Första advent

Jupp, det är inte bara söndag mina vänner utan första advent med! Vilken upplevelse.
Brukar ni fira advent? Har faktiskt aldrig hört talas om att man firar det men man vet aldrig. Min syster brukar ge sin pojkvän en present varje advent och sen en stor på julafton. Det är fint tycker jag :)

Har gjort halva pluggningen ( kan man säga så? :P) till provet och det får vara allt för idag om jag nu inte börjar plugga som en galning när jag kommer hem. Vet inte vad jag ska göra idag men något blir det :D

Ni får ha en superfin söndag <3

/Jonna

Söndag

Hej på er!

Igår blev det inte fler inlägg på kvällen. Dilek var inne och fixade med bloggen hela kvällen.

Igår var jag ju med Filip. Vi hade jättekul! Vi kollade på Saw 5, den var faktiskt bra. Många säger att det inte alls är så bra, men ni ha fel! Haha. Efter det kollade vi lite på Johan Glans, han är så sjukt bra! Han gör mig aldrig besviken. Sen vid 2 tiden igår natt kom Prozac nation på tv. Underbar film. Alla borde se den :)
Igår skulle jag och Filip träffa Martin, han skulle se Saw 5 med oss. Martin kom men gick efter kanske 10 minuter igen för att han var lite för full :)

Idag vet jag inte vad som händer. Kanske borde stanna hemma och plugga lite men jag vet själv hur jag bli ifall jag stannar hemma hela kvällen. Jag klarar knappt av att va hemma mer än kanske 5 timmar ^^,
Äsch, jag får helt enkelt se senare idag.

/ Jonna
Btw, rökt ost är otroligt gott!

Frostigt

Jag har något att klaga på.



Mina raggsockor uppfyller inte sitt syfte, ATT VÄRMA MINA FÖTTER.

Förlåt kära läsare. Jag tror att jag fortfarande har PMS for the month. Nattinatt.
//Dilek

Stor stark

Här får ni bilder från igår som Azra tog. Verkligen, förlåt för att jag satt och pillade med dom 2 bilderna där jag täcker ansiktet på mig och Jonna, men jag känner mig inte redo till att visa bilder på oss riktigt än. Plus at det alltid blir hemska bilder när man tar det på en utekväll >.<


          
Till vänster jag och Ylva, mitten en stor stark (ett glas öl) och till höger Azra, jag och Jonna.

//Dilek

Lalalaa

Tjoo.
Sitter här och lyssnar på Daniel Lemma :) sing a long! Hehe..
Filmen var inte så bra som jag trodde men nja, det gick att se på hela.
Försöker fixa till bloggen lite så att det ska vara trevligare att vara inne men tyvärr ger inte blogg.se med sig. >.< Den låter inte mig komma in på stilmallen. BAH, så jag får bara sitta här och vänta.
Btw, jag och Jonna har fått stor hjälp av en bloggare, http://www.designadinblogg.se/ varsågod :)

Ah, jag ska nog ta en kopp varm och god te så länge jag väntar.

Puss på er
//Dilek

Hola!

Hola på er! :P
Haha, den baren vi bestämde oss för att stanna i hade massor med pensionärer. Och anledningen till att jag skriver Hola (för jag kan inte alls prata spanska) är för att en av dom (med käpp) fortsatte att säga "Hola. Kome sta?" som då betyder Hej, hur mår du? :P Hahaha. Så kul! :D Det var lite jobbigt i början men när man väl kom in i stäming med sina vänner så uppskattade jag gamla gubben lite :)
Men det gjorde kanske inte Jonna och Azra? Vi vet inte vilken av dom gamla det var, men då när mina flickor skulle på toa så försökte han rycka upp dörren och frågade något i stil med "vad gör ni därinne?" Hahahaha. Jonna fick tydligen panik och bad Azra hjälpa henne låsa mannen ut, för dom hade inte hunnit göra det :p Ah! Dessa människor! :D
Jag hade iallafall en underbar kväll! Kände mig högst levande! Och det är ju det man trävar efter varenda dag man vaknar, att leva helt ut. :)

Idag är jag lite öm som ni säkert också har upplevt många gånger efter en natt på krogen, men det gör inget. Jag går runt med ett leende på läpparna hela tiden :D Ser nog lite nördigt ut när jag gör det för mig själv :P

Tack för alla fina kommentarer! Piggar upp en som tusan! Jag kan nog tala för både mig och Jonna när jag säger att vi är väldigt stolta över våran blogg. :D

Dagens film blir Spiderwick, den verkar vara för lite yngre människor än mig själv, but whatever :P

Kissa helst inte i buskar om det kan undvikas
//Dilek

Dagen efter..

Gomorgon finfina läsare :)

Tack för era fina kommentarer. Ska godkänna och svara på dom senare idag. Men vet någon hur man svarar? Tacksam för svar! :)

Igår var riktigt roligt. Jag och Dilek var först hemma hos henne fram till 21.00 typ sen åkte vi till en bar men där var fullt med folk så vi gick vidare till en annan bar som nästan var tom. En väldigt mysig bar! Tack för igår alla, ni är verkligen skitkul :D. Dilek berättar säkert mer lite senare.

Idag ska jag vara med min älskade pojkvän. Vet ni vad han tänkte göra? Jag var så ledsen att jag inte hade vunnit Kenzas tävling om 500 kr på kicks så han tänkte köpa ett presentkort till mig på kicks så jag kunde få mitt smink :)
Baby <3 du är så bra. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag men jag antar det bli tv-spel och film. Det regnar jättemycket idag. Tråkigt ju, vi skulle egentligen åka in i stan.
 
Nu måste jag fortsätta städa sen ska jag göra mig klar och gå hem till Filip. Vet ni, han bor bara 5 minuter från mig. Skitbra! :)
Vi hörs när jag kommit hem till min baby.

Puss på er <3
/ Jonna

Underbara kväll! :D

Hejsan kära läsare!

Ikväll ska vi gå ut med några vänner ska bli riktigt trevligt :) Vi ska vara på någon bar på möllan.
Just nu sitter jag och Dilek på hennes rum och dricker lite öl och håller på att göra oss redo inför kvällen.

Det är nu det gäller att leva. För om kanske 10 år så blir det barn och jobb. Ja, ni kanske tänker att 10 år är mycket men det är det inte. Det kommer gå jättefort! Inte för att skrämma er men tänk ändå hur fort tiden har gått sen vi var bara 8 år gamla och gick i 2:an och lekte kurragömma på rasterna.

