Fredag

Hejhej!

Idag åker jag till min syster. Åker till centralen direkt efter skolan. Ska möta upp mamma där för hon ska hålla mig sällskap de 2 timmar jag ska vänta på tåget. Kommer bli sååå kul! Längtar som fan.
Jag och Dilek skippar det första lektionen idag så vi börjar kl 15.00. chillpill.
Vet inte hur mycket jag kommer uppdatera i helgen eller om jag ens uppdaterar. Jag tänker liksom inte riktigt på datan när jag väl är hos min syster.

Ni får ha en fin helg. Puss

/Jonna

Torsdag

Gomorgon!

Ska gå när som helst. Går från 11-17 idag. Sen ska jag hem göra mig ordning sen gå hem till Filip.
Jag skriver säkert ett inlägg hos honom ikväll. Ha en finfin dag söta människor.

/Jonna

HEJ!

:)

Körlektionen idag gick skitbra! Jag ägde så mycket och vet ni, det var superkul!
Skoldagen var jättedryg och det var väldigt svårt att hålla sig vaken. Efter skolan åkte jag hem, lagade mat sen vandrade jag till Dilek. Vi har redovisning imorgon som vi gjorde och sen la vi mest i sängen och inte gjorde något faktiskt ^^,

På fredag ska jag åka till min syster. Kulkulkul! Har bara beställt biljett dit för det fanns ingen bra hem. Så jag hoppas att jag hittar något bra imorgon eller i helgen annars för jag köpa en dyr biljett :( Meeeeeen, det fixar sig säkert.
Hrmhrmhrm. Jag kan inte komma på något mer.

PUSS!
/Jonna

Onsdag

Fyfan vad jag är trött! En massa sömntårar rinner ner för kinderna.
Ska åka till skolan om en timme så jag borde börja göra mig ordning. Hehe, jag orkar verkligen inte. Vill bara somna om igen och sova bort dagen.

Har en liten redovisning idag i Svenska C. Slutar kl 16.00 och ska hem till Dilek direkt efter. Vi måste plugga. Har en inlämning och en redovising imorgon. Blä.
Ha en fin dag.

/Jonna

:)

Jag är hemma! :) Har varit hemma i en stund, pratat lite med mina brothers. Det var inte kul.
Filip och jag pratade en massa och tittade lite tv och självklart lekte med kaninerna :) Supersöta.
Min data dör när om helst och jag har förbjudit mig att ladda den. Om jag gör det så sitter jag här mycket längre, det vet jag om. Jag ska upp 08.00 imorgon så jag måste verkligen sova.
Har körlektion imorgon sen en till dryg skoldag framför mig. Och just det, Dilek fick inte alls sitt internet tillbaka idag. Men kommer troligtvis i veckan.

Gonatt.
/Jonna

Tisdag

Hejhejhej!

Har nyss duschat och ska snart gå hem till Filip som faktiskt bara bor 5 minuter från mig! :D Skitbra.
Skolan var dryg. Var där i 4 timmar och 2 av dom timmarna var lektion. Hade alltså 2 timmars håltimme :(
Dilek får nog tillbaka sitt internet idag så ni kommer få höra av henne lite senare idag. Själv uppdaterar jag säker när jag kommit hem från Filip.

Puss! och vet ni, ni ska få en låt :)
Oh yes, det är Veronica!

Veronica maggio - Gammal sång


/ Jonna


Måndag

Två föräldrar ~35 står med sitt barn ~6 i kö till att betala sina varor.
Barnet (förvånat): Hörde ni?
Pappan: Va? Nej.
Barnet: Så det är så man gör…
Barnet ser fundersam och lurig ut.

