i kriget. Den är bra.

Har körlektion idag och ska dra vid halv 2 men jag har fortfarande inte gjort mig klar på något sätt. Det är denna dumma filmen som får mig att sitta kvar i soffan ^^,
Men det löser sig :)

Idag ska jag träffa Filip, ska bli superkul.
Så detta kanske blir det enda inlägget idag.

Puss.
/Jonna

Torsdag

HEJ!

Jag orkade inte med skolan så det blev heller ingen skola. Har legat i soffan och chillat. Jag är helt sjukt hungrig men orkar inte laga något.

Solen skiner idag med. Tredje dagen i rad. Detta är helt underbart, fast det kanske bara är 5 grader ute.
Det känns så skönt att ta bort gardinen på morgonen och se sooool! :)

Idag ska jag träffa Dilek. Vi ska plugga :(
Jag glömde sätta in Beyonce´s låt igår så nu får den nu




/Jonna

Halo

Jag och Dilek gick hem efter första lektionen. Vi orkade inte gå runt i stan i 3 timmar. Inte idag.
Så vi åkte hem och jag har spenderat de närmaste timmarna på soffan med en mysig filt över mig :) Dilek skickade sms för en halvtimme sen och sa att hon skulle möta upp mig om 1 timme. Så idag blir det massa lek och skoj med Dilek. Jag är riktigt sugen på film.

Har ni hört Beyonce - Halo?
Den är såå bra. Jag kan sätta in den i bloggen ikväll :)

Nu kom pappa hem så jag ska prata lite med honom.
puss!
/Jonna

Onsdag

Gomorgon!

Det är massa sol idag med! :) Hoppas det inte blåser lika mycket bara. Igår blåste det så mycket att jag nästan blåste bort. Tur att jag har Dilek vid min sida.

Nu på morgonen har jag samhälle och sedan 3 timmars hålltimme! 3 timmar för att ha en till lektion efter det.
Riktigt tråkigt :(

Ha en fin onsdag. Nu är det bara 3 dagar till helgen!
/Jonna

Sol och ABBA

Hejhej.
Igår var jag och hämtade paketet som jag och min mormor hade bställt från Ellos men tyvärr kom varken min klänning eller min bikiniöverdel. Jag fick bara bikinibyxorna :P HAHAHA Lix, fan. Det stod att dom kommer 25'e april. Men det är väl ändå lika bra. Jag kan ju inte använda bikinin än i och med vi trots allt är i Sverige, och även klänningen är en sommarklänning. Tills april är det nog lagom varmt att använda klänningen åtminstone :)

Sen var jag lite med Marlene och hon gav mig åter igen nya böcker att läsa. Jag har typ 10 böcker jag vill läsa på samma gång. ÛBERJOBBIGT :P Min törst släcks inte =/

Idag hann jag i alla fall läsa ut boken Historikern och den var superbra. Med en massa historia och Dracula :) Hihi
Mjo, jag var ju dum och skolkade rättskunskapen så jag börjar samtidigt som Jonna. Ibland har man helt enkelt inte motivationen att leva som man lär. Okej då. Jag har inte haft motivationen till att gå på rättskunskapen nu i 3 månader. Fyfan för mig :(

Nu ska jag ringa Jonna och se vad hon gör eftersom hon aldrig svarade på mitt sms igår. Antingen skickade jag till fel person, eller så är henens mobil paj, eller så ville hon inte svara :P Haha. Hoppas jag inte är mobbad =(

Just det ja. Det är sol ute och det är helt underbart! Undrar om jag borde ta med mig solglasögon ellerom det blir som förra gången det var sol. Då blev det mörkt efter en halvtimme för jääääättestora moln täckte hela min fna stad Malmö :P
ABBA hörs i högtalarna <3

Skolka inte så nära studenten

//Dilek

Tisdag

Hej!