Ha en fin fredagskväll för det ska vi ha! :D 
/ Jonna och Dilek

Lyra

Ah, kollade precis klart på Guldkompassen. Den var finemang :) Men det verkar som om den slutar med en fortsättning? Vet någon om det ska komma en 2'a? Skulle jättegärna vilja veta det. Känns alltid hemskt när man inte får reda på heeela berättelsen. Förmodar att det är för att jag knappt har någon tålamod. Om jag vill ha nåt så vill jag helst att det ska bli nu. Har försökt trimma den delen av mig så jag förbättras sakta men säkert :)

Förmodar att alla sover nu? :P Näh just det, förutom Patrik. Han är en fin liten prick. ^^

//Dilek

Hej hej hallååå

Det gick bra hos frisören blev bara lite för ljust. Jag antar det fixar sig med tiden.
Provet gick jättebra för mig :) Härligt!
Just nu är jag hos Filip. Vi ska äta nu sen spela tv-spel :D YES!
Detta får bli allt. Jag orkar faktiskt inte.
/ Jonna

Gotland

Gókväll.
Ikväll ska jag se Guldkompassen. Har ju fortfarande inte sett den :P Får hoppas att den uppfyller mina krav!
Jag och Jonna var ju på den här Sacomässan igår och där hittade jag Gotlands högskola. Det låter fantastisk. Jag vill ju bli arkeolog. Mjo, jag vet att den branschen är svår och att man är arbetslös det mesta av tiden, mendet är vad jag vill göra, så jag ska kämpa om det så kräver att jag t om blir hemlös! :)
Var var jag? Jo, Gotland. Jag har kollat runt lite. Visste inte så mycket om Gotland innan men tydligen så är det många turister som åker dit? Verkar vara ett underbart ställe. Jag vill hellre dit än Lundsuniversitet men rädslan för att inte känna någon där samtidigt som jag säkert kommer att bo för första gången själv, det är skrämmande. Jag vet ännu inte vlken jag ska välja. Only time will tell... Haha, lite sådär sagoliknande :p
Ska nog ta och göra lite manikyr och pedikyr innan jag gosar ner mig i täcket och tittar på Guldkompassen.

Ha en underbar kväll Sverige (egentligen hela världen? :))
//Dilek

suckythursday

Hej sötnosar.
Jag skulle ju träffa Gustav idag men det blev inte av :( Blev jätteledsen i och med jag hade längtat en hel vecka! Sucks :(
Nåja, när jag vaknade hade min bror Kim skickat sms till mig och undrade om jag ville fira julen hos dom uppe i Stockholm. Jag sa såklart nej, för jag vill verkligen vara med min mormor på julen. Det har jag varit varenda år sen vi flyttade till Sverige och det är ju trots allt 9 år i rad. It's a bit of tradition, you know. Så det blir att åka till januari istället. Måste vara svinkallt där men fyyyyyy vad jag vill träffa Ada :D min brorsdotter. Jag har ju fortfarande (!!!) inte träffat henne tros att hon föddes i juli. Men, vad ska man öra, om ekonomin inte tillåter kan man ju inte preci lifta sig längre upp i landet :p Hehe.
Provet gick inte så bra. Jag blandade ihop allting men förhoppningsvis så räcker det till G. :)
Jag ska nog ta och kolla in nån av Jane Austen's bokbaserade filmer. Jag älskar den gamla tiden med fina klänningar och prydda människor. Fast hennes böcker är inte lika stränga som alla eftersom hon är kvinna och stod på sig för att kvinnor också kan vara lika smarta som männen. <3 feminismen föddes :D Hehe.
Näh! Tro nu inte att jag hatar män! Jag älskar män. Men jag vill inte att dom ska tjäna mer än mig eller att dom inte ska få ha ledigt för att umgås med sina barn. Det är ju bara bullshit! :D

Ha en fin torsdag
//Dilek

Gomorgon!

Idag har jag skolan fram till kl 17.00. En väldigt tråkig dag ^^, Har även prov idag. Jag hoppas det går skitbra för mig, skulle varit skönt med ett MVG.
Efter skolan ska jag till frisören och färga mitt hår ljusare. Har fått en otroligt ful uttväxt och har haft den i några månader. Nu räcker det! Jag hoppas det blir finfint och håller  i ett tag i alla fall.

För kanske 2 år sen hade jag en otroligt fin blond färg men bestämmde mig att färga håret brunt. Herregud, sen dess har jag kämpat för att får det lika fint som det var för 2 år sen. Det känns nästan omöjligt.

Nu måste jag göra mig klar och plugga lite till.
Vi hörs ikväll
/ Jonna

BITCH! I´m the bomb like, tick tick

Ni har väl inte missat. tumbuktu´s nya låt N.A.P?



Timbuktu - N.A.P

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, känner mig bara lite trött. Men det är ju bra i och med jag borde gå och lägga mig snart ^^,
Efter förra inlägget så kollade jag och Dilek på tv kanske en timme till sen började vi plugga. Men bara lite halvhjärtat, så vi pratade och pluggade. Det har varit en trevlig kväll med för mycket mat :)

Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga idag. Kanske lägger jag in en låt lite senare ikväll. Får se om jag hittar något smaskigt på youtube ;)

/ Jonna

Vänner

Hej!

Jag sitter hemma hos Dilek. Vi har precis kollat klar på ett Vänner ansnitt. Alltid lika kul :)
Vi har inte börjat plugga än. Vi är stygga flickor. Antar vi borde börja när som.

Mässan var inte alls kul idag, vi var där i bara 30 minuter skulle jag tro. Dilek fick lite information och jag blev sugen på att bli bartender :D Efter mässan åkte vi hem till Dilek och lagade mat och sen somna vi. Trötta som vi alltid blir efter vi har ätit ^^,

Varför jag och Dilek inte startade vars en blogg är för att ifall det någon gång händer att vi flyttar till olika ställen i världen så kommer vi alltid ha bloggen som ett ställe vi kan mötas.

/ Jonna

Choklad till frukost.

Gomorgon!