Barn är bra. Från tjuvlyssnat.se


I lördags så skulle jag och Dilek bara sitta hos henne och slöa. Precis innan jag skulle gå hemifrån så blev jag jättesugen på vin så jag tog med mig en flaska. Dilek hade andra saker hemma hos henne som vi också började dricka. Efter en stund blev vi uttråkade och åkte till en bar. Baren var fullproppad med gamla människor som var fulla. Jättefulla. Där var också ett band som spelade, mest gammal musik och det var supermysigt! Vuxna är ibland bättre än folk i vår egen ålder. Träffade på några snälla tanter när jag stod i kö till toan :)
Det blev en suuuperkul kväll!  Både jag och Dilek hade skitkul fast det spårade ut liiite för mig i slutet ^^,
Vaknade på söndagen med en extremt bakfull Dilek. Höhö. Jag gick hem och träffade Filip till kvällen.
Vi umgicks och han somnade ganska tidigt så jag gick hem. Men det var trevligt,

Idag började Psykologi B och det ska bli jättekul att läsa det. Jag verkligen älskar psykologi!
Vi har också påbörjat andra kurser. Idag började Svenska C och det suger. Jag hatar svenska lektioner. Denna veckan börjar även rättskunskap, filmkunskap och någon till. Minns inte, ska i alla fall bli kul att få lära sig lite nya saker.
Gonatt <3

Just det, Veronica Maggio är sjukt jävla bra :)
/Jonna

Lördag

Gårdagen var kulig. Vi spelade en massa tv-spel och ja.. det var allt faktiskt ^^,
Vid 3 tiden så tjatade jag till mig att vi skulle sätta på en film och snäll som Dilek är så satte vi på en film.
Efter 10 minuter somnade jag :) Haha!

Ska träffa Dilek idag igen. Jag vet inte vad som händer idag men ni kan väl gissa er fram?
Ha en fin dag
/Jonna

Fredag

Idag och sista dagen på lovet och det känns lite sorgligt. Men men, roliga veckor framför mig i alla fall :)
Dilek och jag ska sitta hos henne och spela tv-spel idag och dricka. Kommer bli kulkulkul! :D Vi är beroende av att spela och jag börjar bli lite orolig över mina betyg ^^,  Höhö, nej riktigt så illa är det inte.

Var med min bror Jerry på mobila idag. Han skulle köpa kläder och jag behövde en extra sula till mina skor som är liiite för stora. Självklart köpte jag fel sorts sula så mamma får fixa det en annan dag.
Ska nog ut med mamma imorgon och köpte lite smink på Kicks. Fick ett presentkort av Filips föräldrar i julklapp som jag fortfarnande inte har använt.
Det var allt för idag. Fuckers!

/Jonna

Torsdag

Vaknade jäääättetidigt idag. Följde ju med Dilek till frisören idag. Håret blev finfint, mera volym nu.
Jag mår så otroligt dåligt idag så jag har bara legat i soffan efter jag kom hem. Men jag måste tyvärr städa snart vilket känns jobbigt ^^

Ska hem till Dilek senare. Vi ska göra lite mer på projektarbetet.
Jag har bestämmt mig för att stanna hemma till mamma kommer idag. Har inte träffat henne på 2-3 dagar nu tror jag. Känns så konstigt när jag inte ser henne på ett tag.
/Jonna

:) gonatt

Det gick ganska bra att plugga idag. Vi fick det mesta av det vi skulle göra gjort. Efter det spelade vi självklart massa tv-spel.
Det är hur kul som helst och man får tiden att gå :)

Jag ville mest bara uppdatera snabbt och säga gonatt!
Just det, imorgon ska Dilek klippa sig. 11 på morgonen, jag ska självklart följa med :(
En till sak. Har glömt att säga att Dilek inte ha något internet. Vi vet inte riktigt vad som är fel men denna gången är det i alla fall inte sladden som är ute ^^,
/Jonna

Onsdag

Hej!

I måndags kan jag faktiskt inte minnas vad som hände. Eller jo! Jag var med Dilek och vi var hos henne och spelade tv spel. När klockan blev halv 3 på natten så gjorde Dilek sig redo att sova lite i soffan medan jag spelade. Men hennes mobil ringde och Marlene var tvungen att åka in till akuten så jag och Dilek hängde med. Vi satt där till 5 på morgonen.
När vi väl hade kommit hem så var vi hur pigga som helst så vi var uppe till 7 för då var Dilek för trött för att klara mer.