Tisdag idag, det innebär att jag endast har 1 lektion! WOHO.
Jag börjar tvätta om en timme vilket känns mindre kul men det behövs ^^,

Vi ska renovera köket och idag började det. Så nu står det en man som pratar svengelska i köket och river ner kakel.
Ibland sjunger har lite och låter väldigt glad. Trevligt värre :)
Jag berättade för er att jag kanske skulle åka till Jennie i helgen men det blir inte av. Mamma och pappa ska åka och titta på ett hus, vilket jag itne förstår. Vi håller ju förfan på att renovera denna lägenheten. Vilket är helt onödigt ifall vi ändå ska flytta.
Så det blir inget syster i helgen vilket gör mig väldigt ledsen. Mamma sa att vi ska åka nästa helg. Men jag kan ju inte vara säker :(

Idag blir det troligtvis lite lek med Dilek :)
/Jonna

Mig själv och mina böcker

Hejhej.

Nu är jag hemma igen. Ska snart börja laga lite mat. Det blir pasta med grönsaker! :) Mums.
Skolan var bra idag. Roliga lektioner och så :) Hade psykologi idag. Dilek sa typ "...utlösning till det.." Jag började asgarva för just då var ordet utlösning så sjukt roligt! Min lärare kollade lite skumt på mig och sen sa hon "vi kan säga utlösande faktorer" detta hjälpte inte så mycket. I mitt huvud fanns utslöning :P
Haha.

Idag ska jag vara för mig själv. Jag ska läsa klart Berny Pålsson´s bok "känn pulsen slå" och sen ska jag börja på Caroline L Jensen´s bok "Champangeflickan" .
Nu är jag superhungrig och ska börja med maten!
Puss på er.
/Jonna

Måndag

GOMORGON!

Igår var jag med min fina pojkvän! :)
Han stog i köket och gjorde mat när jag kom upp mot honom (bakifrån) och skulle ge honom en kram. Han hörde inte mig men såg att något rörde sig i spegelbilden i fönstert. Han gör en väldigt fin ninjaspark mot mig och skriker till.
Jag börjar ju såklar skratta så att jag nästan kissa på mig och Filip skäms lite och skrattar till. Han sa att jag inte får skrämas längre (det var andra gången denna helgen).
Det var ju faktiskt inte meningen att han skulle bli rädd och det var jag som fick en ninjaspark mot mig. Mest mig det är synd om egentligen. Filip, allt jag vill ge dig är kärlek.

Idag är det måndag, en helt ny vecka är framför oss! Ta veckan med spänning.
Massa skola och mycket jobb. 2 månader till studenten. Till helgen åker jag kanske till min syster :D HEJ JENNIE!
Kl 08.30 ringde telefonen idag. Jag låg i sängen och vägrade svara och den som ringde vägrade lägga på.
Jag reste mig tillsist och det var folktandvården som vill att jag ska komma dit och göra en koll. Dom vill se hur det går med min... bettskena. :(

Har två lektioner idag sen vet jag itne vad som händer.
Ha en fin dag <3
/Jonna

En samling av minnen

Hejhej :)

Igår var jag och Jonna. Vi sörplade på jägermeister och öl. Det blev underbara diskussioner, mest om sex? :P HAHA.
Det var jättekul att vara med henne <3

Idag har jag tagit en runda till ÖB för att köpa såna dära plastfickor till en pärm. Detta för att jag samlade ihop allt vad jag hade skrivit från 6 årsålder fram tills nu och kategoriserade dom i en pärm. Jag är så stolt! Nu har jag allting bevarat på ett ställe och kan kolla på det när jag vill. Den innehållre så många fina minnen. Även dom dåliga minnena hade jag skrivit ner och det vill jag också bevara för det är trots allt mitt liv. Jag vill inte glömade en enda sekund av det! :)

Jao, nu sitter jag lite framför datorn. Snart ska jag äta pannkakor. Efteråt ta en dusch med en jordgubbspeeling jag inköpte idag från ÖB och senare fortsätta läsa boken "Historikern" jag håller på med nu som är för bra för att släppas :P

När ni kollar på bilder från när ni var små, gör då inte fula grimaser

//Dilek

Lördag

Hej alla!