Hittade inget jag ville äta till frukost idag så det blev några bitar choklad. Hur många bitar behöver du?
Idag bli det ingen skolan för mig och Dilek. Vi ska iväg till Saco studentmässan. Kolla vad det finns för utbildningar efter gymnasiet. Trevligt :)

Efter mässan ska jag direkt hem och börja plugga. Fyfan, jag har ingen ork alls men man måste göra det.
Mindre än en månad kvar till julafton. Det 19 börjar jullovet. Då ska jag koppla bort allt och bara chiiiiilla ;D

Vi hörs ikväll <3

/ Jonna

kissekatter åt folket!

HEJ.
Ska träffa Gustav på torsdag och jag fick precis veta att han har fått en liten honkisse :D:D:D fyy vad många katter som är i ens omgivning nu :P Hehe.
Sitter här och dricker te och allmänt paranoiachattar på msn. WOPPIIIEE. Jag borde göra läxa men jag är olydig idag. Vägrar bara.
Mina byxor är fina så säg hej till mig :)
Nää, jag är alldeles för skummig i hjärnan för att låta er lyssna mera på mig.

Gonatt MJAUW
//Dilek

Veronica Maggio

SNURRA FLASKAN, JAG HAR ALDRIG, SANNING ELLER KONSEKVENS. VAD VILL DU VETA OM MIG FRÅGA BARA JAG BERÄTTAR VAD SOM HELST!



Jag och Dilek var och såg Veronica Maggio på Malmöfestivalen detta året. Det var jättefint! Och Veronica är såå bra :D



Veronica Maggio - 17 år

N sync

Här ligger jag i sängen och äter solrosfrö och dricker julmust. Haha bra blandning ;)
Har gjort historia läxan och Dilek kom precis och påminnde mig om en läxa i fotografisk bild. Blä, jag orkar inte.
Jag har lyssnat på N sync nu i kanske 1 timme. Lite nostalgi.
Tyvärr kan jag inte lägga in ett youtube-klipp för alla vägrar dela med sig. Idioter!
Men jag kan tipsa om en suuuperlåt! N sync - Gone

Jag ska berätta en sak för er nu. När jag var liten, jag gick  i 1:an, var jag jättekär i en kille som heter Tobias. Så när jag var ensam så satte jag på Westlife låtar och tvingade fram tårarna. Jag trodde det var så kärlek var. Att sitta och lyssna på kärlekslåtar och gråta över Tobias som inte kunde bli min. Haha, Jonna som 7 åring is the shit.

/ Jonna

Gokväll!

Hello my childs.

Kom hem för en stund sen. Var i skolan idag fast jag annars brukar vara ledig på tisdagar. Men Lars, vår lärare i fotografisk bild, hade satt in en extra lektion. Det var bara jag och Dilek som kom på lektionen så vi satt in lite bilder på datan och sen fick vi gå. Vi var i skolan kanske 1 timme sen gick vi lite i stan för att Dilek skulle leta efter jeans. Hon hittade ett par jättefin :)

Idag ska jag vara hemma och plugga. Har en massa känns det som. Fast det är egentligen bara ett arbeta på 2 sidor och så ska jag plugga till provet som vi har på torsdag i Staden och Framtiden.

Vi hörs ikväll <3
/ Jonna





Vem är vi?

Vi är i alla fall inte en riktig persika :p Två personer som älskar varann och fenomenet "persikahalva" uppstod tack vare min (Dilek's) mamma. Hon åt persikahalvor på burk hela tiden och jag och Jonna ansåg att vi gjorde varandra hela :D Som ni vet heter vi Jonna & Dilek och MALMOE är våran älskade hemstad ;) Trots att det inte finns tillräckligt med fester som släcker våran törst!

Vi är båda 18 men Jonna är typ, vad är det, 5 månader äldre? :P Hehe. Var en pain in the ass när hon var 18 ensam i hela 5 månader och nu när vi båda är det så tar vi ändå inte till vara av möjligheterna :( Bullt! MHM, men det kommer att komma med tiden. Stålmannen blev inte Stålmannen över en dag, eller hur? :D (alltså, han föddes ju som den men fick träna)

Jag (Dilek) träffade Jonna på lågstadiet då hon var en liten bitch och jag hade nyligen kommit till Sverige så jag körde med kroppsspråk för att bli förstådd, då jag inte kunde svenska (värsta blattemannen :D) Vi blev inte vänner på ett ögonblick (ni vet, kärlek vid första ögonkastet funkar inte med oss :P) utan det tog ca 4 år innan vi ville hålla hand :D

Vi är rätt så speciella. Vissa kallar oss onormala/konstiga och andra föredrar ordet unik. You got to learn to love us, baby!
2009-08-14 firar vi 5 års bästa vän-vänskap :)

Puss på era små skinkor. Jonna & Dilek <3

Kära läsare!

Hej för fan! :D

Idag har jag varit hos... FILIP! Är ni chockade? ^^, Vi har spelat tv-spel. Extremt roligt spel, man tävlar mot varandra och så finns det en massa olika uppgifter eller man ska kalla det för.
Vi har också kollat på tv, lekt med kaninerna och pratat :) En trevlig dag.

Imorgon ska jag vara med Dilek. Ska bli väldigt kul, vi har inte varit sen i onsdags och det gott folk är fan länge! Hehe.
Btw, vad tyckte ni om Ziggy? :) va va va?! Så söt att man dör.

Jag har hittat julklappar till alla nu, känns så sjukt skönt. Jag tycker inte alls om julen. Tråkig dag och så måste man ungås med familjen en heeel dag. Det bästa är att ge presenter. Att få se gläjden och känna glädjen själv.

"Tänk dig lycklig, känn dig hel. Om du inte tänker med hjärtat tänker du fel" - Jason Diakité

Ha den fett mina vänner! :)

/Jonna

Förresten, vad tycker ni om julen?


Mormor

Hejhej.
Idag blev det ett besök hos min mormor. Helt underbart :) Flädercider och berättelser.
Jag var livrädd för att halka i och med allt is men jag lyckades komma hem helskinnad. TUMMEN UPP FÖR MIG :D

Förlåt :( Jag menade Ziggy men det blev Siggy ;) Säger vi :P Hehe.

Njaa, jag har inte så mycket att berätta idag. Är lagom trött trots att klockan inte ens är 9 =/ Får väl ta och vila. Man måste ju lyssna på sin kropp.

Shoppa kärleksfulla julklappar
//Dilek

..