Igår så var jag med Filip. Kom till honom vid halv 8 och kl 8 somnade han. Och han vaknade till varje gång jag rörde mig och då så kramde han mig jättehårt och sa att han älskade mig och sa förlåt att han sov ^^, Vad ska man göra. Är man trött så är man :)

Vakande hos min baby idag och det var underbart. Han skulle till skolan och jag skulle dra hem och inte göra ett piss :D
Det har varit skönt som fan. Ska snart dra hem till Dilek och vi ska göra lite på vårt projektarbete. Funfun!

Ha en fin dag
/Jonna

Söndag

Hej! :)

Igår så var jag med Dilek. Vi spelade massa tv-spel. I 9 timmar.
Ja, väldigt länge men det var så kul. Vi spelade fotboll och blev helt galna och satt och skrek i soffan sen spelade vi massa massa skate! Det var hur kul som helst. I slutet var jag sjukt grym på att göra tricks ^^,
En superkul lördag!

Idag ska jag träffa Filip :) Trevlgit värre. Nu dör min data och jag orkar inte ladda.
Puss
/Jonna

Fredag

Gomorgon.

Det är för tidigt och det känns lite som om att jag ska somna sittandes.
Idag har vi den så kallade FN-dagen. Det är också ett rollspel så vi måste klä oss formellt eller klä ut sig som dom säger. Men måste klä sig efter sitt land. Nu sitter jag här i en klänning med en urtvättad svart skjorta. Jag förstår att det blir roliga för vissa att "leva sig in i rollen" men jag känner mig mest obekväm och då kan man ju inte prestera så bra.
Jag får ta det som det kommer och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra. Det håller på i 5 timmar och jag slutar vid 15.00. Väääldigt skönt! Ska hem och göra mig ordning sen ska jag hem till Filip ikväll. Väldigt trevligt :)

Just det, Dilek säger att hon ser ut som en idiot så det ska bli kul och se vad hon har tagit på sig. Hon sa att hon skulle ta kläder från sin mamma.
Hoppas ni kommer få en bättre skoldag än mig och Dilek
/Jonna

Torsdag

Gomorgon!

Ska till skolan snart och jag sitter fortfarande i pyjamas. Jag vill inte lämna sängen!
Har bara två lektioner idag så det känns bra. Efter skolan ska jag plugga. Måste läsa mer om kriget i Israel/Palestina så jag kan riktigt mycket imorgon. Israel/Palestina är vår fråga imorgon.
Ha en fin skoldag

/Jonna

Morotskaka

Hej!

Vi blev precis klar med FN saken vi skulle göra och det gick helt okej. Dilek har ätit en massa morotskaka som min pappa har baka. Min pappa is the shit.

Igår så ringde min syster mig och sa att hon ville att jag skulle komma upp till henne den 7-8 februari för att passa Amanda då hon och hennes sambo ska åka till Finland? Ja, något sånt var det i alla fall. Självklart så ska jag ta med mig Dilek. Hon har aldrig varit där och det ska bli ska bli skitkul att hon ska få se hur dom bor. Det bästa är ju självklart att vi får passa  Amanda i en hel helg helt själva! :)
Nu ska vi dra hem till Dilek och lata oss där lite ^^,

/Jonna och Dilek

Onsdag

Hej :)

Skolan gick bra idag och redovisningen gick bättre :D Vi gjorde skitbra ifrån oss!
Jag skolkade sista lektionen för jag hade inte gjort det som skulle ha blivit gjort tills idag. Men Dilek gick dit och håller kanske fortarande på? Hon ska träffa Björn idag efter skolan och säga hejdå, för tredje gången.... Dilek fyller säkert in mer senare.

Så ja, vad händer idag? Det blir massa plugg. Vi har en så kallad "FN-dag" på fredag då vi ska debettera med olika länder. Jag, Dilek och Cornelia, en tjej från klassen, har fått Kina. Jag tycker det är skittråkigt. "FN-dagen" håller på från 10.00-15.00
Så idag ska jag och Dilek hitta lite information och skriva en form av rapport ^^.