Igår så var jag med Filip och hans vänner, det var okej :)
Dagen började väldigt dålig idag så jag är inte på det bästa humöret. Hoppas att det ändras under dagen.
Ikväll ska jag dricka. Det blir öl och jäger :) Gottis.

Ja. Jag har inte skrivit på länge men har ändå inget att berätta.
Får se om jag kommer något under dagen.

Puss!
/Jonna

Sailor moon <3

Hejhej :)
Jao, fina flickan fyller år idag. En STOR flikka :D:D Hon kan knyta alla sina 30 par skor själv ;) HAHAHA :P skoja. nä, förresten, inte om det där med att hon har ex antal oändligt många skor :P Men hon är ändå gullig.

Ni undrar säkert över rubriken jag valde... Jo, det är så att Jonna köpte ju en klänning, hrm, igår? Och hon ljög inte när hon skrev att både jag och hon älskar den. Jag tycker att den är Sailor Moon/Sailor inspirerad. Helt gorgeous helt enkelt! Iaf på Jonna ;D

Idag har jag för en gångs skull fått chilla. Var och badade för nån timme sen och det var sååååå skönt! Badkar åt folket!!
Seeeen kollade jag på tv typ nån timme. Såg den där "lie to me". Jag gillar såna dära kriminella serier, sålänge det inte är Beck (A)

Ja just det ja! Köpte 2 par strumpbyxor samtidigt som Jonna köpte klänningen. Jag fick ett par i svart, bra som grund, och ett par i illblått. Min mormor gillade dom blåa :) Hon är så himla söt.

Nu ska jag titta på dokumentär om djur och sånt. I know, such a nerd.... *ser söt ut i mina alldeles för stora glasögon*

Fyll inte år på en onsdag för då lär puben stänga tidigt

//Dilek

Något händer idag!

Idag fyller jag år :)
Jag har fått en ipod, för någon vecka sen. Men idag fick jag en tröja och 2 böcker av Filip. Shit liksom, böcker av min pojkvän. Och det är bra böcker med :O
Av hans föräldarar fick jag presentkort på mobilia :) Finfinfa presenter.

Skolan gick bra idag. Jag gjorde klart hemtentan på lektionen :D Jag är så grym!
Jag och Filip har varit hos mig och vi har kollat på sex and the city och ätit fruktsallad. Man måste ju tänka på figuren. *blink blink*
Sitter nu hos Filip :) Det är inte så kul hemma hos mig ^^,
HA EN FIN KVÄLL!
/Jonna

Onsdag

Hej kalaspuffar! :)

Snart helg, jaaaaaaaaao :D <3
Idag har jag 3 lektioner. Polisen kommer till en av dom och ska prata ^^, Hej Polis!
När jag slutar så ska jag dra hem och fixa lite sen kommer Filipsen till mig. Vi ska leka idag och utbyta djupa och meningsfulla tankar.

Det var nog allt!
hajdo
/Jonna

-.-

Tycker ni inte min rubriksgubbe är såå söt?
Ja, jag vet att jag inte kom på den helt själv just nu. Men den är fortfarande söt!

Har precis skickat in mitt svenska arbete :) Skönt
Har inte ens börjat på min hemtenta i Religion och det ska vara inne imorgon. Har i och för sig två timmar i skolan imorgon som jag kan göra den. Men jag tror inte två timmar räcker. Vi får se vad som händer. Kommer säkert få någon form av utskällning :(

Vi hörs imorgon!
/Jonna




Tisdag

Hejsan!

JAG FYLLER ÅR SNAAART!
Hihi :)


Idag har jag bara en lektion. Psykologi <3
Efter skolan bli det massa plugg. Har en hemtenta och ett arbete som ska in imorgon. Ska plugga med Dilek så vi får se hur det går  ;)
Vi brukar ju vara lite lata.

Nu i helgen när jag var i stan med mamma så var det en kille som gav mig 2 tulpaner. Jag blir så glad varje gång jag ser dom. Så mycket sommar runt mina fina blommor :)

Puss på er fina människor!
/Jonna

NATTI!