Hejsan!
Kom precis hem till Filip, vi har varit hos Martin och kollat film. Filip valde filmerna och självklart var filmerna dåligt ^^,
Filip har inte alls bara smak när det gäller filmen.
Och Dilek, det är Ziggy inte Siggy ;) Jag var ju hos Dilek en stund och Simba var så pussglad!
Det har varit en trevlig dag. Har även träffat Azra en stund :)

Jag ska lägga mig i sängen med Filip nu.

/ Jonna

Dansband?

Hello.
Satt och kollade på den dära dansbandstävlingen på svt1. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det :p föredrar egentligen inte bandsbandslåtar men jag får ändå lust att dansa? Haha.
Ah....det här med snarkning och mig..... jo, jag får väl avslöja det. Det Jonna menade var att jag en gång i tiden snarkade lika mycket som Jonna's papi gjorde igår... och jag skrämde Jonna som tusan! Hon trodde att jag hade blivit besatt av något eller så :p Hahaha. Nja, det är nog det näst värsta Jonna har fått vara med om när hon har sovit här.
Det absolut värsta måste ju vara då jag var en dum liten flicka och rakade av ögonbrynen och la mig med kajalritade ögonbryn och vaknade tätt intill Jonna UTAN dom :D Hahaha.

Som sagt var Simba här idag :) Han var fluffigare än ever! Gulligull på den lilla vita pudeln. Får mig glad varenda gång!
Siggy verkar vara helt älskvärd och ha den peronlighet man vill ha hos en katt, engagemang :P HEHE. Dom flesta katter tippar ju bara förbi en och försöker inte få till ett fint förhållande :P

Ha en fin lördagskväll och ät inte för mycket solrosfrön (blir alldeles för saltigt om läpparna)
//Dilek

Ziggy och Amanda panda

Heeej! :)

Kom hem för en stund sen. Det var jättetrevligt hos min syster! Kattungen heter Ziggy och är den sötaste ever :D
När vi kom dit igår så åt vi middag sen satt vi och kollade på tv hela kvällen men det var trevligt. Det är ju inte ofta jag umgås med min familj. Imorse ville papi köra hem ganska tidigt p ga snön och så. Amanda var jättesöt och sprang runt och pussade på alla och vinkade hejdå.
Inatt vaknade jag vid 5-tiden av att papi snarkade extremt högt och jag kunde inte somna om. Jag låg där och kämpad för att somna och jag var så trött att jag nästan började gråta så högt det lät. Det kanske låter kul men det var hemsk.
Mitt i allt kom jag att tänka på Dilek. Haha, om hon vill kan hon få förklara det en annan dag.
Åhh, ni anar inte så mysigt det var med Ziggy. Han var så gosig och ville hela tiden mysa eller leka! :D Jag bad papi om en katt hela kvällen men han vägrar.

Ikväll ska jag hem till Dilek en stund och träffa Simba och sen vidare hem till Filip och senare hem till Martin där jag och Filip ska vara resten av kvällen. Hemma hos Martin befinner sig Micke med. Det ska bli trevligt :)
Jag ska gå och duscha nu. Ni får ha en jättefin lördag!

/ Jonna


Ziggy <3

Narnia

Tjoo.
Igår fick jag tipset av Martin att se filmen Stardust och filmgalen som jag är tog jag tipset till mitt hjärta och JISSES vad jag är glad över det! Den hade helt enkelt allt vad jag vill ha i en film; fantasi, humor, kärlek, fantastisk filmkvalitet, lycklig slut. Jag är en sån där, iallafall för tillfället, som inte tål jobbiga slut. Nu måste jag ha all positivitet som det går att få tag på. :D

Och idag har jag valt att se Narnia - Prins Caspian. Det var väl, heh, nää jag minns inte när jag såg förra filmen men jag gillade den. Den var lite dramatisk men den dög mycket väl ändå så vi får se hur denna blir. :D

Nu ska jag ta en snabb och varm dusch för att motverka mina snötankar :P

Här får ni trailern till Stardust av mig :) Enjoy.

                    
//Dilek

Jag blev vit :(

Hej frusna läsare.
Nu är jag i skolan utan Jonna. Jättetråkigt :(
Provet gick bra för mig också :) men jag skriver alltid för snabbt så det tog bara en kvart så nu vandrar jag i en tom skola (knappt några finns på skolan på fredagarna)
Jag försöker ju sluta röka och jag köpte såna megadyra plåster. Dom funkar bra men när man inte har nåt att göra så blir det fortfarande att ta till ciggen. Jag var dum att efter provet gå ut i snöstormen för att köpa en cigg :P Jag vet, jag är världens dummaste.
Snö och vinter är inte världens jobbigaste men det är inte kul utan att ha någon att pussas med, och det är svårt att röra sig med alla lager kläder :P Hehe.

Längtar till julrean som f-n! Fynda, fynda :D Men jag är ju rädd att jag ska dö av alla slag galna prylälskande kvinnor kommer ge mig när jag försöker ta mig fram i affärerna. Ni får hålla tummarna för mig så håller jag tummarna åt er ;)

Ah, hoppas att du har det jättekul hos din syster Jonna. Pussa Amanda från mig. <3

Gå inte ut i snöstormen
//Dilek

Snö...

Hej!

Nu har snön kommit till Malmö. Usch, jag hatar snö. Men det finns inte så mycket att göra åt saker så jag får bara tåla ^^,
Jag har redan varit i skolan och gjort provet. Det gick bra :)

Idag åker jag till min syster :D hihi, det ska bli superkul!
Innan vi åker så ska jag försöka städa lite men det brukar inte gå så bra.
Nu snöar det igen :(

I och med jag är så glaaaaad idag får ni en The cure låt. Tummen upp för The cure!
Jag hoppas att ni alla är lika glad som mig om inte gladare! Glädje is the shit ;D




Puss på er!
/Jonna

Hej! :)

Nu har jag pluggat klart. Ska bara renskriva allt. Men det får bli lite senare.
Ingen vill berätta för mig hur dom mår fast jag frågade så snällt i förra inlägget :(
Jag mår i alla fall fortfarande bra. Kanske lite för bra? Hihi.
Ligger i min säng och lyssnar på Marit Bergman. Underbara Marit <3

Ehm ehm ehm.. JA! en sak kan jag dela med mig. Amanda har lärt sig att skrämmas, hon säger något i form av "bääähraaar" något sånt. Sjukt gulligt! Min syster sa hela tiden i telefonen "men vad du skräms Amanda" och så skrattade Amanda och sen skrämdes igen :)
Jag åker till dom imorgon kl 15.00! JAG SKA PUSSA IHJÄL DIG AMANDA. Eller inte, men mycket pussar ska det bli.