Jag hoppas ni andra får en trevligare dag än min och Dilek

/Jonna

Filosofi

Hej hej hallåååå

Kom hem för kanskeen halvitmme sen. Har varit hos Dilek och pluggat. Men vi började faktiskt inte plugga förrens kl 22.00 tror jag. Simba, den finfina hunden Dilek passar ibland, kom vid 20.00 så vi lekte massa med honom först. Men vi blev i alla fall klara. Vi pluggade filosofi och jag tycker det är superkul. Så mycket tankar och jag älskar att "sätta mig in" i andras tankar och försöka förstå vad dom en gång har menat.

Puss och gonatt <3
/Jonna

Tisdag

Hejsan :)

I söndags kom ju Dilek hem och det var hur kul som helst att träffa henne. Vi åkte hem till henne och pratade en massa :)
Igår morse så gick jag hem för Dilek skulle träffa Björn och jag skulle till Filip.
Jag hade skitkul igår hos Filip :D Vi lekte med kaninerna och ja, bla bla bla. Det var i alla fall jättekul.

Idag ska jag träffa Dilek, vi har en redovisning imorgon i filosofi så vi ska göra det  idag ^^, Trevligt trevligt.
 /Jonna

Söndag

Dagen är här...  DILEK KOMMER HEM! :D
Hihihih, jag har längtar. Drygt som fan att vänta bara. Ska inte åka förrens om 5 timmar :(
Jag ska inte göra något idag. Bara vänta. Har redan pluggat så det behövs inte. Ska bara sitta och vänta.
PUSS!
/Jonna

Action film och disney

FIlmen heter Max Payne, jaa efternamnet kan vara fel. Men något sånt i alla fall. Den var bra. En typisk action film. Bilar som sprängs, människor som dör. Hehe, jaa massa människor dör. Knark var också med och självklart för mycket pang pang ^^,
Nu kollar jag på The little mermaid. Väldigt trevlig.
Jag är fortfarande sjuk men inte så värst länge. Dilek min raring kommer hem imorgon! :D Kommer bli så skönt att bli kramad. Iiiiiiih! Jag saknar dig som tusan!

Så ja, imorgon ska jag plugga och vid 21.00 tiden ska jag åka till centralen och hämta Dilek :D
Det kommer bli myspys imorgon.
Ha det fint.

/Jonna

Lördag

Hej.

Detta har varit en av de värsta dagarna på länge. Inte hänt något speciellt, det är mest mitt humör som har förstört allt.
Var ute och gick lite innan idag. Det var varmt och tungt att gå så jag gick hem efter bara 30 min.
Ska snart in på Jerrys rum och titta på en film. Vet inte vad den heter men det är ett tv-spel från början, något med Time.
Han är glad och han har cola! ^^, Det räcker för mig.
Kanske skriver senare idag.

/Jonna

Fredag

Hej! :)

Idag har jag faktiskt varit ute :D Var i stan en stund med min bror Jesper.
Ikväll ska jag kolla på film men min andra bror Jerry ^^, Höhö
Det var allt för idag, jag orkar helt enkelt inte skriva.
Puss!!

/Jonna

:*

For you I keep my legs apart and forget about my tainted heart
And I will never ever be the first to say it but still
I, yes you know, I would do it
Push the button
Pull the trigger
Climb a mountain
Jump off a cliff
Cause you know baby
I love you, love you
A little bit





/Jonna




Torsdag

Hejsan! :)

Denna dagen har jag inte bara legat i sängen, bra va? Idag låg jag istället i soffan! Yey :)
Men min sängs charm har tagit över mig ännu en gång och nu är jag i sängen. Dilek ringde mig idag igen. Jätteskönt att få höra hennes röst varje dag trots hon är i Stockholm. Du är min superman :)

Som ni kanske anar så blir det snart Sex and the city. Ska bli skönt att bli frisk och kunna gå ut och hitta på saker istället för att se andra hitta på saker.
/Jonna

Sthlmstad är djungel

Hej på er pigga och glada människor :)
Jag själv är megatrött. Kom hem för nån timme sen från en heldag på stan med mig själv och Jonna i tele. Såg att hon redan hade skrivit om det :P Haha, attans rabarber! Efter shoppingen blev det käk på en söt liten fransk restaurang. Jag åt crépe som tydligen är vanligt i Frankrike. Det är osötad pannkaka med what ever you want i den. Sen så fanns det såklart söta pannkakor också till efterrätt. SVINGOTT! Jag tog med getost :) YUMM.