Jag ska stänga av datan nu och läsa lite i Berny Pålssons bok "Känn pulsen slå"
Köpte den idag :) Har redan börjat läsa och den är bra. Som förra boken.
Jag köpte också en supersöt klänning idag. SÅ SÖT! Både Dilek och jag älskar den.

Hoppas ni har haft en fin måndag och att ni får en finare tisdag
/Jonna

Måndag

Ny vecka. Ska bli intressant.
Har mycket läxor och skit denna veckan men något roligt händer med! Jag fyller år :D
Blir 19. Coooolt!

Har två lektioner idag, en av dom är psykologi! Alltid lika kul.
Jag ska snart börja på en läxa vi har till svenskan idag, har gjort den lite snabbt i skolan så jag ska kolla igenom ifall jag har missat något.
Ska vara hos Dilek om 50 min. Så det finns en del att göra tills det. Men jag hanterar stress väldigt bra faktiskt :)

Min frisör som var bara 10 minuter ifrån mig har nu flyttat till kronprinsen. Och det är långt ^^,
Fast jag behöver i alla fall inte åka dit ofta. Åker dit 2 gånger om året för att färga min utväxt :) Sen så är det min mamma som klipper mig. Hon är inte jättebra men det är ju bara hår, det växer ut igen.

Ha en fin dag allihopa! :D
/Jonna

Söndag

Helgen är slut!

Festen igår var trevligt. Det var lite drygt i början men det är det egentligen alltid ^^, Vi stack hem vid 1 tiden.
Azras bror kom och hämtade oss, snällis :)

Idag ska jag vara med Filip. Han ska komma hit för en gångs skull ^^,
Sitter och väntar på honom men jag tror faktiskt han fortfarnade sover för han svarar inte på mina sms.
Hade ni en trevlig lördagskväll?

Jaaaaaja, nu ska jag dra för datan dör^^
hejdå /Jonna

Gröna byxor är faktiskt coola

Hejhej.
Vaknade för några timmar sen och latat mig efter festen igår. Det var kul men blev lite svårt att få igång festen i början. Helt underbar tårta, eller hrm, kaka? Hehe. Jag brukar inte gilla sötsaker men den var helt AMAZING! :D

Har precis duschat och ser ut som Pippi (två flätor) och har på mig mina gröna byxor jag köpte sist jag var i Sthlm. Känns lite dumt att ha gröna byxor men jag trivs i dom, och det är udda, det är så jag är :)

Ska strax äta och gå förbi till Marlene oc titta på nån mysfilm :D:D Yeey, älskar att hon bor så nära.

Trätofflor är heta som fan

//Dilek

Saturday night in Svedala

Gomorron :)

Idag blir det en mysig fest hos Sofie. Hörde att vi ska få tacos, så jag sitter här och gnisslar tänder för att inte äta, men jag borde nog ta något litet åtminstone. Hihi.

Sheeet. Jag hade inte mer at skriva nu =/ Noll i huvudet, lix.
Jag får ta och skriva ett normalt blogginlägg imorgon istället.

Ha det underbart. I will :)

//Dilek

Lördag

Hejhejhej!

Vaknade upp med en mysig Filip brevid mig. Vi mös lite sen var jag tvungen att dra hem.
Jag och mamma skulle till stan och köpa mat och kläder till mig.
Varför vi åker till stan för att köpa mat är p ga att jag är vegan eller egentligen heter det laktovegetarian.
Hehe, jag äter inte något från djurlivet förutom mjölk. Det finns en lite mysiga affär i stan som heter astrid och aporna :)
Hittade inga kläder men köpte smink inne på Kicks. Jag fick ju ett presentkort av Filips föräldar som jag köpte upp idag. Det blev 1 ögonpenna, en sån speciell, 1 stay on stick och några penslar och min mamma fick en nagelfil. Jag vet, jag kan vara generös när jag vill.

Ikväll blir det fest. Sofie ska ha födelsedagsfest! :)
Det ska bli trevligt. Ska bara klä på mig och så den ska jag dra hem till Dilek.
Puss på er! FFS
/Jonna

Hej!