Det finns en tävling på Kenzas blogg. Jag tävlar aldrig, känner mig inte så tursam. Kan man säga tursam? hrm.
Men ja, känns onödigt när man ändå inte vinner :( men ni andra som tävlar. Lycka till!

/Jonna

Yeah yeah yeahs!

Gokväll kära läsare. Hur mår ni idag?

Jag mår bra men är så sjukt trött och tanken på att jag måste plugga gör mig illamående.
Har faktiskt inget att säga förutom att imorgon åker jag till min syster :D!
Ni får en låt istället för mig ^^,
                                       

/ Jonna

utsvulten

Hej på er :)
FY TUSAN vad man blir hungrig av att gå i skolan! Varenda dag slänger jag mig nästan över alla kastruller här hemma för att se vad som döljer sig under locket :P Haha. Låter som värsta psycho nu... kanske lite? :)

Som Jonna konstaterade så är det prov i geografi imorgon. Men jag lär nog inte plugga så mycket i och med jag har börjat läsa en ny bok och det är så svårt att släppa den. Plus att VÄNNER börjar på danska kanalen om 10 minuter. ÄLSKA FRIENDS! :D (Ja, jag är en gnutta öntig också)

Jao, jag har inte så mycke mera att säga för tillfället så good day and have a nice meal. :P

Det är dumt att skolka
//Dilek

Tack!

Hej!

Tack så jättemycket för att ni svarade på min fråga! Jättesnällt.
Idag efter skolan gick jag hem till Dilek där vi lagade mat och sen slappade vi allt för länge ^^, ni vet hur det bli.
När vi började plugga så skickade Azra sms och ville komma och självklart fick hon det. Så Azra kom med sina läxor och skulle plugga med oss. Men det blev nästan inget plugg. Haha, självklart!
Vi satt och pratade och åt solrosfrön. Vi hade jättekul. Ni är sjukt bra! :D <3
I och med jag inte pluggade så mycket idag så får jag verkligen ta tag i det imorgon.
Usch, önska mig lycka till :)

Puss
/ Jonna


Onsdag

Gomorgon!
 
Ska strax åka till skolan. Börjar 11.00 men går bara till 15.00 idag!
 Min sista lektion är inställd. Härligt! Idag blir det massa plugg efter skolan. Har prov på fredag i geografi.
Vi hörs ikväll <3

/Jonna

Mina bebisar!

Heffner och Holly
Heffner ser kanske inte så stor ut här men han är stooor! <3


Heffner och Holly
När hon juckar, fina fina Holly!

Det blir en falafel på fredag..

Papi ska köpa Timbuktu´s skiva. Jag behövde inte övertala så mycket vilket är bra :)
Jag och Filip kollade på tv, pratade och mös med kaninerna idag. Heffner var nära på att döda Holly för godis :P Haha. Han älskar verkligen godis!  Heffner är en jättekanin, en fransk vädur tror jag han är och Holly är putteliten. Mindre än en vanlig kanin skulle jag vilja säga :) Så fina båda två och man ser att dom verkligen tycker om varandra. Dom ska alltid pussa och tvätta varandra och Holly älskar att jucka på sin tjocka partner :)
Har tyvärr ingen bild men fixar det imorgon så ni får se mina bebisar!

/Jonna

En high 5 & 1 falafel

Heeej!

Idag är det tisdag och det innebär att jag har varit ledig ifrån skolan idag. Härligt! Ska hem till min Filip senare idag :) Det ska bli kulig. Vad vi hittar på uppdaterar jag om ikväll.
Papi kommer hem vid halv 5. Om jag är hemma då ska jag försöka övertala honom att köpa Timbuktu´s nya skiva, en high 5 & 1 falafel. Den kostar ju faktiskt bara 99 kr på skivlagret nu :D Hihi. På fredag ska jag till min älskade syster som bor i småland. Hon ska också få sin kattunge på fredag! Ska bli så jävla roligt att träffa alla och få mysa med en kattunge i två dagar! Och om jag får tid på lördag ska jag hem snabbt till Dilek och träffa Simba som Dilek får passa över dagen. Fyfan vad jag saknar den hunden.

/Jonna

Laleh

Hej!

Helgen var underbar. I lördags var jag med Dilek som ni vet. Det var superskoj! ^^,
Igår träffade jag Filip. Vi var hemma hos honom och kollade på film och mös hela dagen.
Idag har jag varit med Dilek. En väldigt tröttsam dag. Måndagar är ju faktiskt alltid det. Men jag har bara 1 lektion på måndagar vilket är vädigt skönt. Efter lektionen gick jag och Dilek i stan lite och kollade kläder. Jag hittade julklapp/present till älskade Tina. Tina som är en sjukt bra tjej. Vi har varit vänner sen vi var små flickor och bråkade om vem som var bäst i A-teens ^^, Dom hette väl A-teens? Dom där som sjöng Abbalåtar. Jag och Tina har också haft extremt många danstävlingar :) På den gamla goda tiden. Hehe. I alla fall efter stan åkte jag och Dilek hem till henne och lagade mat och slappade. Azra kom också förbi en liten stund. Tröttsam men trevlig dag.


Nu ska jag göra en uppgift till skolan som ska vara inlämnad på onsdag men jag orkar inte sitta med den imorgon så det får bli nu :)

Laleh - Han tuggar kex

/Jonna

Öl, vin och komedi instead

Hejhej.
Jonna skrev här under att det skulle bli Batman-filmen men tyvärr hittade hon inte den :( så det blev istället en skitrolig komedi som jag faktiskt inte kan komma på namnet på :/ attans.
Ah, det var verkligen trevligt igår. Jonna uttryckte sin kärlek till öl :P snart har hon säkert en altare med alla ölsorter. Hehehe.
Idag har jag inte gjort så mycket. Har kollat in en orientalisk matta som jag ska ha till mitt rum. Har också laddat ner lite musik med Seal :) finfint juh!

Det finns inga ord som kan förklara hur mycket kärlek betyder för mig. Men förhoppningsvis är jag inte ensam om det. Alla borde ju livnära sig på kärlek för det är den finaste gåvan man får i sitt liv. All sorts kärlek; vänskap, pojkvän/flickän, familjekärlek, kärlek till även främmande människor. <3

Ta hand om er
//Dilek

Vin och batman

Hej!