Därefter blev det teater. Askul. Jag är så otroligt ledsen över att det inte är lika enkelt att hitta sådana saker i Malmö, men jag kanske inte har letat på rätt ställen? Vet ni några coola saker man kan göra i Malmö? Eller kanske även Lund :P

Imorgon blir en chill dag. Kommer kanske att ta en snabbis ute i stan för att hitta ett par cheap monday byxor. Jag lyckades inte hitta min storlek idag :( Jävla anorexibyxor dom säljer. Och sen så klagar dom på samhället där unga tjejer känner sig tvingade till att gå ner i vikt. HELLOO?! En vettig person skulle förstå att byxor som man inte får över höfterna ger en stor ångest och man skippar lunchen den dan... Suck.. Men det gjorde inte jag :D Åt mig mätt på fransyskornas bekostnad. Hehe.

Egentligen tänkte jag att jag skulle plugga lite nu men jag är pyyytte lite för trött för det. Så puss på er :)
Banta bara när det är en hälsorisk
//Dilek

Fuck

Jag vet att jag säger det hela tiden, men jag är sjuk. Känner hur mina magmuskler utvecklas p ga all hosta ^^,
Dilek ringde mig innan när hon vandrade runt ensam i Stockholm. Hon bara plockade på sig lite saker utan att riktigt veta vad det var och sa så hon något i stil med "ja, jag tog två, en rosa och en svart. Du kan ta en om du vill. Det är typ ballonger eller något på den. Eller det kan vara sperma. Sen så hänger det något vid gumpen"
Jadu, det låter underbart och jag skulle älskat en sån tröja! :)

Har kollat på mer Sex and the city idag, ja ni är nog inte överraskade! Jag är hela tiden så pepp på att gå ut och gå lite men när det väl gäller så har jag ingen kraft att ta på mig något. Sitter här i pyjmasbyxor som jag snodde från Dilek för ungefär 2 år sen (tack raring) och en tröja som luktar något otroligt äckligt. Jag borde byta men jag orkar inte det heller. Allt jag orkar är att gå fram till tv och sätta på Sex and the city! :D Visst älskar ni alla mitt liv nu lix? *blink blink*

Gokväll Sverige
/Jonna

Onsdag

Hejsan skolglada människor.

Jao, skolan började idag. Jag har däremot inte varit i skolan idag, är fortfarande sjuk.
Så ja, antar att jag kommer vara sjuk veckan ut så skolan börjar på måndag för mig.

Dilek ringde innan, det var jätteskönt att kunna gnälla ut påriktigt. Säga saker som jag vet bara Dilek skulle kunna ta på sig :) Bara 4 dagar kvar nu.
Det blev inget med Azra idag så jag ska försöka ta med mamma ut senare när hon kommer hem. Jag måste komma ut och gå lite. Det känns som om man blir friskare ifall man får lite frisk luft. Annars så ska jag bara sitta hemma, ska försöka plugga lite idag.
Jag lyssnar hela tiden på Lykke li just nu, så ni ska få en till låt med henne :)



Lykke li - Everybody but me


Jag hoppas att ni också tycker om henne. Jag tycker hon gör jättemysig musik.
/Jonna

Glass och sex and the city

Jag sitter nu här i min säng och äter glass, päronglass :D Yummie!
Träffade inte Azra idag, jag är helt enkelt för trött för något. Har inte ens pluggat något idag. Jag är hur kass som helst. Men imorgon ska jag i alla fall träffa Azra en stund. Jag lovade henne en liten tripp till loppis :)
Ja just det, Filip. Ha ha, det var inget.
Kollade på sex and the city i... 3 timmar :( Jag måste hitta en annan sysselsättning. Det händer dåliga saker med mig när jag ser så mycket av sex och new york :(

Jag hoppas i alla fall att jag bli frisk till helgen, jag mamma och pappa ska åka till Småland och träffa SYSTER :D
Då ska jag ta tillbaka mitt diadem som Amanda packade ner i sin väska sist hon var här. Tänk er, 1,5 år gammal och har redan börjat ta det hon vill ha! :) YOU GO GIRL!
Jag menar nu inte att det är bra att stjäla, men det är ju inte stöld när man tar från sin moster. Right?