Har precis målat naglarna, väntar bara på att det ska torka.
Ska snart dra hem till Filip.
Jag mår lite bättre än vad jag gjorde imorse. Men har fortfarande inte fått sprit.
Och kommer troligtvis inte heller få. Blev bjuden till Jerrys kompis, men när jag sa att jag inte kan spela något instrument så tog han tillbaka inbjudan :(
Eller ja, han sa ju inte det så direkt till mig, men han stängde dörren.
I ALLA FALL.
Skulle bra uppdatera lite snabbt
Hoppas ni har en fin fredag och är på bättre humör än mig
/Jonna

Fredag

Lördagkväll, sitter ensam på en öde perrong
nynnar samma sång
minus sju
röker fyra cigaretter i rad, inget gör mig glad
stackars mig
för ingen bryr sig om lilla jag
orkar inte längre vänta på att imorgon blir en bättre dag

Hej och gomorgon.
Jag mår inte bra idag. Känner mig nere och sjuk.
Det är så sån där dag där man behöver sprit för att må lite bra i alla fall. Hehe, det lät säkert sjukt :)
Ska dra hem till Dilek såfort jag hittar energi till att klä på mig och sådant.
En lektion idag, slutar 4.
Drar till Filip ikväll.
/Jonna



Torsdag

Gomorgon.

Det var jobbigt som fan att vakna idag. Låg i sängen vääldigt länge efter klockan ringt. Vaknade helt av att min bror öppnade dörren och tvingade mig vakna.

Lång skoldag idag. Drygt som fan men det måste göras. Går från 11-17 utan rast :(
Tyck synd om mig.

Vi hörs ikväll efter skoldagen, ska troligtvis bara va hemma idag!
/Jonna

WOHO!

HEJ!

Jag och Dilek blev precis klara med vårt arbete och vi firar genom msn ^^,


jonna säger: är du också klar?
Bucon säger: ao :D
jonna säger: WOOOHOOOOOO
jonna säger: VI ÄR B-Ä-ÄST! :D
Bucon säger: yeeeees :D



Vi är faktiskt bäää-st!

Det är Bucon INTE Bacon :*
Bucon betyder - I´m gonna kick your ass if you call me bacon.

/Jonna

Onsdag

Hejhej.

Som ni vet hade jag och min pojkvän 1 år igår. Det var jättemysigt, han hade tänt ljus i hela rummet och på bordet hade han gjort ett hjärta av ljus!  Gullebulle :D
Vi gjorde inte så mycket igår, spelade lite tv-spel. Det blev fotboll och var superkul tills det började krampa i min tumme och då fick vi sluta spela, det blev 4-2 till mig ^^, jag är bäst på allt.
Sen fick jag preeesenter :D! 2 tröjor och löften om att han ska köpa ett par skor och mer kläder till mig. Typ som kuponger som jag kan lösa in när jag vill ha ngt ^^. Det var massa kuponger med olika saker, men vi behöver inte gå in på detalj. Snällsnälla pojkvän, jag älskar dig! Haha nu lät det säkert som att jag älskar honom bara för att han ger mig saker men så är det självklart inte.
Haha, i alla fall!
Av mig fick han en stjärna som han blev väldigt glad över.

Vid 10.00 imorse ringde Dilek och ville jag skulle komma, så jag kom snabbt som fan och där har jag spenderat dagen. Vi tog en promenad med Azra på kvällen. Det var skitkallt men trevligt.

Just det! Jag och Dilek hyrde film innan idag. Vi såg Låt den rätte komma in. Ni vet den svenska vampyrfilmen. Den va mysig :)
/Jonna



Miss trötter

Hello.
Jag hade egentligen inte ork att blogga idag men jag var ändå tvungen att sätta ett arbete på mitt skolmejl so here i am.

Idag var jag med Gustav. Var öööööverlängesen jag träffade honom. Det var kul och lagom mysigt. Vi tittade på Yes man med Jim Carrie. Jag gillade den :P Kanske inte världens bästa komedi men allt måste inte vara perfekt hela tiden :) Ibland vill man ha den medelmåttiga.