Igår var jag med min älskling. Det blev inte någon disneyfilm men det blev en komedi som heter The Pineapple Express.
Den var kulig ^^, Han tjocke från Knocked up är med så självklart blir filmen bättre av bara det.
Idag ska jag träffa älskade Dilek!! :D Vi har inte varit på över en vecka nu tror jag. Så det ska bli jättekul.
Vi ska dricka vin och jag kom precis på att jag vill se Batman så det får bli vin och Batman.

Mami ringde och väckte mig kl 10.00 idag och då skulle vi ut och köpa skooor :D Papi köpte ett par skor till mig och sen betalde han ett par andra skor som jag behövde fixa klacken på. Tack papi!! Min kärlek till skor går inte att förklara ord <3
Vi var också ute och kollade julklapp till Amanda. Dom ska nog köpa en spis. Ställ dig i köket kärring.
Nej men inte riktigt kanske. Fast jag vet att vi aldrig skulle ha köpt en spis om Jennie skulle ha fått en pojke istället.
Nu ska jag ner i tvättstugan och hjälpa mami  hänga upp all tvätt.

Vi hörs ikväll <3

/Jonna

Indien

Hej älskade internetnördar :)
Ah, det var oerhört längesen jag var inne och skrev nåt men jag har faktiskt en anledning. Tyngdkraftlagen! Jag har varit så trött så trött så jag har inte ens orkat starta datorn därhemma :( Men kära Jonna har varit flitig som en myra ser jag ;)
Jao, som sagt var jag hos Daniel igår. Vi kollade på Saw 4 och mina förhoppningar blev klart uppfyllda till max! Klart var det en massa äckliga scener, det är ju Saw-filmernas ultimatum, men denna gången fick man tänka väldigt mycket för nu kopplar dom ihop i princip alla föregående filmerna.
Sen så var jag och sov över hos Tania. Det var helt underbart. Hon hade sett filmen Mamma Mia och älskade den så jag hakade på och kollade. Helt underbar. Trots att det finns sorg i filmen så blir man otroligt glad! Ett måste att se en av dom här mörka vinterdagarna vi har framför oss.
Hos Tania är det otroligt fint. Prylar från världens alla hörn. Jag vet egentligen inte om dom är köpta här eller utomlands men jag älskar den här orientaliska (?) känslan. Det får mig att tänka på att jag vill börja min resa ut i världen. Se vad det här klotformade stället har att ge. Just nu är Indien min besatthet så troligtvis blir det ett besök i affären Indiska. :P

Sköt om er.
//Dilek


Fredag

Ja det är fredag idag. Så jävla skönt!
Idag har jag bara 2 lektioner, samhälle och geografi. Härligt. Går från 15.00 till 17.00 fast måste vara i skolan kl 14.00 för att lämna in hemtentan :)
Jag har varit sjukt trött hela veckan så det ska bli skönt att vila ut. Efter skolan ska jag träffa Filip.
Idag vill jag se på någon disneyfilm. Kanske Lilla sjöjungfrun? Så ja Filip, du borde börja leta ;)

/Jonna

Dove

Jag blev precis klar med pluggandet. Drog ut på det hela tiden. Hehe, jag är otroligt lat. Men nu är det i alla fall klart och det är väldigt skönt. Det blev inte det bästa jag har gjort men det måste bli ett VG. Tycker jag ^^,
Kom att tänka på att det finns dove body milk med gurka? Tror att det är med gurka. Sååå imorgon ska jag ut och köpa den för den luktar så sjukt gott!. Ska även köpa något till Filip. Han vet vad det är men jag är inte så säker på om jag kan skriva ut det i bloggen. Är kanske lite pinsamt? Äh, jag vet inte så jag låter bli att skriva något. Nu är ni allt nyfikna?
Skulle inte jag ha varit för det är inte alls kul! Haha.
Jag har jättetråkigt och vill faktiskt ut och promenera men har tyvärr ingen att promenera med och att gå ut själv vid denna tiden i Malmö är inte så lockande :) Typ värsta farligt.

Märker ni att jag har tråkigt? Det är inte alltid så kul att vara ensam.
Igår när jag var ute med Azra så kom det fram några småpojkar till oss. Dom var kanske 10 år. Dom frågade efter en tändare så dom kunde tända en cigg. Sorgligt. DAGENS SMÅPOJKAR. fy fabian!
Haha, jag ska sluta nu. Gonatt kära läsare. Våra få läsare <3

/ Jonna

Beauty and the beast.

Hejsan!

Skoldagen var helt okej. Sista lektionen var inställd vilket var väldigt skönt :)
Jag har precis kollat klart på beauty and the beast. Hittade filmen på youtube! :D Det var väldigt längesen jag såg den. Det finns även andra Disney-filme på youtube om ni blir sugna på att kolla.

Dilek är hos Daniel idag och ska senare till Tania och sova där. Men mer om det kommer hon säkert berätta imorgon.
Imorgon ska jag och Dilek ha möte med vår handledare om projektarbetet. Vi hade gjort ett jättebra tidsschema men vi har totalt struntat i den. Så nu ligger vi efter som fan. Men ja, vi får ju bara ta igen det när vi får tiden.
Det är väldigt mycket pågång i skolan nu dom sista veckorna innan jullovet.

Imorgon ska vi ha gjort klart hemtentan i filosofi så jag ska fortsätta på den nu :)


/ Jonna

:D

Gokväll!

Kom precis hem efter att ha träffat Azra :D Det var kulkul.
Skolan var hemsk. Både jag och Dilek var väldigt trötta och halvsov igenom skoldagen ^^,
Hade prov i filosofi idag, det gick jättebra! Resten av kvällen ska jag bara ligga i min säng och gosa med mig själv och den ljuvliga sängvärmen. Ikväll kommer ju Insider kl 22.00 om jag inte har helt fel? Det handlar om människor som har sex med djur. Ska bli spännande!
Och självklart är jag emot det, så ni nu inte tror något annat.

Pussi sålänge!

/ Jonna

..

Hej!

Kom precis hem till Filip. Vi har varit hos mig en stund och pluggat. Det gick väl sådär. Hoppas på att Dilek kan mer än mig så hon kan hjälpa mig imorgon.
Nu ska vi bara chilla och förhoppningsvis sova snart. Jag är fortfarande supertrött ^^,
Dagen har varit tråkig, har bara tvättat och bara varit i timmar.