Och Dilek, jag kommer säkert älska det du har köpt till mig! :D
/Jonna

Nudlar i magen

Hej igen! :D
Hehe, jao, jag har faktiskt bloggat mer än nånsin nu när jag är här uppe i Stockholm, men det är väl för att datorn hela tiden är igång och jag tänker att jag ska lämna något kul till dig, Jonna, så att du inte glömmer bort lilla mig :P

Idag har det snöat lite. Hittade jättefina grejer till Jonna som hon också förhoppningsvis tycker är lika fint som jag tycker. Köpte en buddhastearinljus. Den är hur häftig som helst. Har pluggat liiiite. Träffat min brors frus bror som heter Temo. Han är trevlig :)

Nu är jag himla trött efter den goda maten, nudlar med massor med grönsaker. Ska nog ta och göra lite te. Mums, vad jag älskar te.

Imorgon ska jag nog ta och vandra ut helt själv. Får se hur det går. Kommer kanske få ringa nån av mina brödrar och viska att jag har gått vilse i stan. Hehe. Det vore något! :P

Puss på er vet jag!
För mycket mat är inte bra, det har jag sagt!
//Dilek

Tisdag

Hej :)

Ja, jag måste fan bli frisk snart. Ingen vill vara nära mig.
Filip kom hit idag, inte för han ville. Det var välgörenhet :) Det är snällt och mysigt.
Faktiskt väldigt kul att ha någon att prata med. Klart jag har min familj men dom springer ifrån mig för dom vill ju inte heller bli sjuka.
Ska träffa Azra om en timme. Trots att jag är så sjuk så ska jag gå ut ^^, Men det blir säkert inte länge. Hennes brorsbarn är där :)
Ska också försöka plugga lite sen när jag kommer hem igen :) Och Dilek, du kanske borde åka till Stockholm oftare? Du har ju inte uppdaterat bloggen såhär mycket på länge ^^, Hihi. Vi ses på söndag, raring. Jag har säkert hunnit sakna ihjäl mig tills dess.

/Jonna

Live life like a crazy frog

Määääääh, Jonna, kolla inte på såna statistiksaker! Om du nu dör på väg till spelbutiken så har du åtminstone försökt! :D Hehe. Jag menar inte att jag vill att du ska dö. Jag kan om du vill gå och köpa en trisslott åt dig så att du inte riskerar för mycket ;) Ta och bli frisk för jag vill faktiskt inte bli sjuk när jag kommer hem :D

Jag höll Ada idag igen och hon var absolut inte missnöjd. Det blev krogen med mina två brödrar igår och det var mysigt. Fick smaka på två ölsorter. Den ena hette Guinnes och var rätt så god men den andra minns jag inte namnet på fast det var inte värt att minnas heller :P

Idag blir det att släpa sig ut och gå i affärerna. Som tur är är det 7 grader varmare idag. No långkallingar. WOHO. Borde ta en öl för att fira det :P Hahaha

Puss på er sötnosar
Skriv inte för många blogginlägg för då kanske folk tror att du inte har något liv
//Dilek

Men Dilek :(

Dilek, du vet väl att chansen är större att dö påväg till spelbutiken än att vinna en stor summa?
Jag saknar dig jävla kärring. Kakor fyller tomrummet, du måste komma hem innan jag blir tjock.