Har varit rätt så utmattad idag, sov inte tillräckligt. Det är en sån där klassiker bland dagens ungdomar, att helt enkelt skita i sovrutiner :P Haha, som om vi vore superwomans and mans. NIX. Vi har lika stort behov av sömn som alla andra. Men vi kopplar bara inte lika snabbt som dom andra. Internet kanske suger ut våran IQ? Scary >.<

Nu har jag haft en gullig stund med pappa framför tv'n. Ett plus i kanten är en kopp te. Det går inte en dag utan att jag dricker te. A bit addicted? :) Men te är iallafal inte lika dåligt som kaffe. Fast jag MÅSTE ha en kopp kaffe på morgonen, för att genom smaken fatta att nu jävlar är det dags att gå upp. Hehe.

Ta hand om dom ni älskar och även dom ni inte älskar, för livet är för kort för att levas i ett skådespel.
//Dilek

gonatt

Jag ville bara säga gonatt och att jag troligtvis inte kommer blogga imorgon.
Ska upp vid 9 och göra frukost till Jerry-.- sen ska vi dra ut och hämta paket sen ska jag träffa Dilek och vi ska ut och köpa presenter till Sofie som har födelsedagsfest på lördag :D
Efter allt det är det skola som gäller. Har en lektion, älskade psykologi och ja. Jag längtar efter lektionen!
Sen ska jag hem och göra mig ordning för att gå hem till älskade Filip, vi firar ju 1 år, och där ska jag spendera natten :)

Så imorgon är det mycket som händer och Dilek kommer ta hela ansvaret på bloggen!
Ha en fin morgondag och gonatt
/Jonna

Yeah yeah yeahs. igen

Boy you're just a stupid bitch,
and girl you're just a no good dick

Hot
Ahh



Imse vimse spindel

Hejsan.

Jag har inte börjar på mitt arbete. Har lagat mat och tvättat.
Jag och mamma går runt nere i tvättstugan och kollar i alla hörn om spindlen finns där. Det var såhär att första gången vi var nere i tvättstugan så hittade mamma en stooor spindel i vasken och den kunde inte komma upp. Snäll som jag är så tog jag ut den och la (läs:kastade) ner den på golvet. Och denna spindlen kan hoppa och nu tror ju jag och mamma att det är värsta alien-spindlen och är pissrädda att den ska döda oss. Haha nej, riktigt så illa är det inte. Men det är verkligen stor!

Hur kommer det sig att man hittat så mycket aktiviteter överallt när man har plugg att göra? ^^.
Bläfanfitta. jag måste börja någon gång så det kan lika bra bli nu.
Pusspuss :)
/Jonna

Måndag

Gomorgon!

Idag är det måndag.. igen. Sitter i sängen med pyjamas på mig och vill verkligen inte gå upp och ta itu med verkligheten.
Det regnar som fan. Men det är egentligen bra, hellre regn än snö.

Idag har jag 2 lektioner. Mysigt :) Efter skolan ska jag och Dilek åka till ICA och hämta ut ett paket. Dilek har fått knivar :P Haha.
Efter skolan ska jag hem och börja på ett arbete till samhälle. Jag ska skriva om livstid fängelse.
Imorgon är det 3/3 :D ett år med min baby. Jag är så nyfiken på min present! Jag drömde till och med om  det ^^,
Nu måste jag ge mig ut i den kalla verkligheten.

Hoppas ni får en fin måndag!
/Jonna

summerbreeze on my left big toe

God kväll eller vad man nu säger för något artigt vid denna tiden:P
Jag längtar så otroligt mycket till sommaren att man nästan kan kalla mig för sommar-knarkare.
I get high on that heat and light :)

Jao. Det är alltid för jävligt är f.d. vänner kommer tillbaka och man försöker lappa ihop saker. Jag har så mycket lapptäckenså jag känner mig som en 100-årig gumma =/ Inte för att gummor inte är fina. Dom har visdom och fina smilgropar.

Näh, jag var lika oduglig som dig, Jonna, på att skriva inlägg idag :( Vissa människor får alltid till den dära extra bad-tajmingen.

Puss
//Dilek

RSS 2.0