/ Jonna

Rubrik

Gomorgon!

Jag ska snart iväg och ha körlektion. Orkar egentligen inte då jag är suuupertrött..
Men som tur är har jag bara körlektionen idag. Efter det ska jag åka hem och plugga en massa. Har prov i filosofi imorgon.
Jao, vi får se hur det går. Nu måste jag iväg.

/ Jonna

bio <3

Tänkte skriva ett kort-kort inlägg och böna och be om att ni ska bli medlem på GratisBio
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=74952
Hjälp stackars lilla mig så jag kan gå på bio :)
Helt gratis.
Vore dumt att inte ta emot nåt gratis eller hur?!
Hehe
Puss på er vetja!
//Dilek

B-vitamin

Tjolahopps.
Idag ska jag till min kära mormor och göra lite kakor med henne :) Innan ogillade jag att umgås med så älre människor men nu verkar jag trivas mer och mer med min mormor. Det är jag glad för för hon uppskattar mitt sällskap väldigt mycket.
Jao, har fått B-vitamin. Tror jag iallafall Frågade mamma vad det betyder när man får vit fläck på nageln och specialisten som hon är sa on att det var brist på B-vitamin så nu är man fast med att komma ihåg att ta tabletten också :P
Daniel och jag hann bara se Saw 3 igår och att vara uppriktig så skulle jag ändå inte våga se4'an. 1 för att jag inte har sett den innan så dom läskiga bitarna skulle komma som en shock och 2 för att Saw-filmerna uppfyller sin kategori skräck helt och hållet.
Senare ikväll ska jag nog iväg till Marlene. Hon är en så jädrans fin person :)
Ha en fin måndag allihop för det ska iallafall jag ha
//Dilek

jordgubbsglass/te/saw

Sitter här hos Daniel och smuttar på te medans glassen redan är i magen. Han kan verkligen musik! Har ju fått reda på massvis med band som jag aldrig i hela mitt liv skulle ha kommit i kontakt med annars. Tänk så mycket människor kan skänka en. Ska kolla på Saw 3 och 4 sen och jag är pisserädd. Jag gillar ju filmerna men det är få gånger jag kan bli uppskrämd och då är Saw det rätta medlet. Nåja, får väl krypa under soffan om det blir fär scary shit. :P

JONNAAAA GE MIG SOMMAR NUUUU! du kan väl slå in det i fint papper med en söt liten rosett och lämna det till mig imorgon? ;) Hehe

Remember, tomorrow is a new day.
//Dilek


Hej alla barn

Dagen innehåller städning. Efter det ska jag bara ta det lugnt om nu inte någon erbjuder mig storm. Hehe eller något liknande :)
Pappa köpte en dvd till mig idag. Tack papi!

Blä, inte en bra blogg-dag. Detta får bli allt.

/ Jonna

Underbara kvällar

Hej på er!

Filip´s föräldrar kom hem idag :) HEJ! Dom hade köpt en parfym till mig. Hihi, gottgott.
Filip ligger i soffan bakom mig och skriker, sjunger och spelar tv-spel. Han är sötare än någonsin.

Igår var trevligt som ni redan vet. Dilek är jätterolig när hon är påverkad ^^. Hon satt och skrek på en kille i filmen som inte berättade för dom andra att han var smittad.
Som ni också vet har jag varit på mobilia.
Hehe, jao. Finns inte så mycket mer att säga då.

Miss Li - Oh boy

/
Jonna

fin höstlördag

Hej på er.
Det var supertrevligt igår med Jonna. Fast det var lite ångest att Resident Evil-filmen var så himla kort?! Fan =( Man vill ju inte att skönheter ska sluta för tidigt. Njaja. Efter filmerna spelade vi lite Worms på PS, kul kul!
Idag vaknade jag rätt så sent med tanke på att min kropp är värsta sega godiset. Ringde Jonna och frågade om hon ville hänga med till Mobilia och bara sådär PUFF var hon fylld med ny energi. Hehe.
På vägen dit stannade vi för att gå in på 2 second hand affärer. Underbart. Klart det finns mängder med plagg och saker man inte vill köpa men oftast hittar man saker som är i nyskick och för en billig slant så har man ju åot som inte alla går runt med i stan =) Vi fastnade vid böckerna som vanligt så det blev påfyllning med underbara böcker, både på min och Jonna's hylla.
Ikväll ska jag titta på Star Wars på danska kanalen :D Minns dock inte vilken av filmerna. Men det gör inget, alla är ändå roliga att titta på en lördagskväll.
xxx (Det är kisses på engelska. Inga snuskerier här inte!)
//Dilek

Sex och ondska

Jonna sitter i mitt knä och vi har precis kollat klart på Sex and the city-filmen. Nu vet jag hur jag ska vara när jag är 50!! ;) haha bara skojar. eller? Vi ska snart öppna vår andra vinflaska och kolla på andra filmen, Resident evil (ondska) :D
Kex med ost är gott har jag precis kommit underfull med!

Filip älskling, erkänn att du är min slav?



Puss på nosen som Dilek alltid säger.
/ Jonna & Dilek


Mjau

Nu sitter jag och Dilek här och pluggar så det ryker ur baken. eller woot?
Vi har precis gjort te och jag har mitt älskade vaniljte som Dilek köpte till mig för någon vecka sen <3

För en stund sen satte Dilek på en extremt gullig och bra låt. En låt av Daniel Lindén. Tack för alla fina kattljud Hehe.


Imorgon ska jag och Dilek dricka vin och kolla på film. Det ska bli Sex and the city-filmen och Resident evil. Den senaste då. D.v.s en kalasbra kväll :D
Det här med Resident evil är ett form av beroende. Det var för något år sen när jag fick reda på att Dilek aldrig sett filmerna som vi bestämde oss för att kolla in skönheten! Nu är vi fast.
Nu fortsätter pluggandet :(
/ The J and the D = persika

PEACE!






Detta är skylten vi satte upp på vårt tält
som vi byggde för att hålla oss vakna hela natten.
Tidsfördrift.