Dagen har spenderats i sängen med ja, kakor och en massa tankar. Helt okej dag. Har försökt att plugga mer men jag kan helt enkelt inte koncentrera mig när jag är såhär sjuk. Feber har också kommit nu.
Men på ett sätt så känns det ganska skönt att vara sjuk, mamma lagar mat till mig och kramar mig när jag gnäller :)
Mamma lagade en fantastisk lasange till mig idag, med grönsaker. Det var så underbart gott!
Har en till i kylen, middag imorgon :D längtar som fan. Kollade precis på Sex and the City, i nästan 6 timmar...
Jag behöver rehab. Eller kanske fler vänner? Egentligen orkar jag inte med fler vänner, jag har typ 3 (som jag få umgås med regelbundet) och det räcker. Bättre med få tycker jag!

Sitter och lyssnar på Veronica Maggio, hon är underbar. Och med detta avslutar jag.

/Jonna

Grungeskjorta

Hej hej hallååååå från Stockholm där små barn gör pruttljud! :D WOPPIDOBA!
Det är jättekul här och jag hade världens vettigaste konversation idag med Ada där vi skiftades för att göra pruttljud med munnen. Shit, vilken underbar flicka hon är! Har fått hålla henne och jag slutade inte att andas.

Köpte en grungeskjorta idag. Som Nirvana, ni vet :) Försökte hitta något till Jonna men där var inga bra grejer så jag får leta vidare. Jag köper inte vad som helst till den personen jag älskar mest här på den tredje planeten från solen. Hihi :D

Just det, Jonna. Man behöver inte gifta sig rik. Det finns trisslotto för fansiken! :D:D

Jag fick lära mig hur man sätter igång en vinylplatta :D:D YEEEY. Jag ska nog ta och köpa en vinylspelare när jag kommer hem. Höhö. Jonna kommer döda mig :P

Näh, nu ska jag gå för mina näsborrar känner lukten av underbar indisk mat.
Puss på er alla
Gå inte ut naken när det är -10 grader
//Dilek

Måndag

Hejsan!
Har blivit sjukis, hosta och snorar :) Azra, vill du ha?
Har börjar lite smått på min Staden och framtiden inlämning. Vi ska bygga vårt eget hus, har gjort ritningar, fyllt i pappret om bygglov och så har jag gjort inredningen. Så det mesta är egentligen klart men jag måste ju skriva ihop allt så det ser bra ut. Och det kommer bli jobbigt ^^ Äh, jag tar det som det kommer. Om jag stressar kommer jag bara bryta ihop och gråta hela tiden. Måste andras och försöka vara positiv.

Dilek har skrivit i förgående inlägg om att vi har en Tamagotchi, han heter Keno just nu. Han fick barn idag, med en kanin tror jag det var :) Barnet är jättesöt. Liten och svart. Sitter där i den lilla rutan och hoppar. Har inte döpt hon/han än men det blir nog en Ted!
Jag vet, övertöntigt med Tamagotchi.

Dagen innehåller plugg och.. ja det är allt. Kanske vill min snälla pojkvän komma över en stund senare? :)
Just det, måste också städa lite. Mitt rum är katastrof. Vi hörs senare mina söta läsare.

/Jonna

Grundskolan

Sitter och tittar på Johan Glans World tour of Skåne :) Jätterolig.
Han säger ett skämt om när man gick i grundskolan och skulle lära sig simma. Detta var hemskt för mig. Jag var jätterädd för vattnet och fick ha en sån här frigolit platta som man fick ha framför sig så att man inte skulle dö. Simma gjorde vi nog 1 gång i veckan, jag hatade det. Där fick jag varje gång simma med denna jävla plattan med en kille som heter Fitim som inte heller kunde simma. Tur att jag inte var själv bara. Alla andra var ju så jävla duktigt och kunde simma utan platta. Man kunde få små pins med typ en groda och så. Som då stod för olika saker men kunde göra i vattnet. Ni vet säkert vilka jag menar ^^,
Jag fick inte en enda, men sista dagen så fick vi bada på äventyrsbadat och då jag av en olyckshändelse hamnade med huvudet under vatten och en lärare ser detta, tror hon hetter Gunilla, och hon säger "nejmen, du kan ju Jonna!"
Klart jag kan. Det var ju bara vattnet, som btw kunde döda mig, som jag var rädd för. Jag ville ju inte dö ung.
Dagen efter detta fick jag ett diplom där det stod något i form med "Jonna Nilsson kan simma under vatten" Självklart stod det mycket mer, men ingen jag minns idag.
Det var allt. Kommer kanske tillbaka när jag kommer på fler historier om min barndom :)

/Jonna

Söndag

Hejsan, det är söndag. Vilket innebär att skolan börjar om 3 dagar. Jag hade ångest som fan, så mycket att jag inte ens gör några inlämningar och jag har typ tusen.
Dagen började hos Filip, han sov till halv 3 och var jättetråkig ^^, När han väl vaknade så stannade jag inte länge. Skulle ut på äventyr. Så jag gick hem i den fruktansvärda kyla och gjorde mig redo för eh.. en hemlig person? ;)
Det var jättekul och denna person fick mig att köpa saker jag egentligen inte skulle köpa. Men det är okej, jag behöver någon som kan ta mig till den mörka sidan med :)
Jag har varit hemma i ett antal timmar och livet suger sjukt mycket just nu. Jag har jättetråkigt och känner för att festa. Kanske kan ta med min bror ut? :)
Imorgon och på tisdag ska jag bara sitta hemma och göra en massa saker till skolan. Jag hatar verkligen skolan, jättemycket. Jag vet inte ens vad jag ska bli när jag bli stor :( kan man inte bara gifta sig rik och låta allt bara flyta på?
Äh, jag vet inte. Men om livet vore enkelt kanske det inte skulle ha varit så kul att leva det?

/Jonna

Lördag

Oj! Jag hade skrivit i inlägget som heter "fredag" att det var synd att Azra var med oss på nyår, men jag menade självklart att det var synd att hon INTE var med ^^, Hihi, det förstod du väl Azra? :)

Sitter nu hos Filip och kaninerna är på rummet med oss och myser. Lämnade Dilek på centralen för en timme sen, hon kommer säkert få jättekul i Stockholm. Jag vill också åka någonstans :( blä.
Vi ska spela tv-spel nu. PUSS!

/Jonna

Och en till <3


Lykke Li in mah heart lix!


Until we bleed


Oh yes <3

Fredag

Hejsan

Jag har varit en jättedålig bloggerska :( Har bara inte haft någon energi alls, men nu är jag här.
Nyårsafton var finfin, synd bara att Azra inte var med oss. Det var i alla fall jätteskönt att jag fick vara med Filip på 12-slaget, pussades och kramades. Sen gick jag och Dilek till mina föräldrar som var några meter bort och stog med dom och deras vänner. Väldigt kul faktiskt. Vi var hemma halv 4 på morgonen och Dilek var full, väldigt full ;D

Dagen efter (igår) låg jag och Filip i han säng och bara älskade varandra hela dagen, det var det mysigaste sättet att börja året på. Imorgon har vi varit ihop i 10 månader :) Etta nolla. Gosh, tiden går fort. Men ja, imorgon ska jag då självklart vara med min älskling!
Idag har varit jäääättetråkig dag, varit så sjukt trött och deppig. MEN! Imorgon bli bättre, gäller att alltid vara positiv.

Ha en finfin kväll/natt

/Jonna

Stress på hög nivå

Hej sötnosar!
Jag hoppas att ni hade en helt underbar nyårsafton. Min var jättefin :) Jag och Jonna mådde bra under hela kvällen men jag gjorde en tabbe. Jag sjöng karaoke IGEN. Nc nc nc. Fy skäms på mig. Som tur var märkte dom flesta inte att jag ens sjöng :P Hehe

Nu är jag upp över öronen stressad. Ska till Sthlm imorgon och så duktig som jag är har jag glömt bort att göra alla dom viktiga saker jag borde ha gjort för längesen så här sitter jag, sista dan, och är buzy like a bee :D Gratulera mig :P Hahah

Måste rusa iväg.
Peace, love and respect
//Dilek


RSS 2.0