Tea ftw :D

Tjolahopp!
Sitter här och dricker hinkar med te för att låta bli ciggen :P jobbigt värre att lämna ifrån sig dom små rackarna >.< men jag ska lyckas! I AM HULKEN! HUAAAA :P förlåt, antar att jag har rätt så stort ego för tillfället om att jag är starkast i världen. but who hasnt those moments? ;)
Näh, kollar runt på Josefssons prylar för att hitta något jag vill beställa eftersom Jonna och hennes mamma ska beställa, så tänkte jag passa på när det inte blir nån frakt. men DAMN vad det inte finns något hos dom jag vill lägga en enda krona på! :O
Och så har jag glömt min storlek i studentmössan så nu måste jag ta och vandra i stan nån dag för att kolla upp hur tjock mitt huvud är (hehe). Det finns ju vissa som tycker att det är slöseri med pengar, men jag är redo att lägga ut pengar för jag vill att folk ska se att jag tar studenten utan att behöva skrika halsen av mig.
Sen ska ja gnog ta och titta på en film på youtube. Sluga jävlar som lyckas sätta in hela filmer där. Men för någon som jag som älskar filmer är det überbra! ;)
Nu när jag tittar på vad jag har skrivit i detta inlägget så ser jag att där är massvis med smilegubbar! Ni vet, MSN-skada ;)
Ha det bra och drick inte för myket te. Det tycker inte kisseblåsan om.
//Dilek

HEJS!

Jag är hos Filip. igen ^^ Han steker illaluktande fisk i köket. usch.
Skolan idag var helt okej. Varit kul med Dilek. Vad skulle jag ha gjort utan dig raring? :)
Ska va med Filip i någon timme sen gå hem till Dilek. Vi ska göra ett arbete som ska vara inlämnat imorron.
Det var allt för nu, ska kolla lite tv.

/ Jonna

Extremt arg

Jag har precis pluggat klart för dagen och mamma var snäll som hjälpte mig. Självklart tycker jag att hon var jättejobbig och skriker på henne. Inte alls snällt. Men det är samma sak varje gång min mamma hjälper mig. Hehe, jag säger alltid förlåt när vi är klara, för jag vet verkligen hur jobbig jag kan vara :)

Jag ska snart kolla på film. Det får bli The bucket list, en film med Jack Nicholson så den borde vara bra.
Dagen har varit jobbig då jag bara fick 4 timmars sömn inatt. Fast jag får skylla mig själv.
Troligtvis blir det inte fler inlägg idag. Så gonatt på er <3


/ Jonna

Kära läsare, Jonna behöver er!

Hej.
Jonna har hittat en sida där man får presentkort hos H&M eller Gina Tricot (valfritt) om man samlar ihop tillräckligt med poäng genom att värva fler pers och det är HELT GRATIS. HJÄLP JONNA-fonden :D
klick!----->http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=107170

We all love clothes <3

//Dilek

5 nov :)

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ SÖTNOSAR! :D
ÅH, jisses, ni kommer bli så sura på mig :( Jag hade ingen internet för att kabeln hade glidit ut! :O Ahh, jag är verkligen ledsen för att jag inte har bloggat på flera dar. förlåt.
Nu läger vi det bakom oss :) hehe
Jaa, som sagt var jag och jonna uppe hela natten för att uppleva historia. Äntligen har jag något att säga till mina barnbarn: "när jag var liten...." :D

Mamma har nästan stickat klart en finemang mössa till mig och jag tänkte att jag skulle börja virka min halsduk då men vi hade en oerhörd trubbel med garnet. Someone hade liksom låtit det bli knutar och grejer så vi pillade med det i en timme. Jag kom på en amazing tanke! Det var så att båda ändarna kom tillbaks till varann hela tiden och var knutna ihop och så, så tänkte jag att garnet kanske gjordes i Kina, för dom har oftast ett budskap i allting. Så vi säger att båda ändarna är kära i varann och bådas liv invaderar den andres, det blir problem (knutar) och man löser dom. Kanske inte snabbt, men det går att fullborda :) Mamma och jag är bevis på det eftersom vi fick upp allting till sist (puh)

Det var mer jag ville berätta, men jag är väldigt glömsk av mig. Fråga Jonna bara. :P
Puss
/Dilek

Obama

Dilek skrev inget inlägg och ja, hon fick skäll av mig ;)

Obama blev president. Härlig, jag hoppas förändringarna kommer att vara stora.
Jag och Dilek satt uppe hela natten och följde valvakan. Tröttsamt med kul :)
Vi har varit med om historia.


Jag har inte varit hemma på en vecka så idag ska jag bara sitta hemma och njuta av min säng. Måste plugga lite med det ska bli kul. Tycker om känslan när man är klar med alla läxor. Det är då man verkligen kan vila ut.

/Jonna

En lång lång tid

Jag sitter hemma hos Filip nu. Vi har precis ätit middag :)
Lite ont i magen efter all mat.
Jag och Filip har varit ihop i 8 månader idag. Han köpte sex and the city filmen till mig.
Tack baby <3
Och han fick päronglass av mig. hihi


Dilek har fortfarande inte internet men ska hem till en vän ikväll så hon kommer troligtvis skriva ett inlägg då.
Om hon inte gör det ska jag skälla på henne imorgon ;)

Dilek och jag går i samma klass på Cybergymnasiet i Malmö. 3:dje året. Det är väldigt skönt att stundenten är såå nära men samtidigt jobbig för att vuxenlivet kommer så fort att jag ibland inte hinner andas.

Positiva saker med vuxenlivet är eget hem och framtida barn :)
Hihi, ska bli sjukt kul att flytta hemifrån.

/Jonna

Gomorgon!

Fast kl är snart halv 3 är det morgon för mig :)
Jag sov hos Filip inatt. Idag ska vi till stan. Jag kommer förmodligen köpa strumpbyxor i finfina färger.

Dilek har tyvärr inte internet längre så när hon skriver nästa gång vet jag inte. Vi får se när hon får tillbaka sitt internet.
Nu ska vi åka :)

/Jonna


H & H

Igår var helt okej. Inte jättekul precis ^^,
Min syster åkte idag. Ganska skönt men samtidigt tråkigt att inte ha Amanda att gosa med på dagarna. Hon är verkligen den person som får mig på bäst humör :)


Kom nästan precis till Filip. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och bli tjockare och det ska bli sjukt jävla skönt.
Nu ska jag göra Filip sällskap eller kanske gå till Heffner och Holly som är Filips helt underbara kaniner <3


Puss.

/ Jonna


RSS 2.0